Navštíveno 5353x

Urcite uz se s tim nekdo setkal. Tusim, ze podobny problem byl i u Felicii.
Ve Fabii je stresni okno Velm Turnov VS-3. Za jizdy to dost piska az je to uz otravny. Do auta nezatyka. Jestli to je origo stresni okno z vyroby ci ne, to nevim, ale vypada to ze je asi origo. zkusenejsi zde kdyztak muzou potvrdit ci vyvratit.
Da se koupit a vymenit nejaky tesneni u toho s tim aby to pomohlo a prestalo? Tesneni se meni kdyz tam zateka ale uz me nic jineho snad ani nenapada. Mate nekdo zkusenosti s tim?
Nasel jsem snad jednu firmu co se s tim zabyva ->
[ Link ]
mám to samý okno a tak mi to začlo připískávat... nalepil jsem na okno, na straně ružice, těsnění, které se používá na stará okna do domácnosti.. a mám klid... taky mi tam neteklo, jen to pískalo
Aha a jak to tesneni vypada?
Jako jestli kdyz koupim nove origo a bude to fungovat, tak good ale co kdy to tim nebude? :(

24.02.2014, 14:05 |
jok3r ja mam ve felde mezi tou packou na otevirani a zadnim madlem na strope natazenej "gumicuk" a pohoda :D

24.02.2014, 14:20 |
swep jok3r jak ten gumicuk povolí, tak budeš kupovat nové čelní sklo :)

24.02.2014, 14:41 |
AR no jen aby nemusel kupovat celou feldu včetně řidiče ;)

25.02.2014, 08:12 |
jok3r swep AR : klííd zas tak napruženej není a přinejhoršim by letěl dozadu, auto je na doježdění takže nějaká nová guma do střešního okna nepadá v úvahu, max novej olej a filtry, podvozkově i motorově je OK
No tak jsem volal do te firmy autosklo hak, jak jsem daval odkaz.
Ptal jsem se jich na tu tesnici gumu, maji jiz pouze 1ks skladem nekde u Svitav. Navic mi bylo receno ze to jeste neni jiste tim, ze to je tou tesnici gumou. Ze to jeste muze byt ovladani toho okna.
Cili tesnici guma 670,- Kc a to ovladani okna necelych 900,- Kc.
Cili nic moc jsem se teda nedozvedel :(
Tohle okno uz se nejakou dobu nevyrabi a uz ani nahradni dily, ze jich je uz pouze par a tim to konci. Takze jsem zacal uvazovat o vymene celeho stresniho okna za jine ale to mi rekli 5000 a 1000 za praci :/ Coz se asi nebude libit.
Pak jedine prijet a ze to okno kompletne zalepi a nebude se pouzivat. Prej nejcastejsi reseni u tehle typu oken.
Ach jo...