Navštíveno 1597x

Nemá někdo bližší informace k Turbo s tím Smart FUP 20 GB? Mají tam vypsáno jen pár webadres, které po FUP umřou (Dropbox, Google Drive, iCloud nebo stránek YouTube a Stream.cz), ale zajímal by mě celý seznam, jak je to třeba s videem na mobilu s androidem aplikace ČT4 Sport, zda to jede nebo ne a tak? U operátora mi řekli, že mi to pošlou mailem, ale už se delší dobu neozvali... :-(
Nebo nemá to už někdo? Zajímám se o to kvůi tomu, že tedy Plus4U asi nějak bude utnuto, tak hledám alternativu, teď těch 30 GB za 350,- Kč mi vyhovuje, ale pokud to skončí, není kde co brát :-(
[ Link ]

22.02.2014, 18:32 |
vypuk Utnuto? Cože?
Zatím je tam toto:
Info přímo na Plus4U, tarify tam nejsou, už jen toto prohlášení:
Vážení uživatelé internetové služby Plus4U,
připravujeme pro Vás novou nabídku tarifů pro datovou a hlasovou komunikaci.
Chcete-li být o nové nabídce tarifů Plus4U Mobile informování ihned po jejím zveřejnění, klikněte na tlačítko Mám zájem o nové tarify.
Plus4U Mobile
:-(

22.02.2014, 18:59 |
vypuk No uvidíme, jestli to bude "připravujeme pro vás novou nabídku" směrem nahoru nebo dolů :-/

22.02.2014, 21:34 |
TROY pošli mi email ;))))
mail máš poslaný :-) Děkuji ;-)

22.02.2014, 22:23 |
muSlim | Upraveno: 2014-02-22 22:24:52
Všetky streamingové services sa spomalia na 64kbps (ak si dobre pamätám tú rýchlosť), web a mail pôjde naďalej na rýchlosti aktuálne dostupnom pokrytí. Hádal by som teda že logicky všetko, aj stream.cz, aj appky ako BBC Player, ČT4 a podobne. 20GB tam fakt postačí, keď neupdatujem appky a nerobím zverstvá len streamujem hudbu a video, tak mi vystačí v mobile aj 2-2.5GB (v tarife máme 4GB), keď updatujem všetko čo sa hlási, tak som tesne pod hranicou 4GB každý mesiac...
a co video na iDnes.cz, Novinky.cz apod., to pojede nebo ne? Jsem teď na 1 GB denně :-( ne v mobilu, ale net co používám běžně... pevný/wifi net nemám možnost, musím jet přes mobilní...
2 HIGHTOWER: to je tiež streamované video, to je úplne jedno aký zdroj. Škoda že to musíš používať ako jediné možné pripojenie, alebo skôr škoda že sme zatiaľ nedozrali tam aby sme dávali väčšie FUP :-)
FUP by mi nevadilo, kdyby bylo alespoň trochu použitelné, 64 kbps je smrt, pořád se zrychluje net a tak, ale kdyby FUP bylo aspoň 500 kbps, na 64 to nenačte pak už vůbec nic, ani maily, mám to vyzkoušené :-(
2 HIGHTOWER: 64kbps sa aktivuje len na streamovaný obsah, web a mail pôjdu na pôvodnej rýchlosti ktorú máš dostupnú.
jj, to vím, já myslel teď, jak to je :-( ne u toho Smart FUP :-)