Navštíveno 3503x

22.02.2014, 17:04 |
Ravo Od pondělka bude v Lídlu wapka za "zajímavý peníz"
[ Link ] Plánuju na barák na občasné wapování něco koupit, přikoupil bych i ten kartáč na plochy:
[ Link ] Myslíte že to za něco bude stát? Píšou že to má hliníkový čerpadlo, vysokotlaká hadice 6m (dalších 6m se dá přikoupit za 500
[ Link ] ), nějáký základní příslušenství to má taky...
Co myslíte, má to smysl kupovat? Bylo by to jenom občasné použití, u Kärcheru nebo Nilfisku bych stejně kupoval jejich entry modely...fakt z toho nejsem moudrej.
Kdo má zkušenosti, pls poraďte, díky moc

22.02.2014, 17:22 |
tesil Mam a na obcasny pouziti kolem baraku - cisteni bazenu, teras a podobny srandy muzu klidne doporucit. I auto tim das krasne. Ted budu kupovat ten nastavec na plochy.
me vydrzela 3 myti a prasknul drzak u rukojeti takze strikala voda vsude. rekamace formou okamziteho vraceni penez. ani se to nesnazili opravit :-( takze hlavne schovat peclive uctenku. jinak to na domaci pouziti je ideal

23.02.2014, 09:56 |
Paik Máme doma, taky praskla rukojeť. V rámci reklamace vyměnili rukojeť za bytelnější a od té doby drží. Na občasné použití funguje bez problémů.
Co říkáte na její tlak a průtok vody?
Dá se přirovnat k nějaký značkový? (Karcher, Nilfisk) Nemyslím kvalitou, ale spíš sílou - abych si udělal představu.

24.02.2014, 10:10 |
Ravo porovnával jsem to podle webových hodnot (Parside vs. Kärcher vs. Nilfisk) a ta lídl mašinka vychází parametrama líp než entry modely K+N.. uvidíme jestli někdo z nich kecá a jak moc :)
po Lídlu jsem koupil Karchra řadu 5, funguje uplně stejně, vubec jsem na základní funkci nepoznal rozdíl. Rozdíl je pak hlavně v příslušenství, kterej má karcher ohromný a hlavně má náhradní díly a mít bude.
No při ceně cca 2200 bez DPH a záruce 3 roky do toho pravděpodobně pujdu.

25.02.2014, 16:29 |
Ravo Ta cena je celkem "zásadní" argument. Doufám že to něco vydrží.
Teď by to chtělo ještě zjistit kdo to pro ně vyrábí aby se daly sehnat různé OEM příslušenství a díly. Co jsem vypátral po diskuzích, tak by ten bajonet měl být snad kompatibilní se značkou LAVOR
Základní rozdíl mezi dobrou a blbou wapkou je ten, jaký má materiálový výběr na dílech pumpy. Zbytek je nepodtstatný.
Dost se toho napsalo v Dtestu kdysi...Doporučuji mrknout na to, protože odešlé čerpadlo z nehodného materiálu = cena wapky. Keramika/speciální ocel.
teď maj v hornbachu od nilfisku wapku za 2390,-