Navštíveno 1133x

21.02.2014, 09:11 |
Duri Může mi někdo doporučit nějakou osvědčenou aplikaci na úkoly/poznámky na Mac OS? Našel jsem jich v AppleStoru celkem dost, spíš jestli má někdo konkrétní zkušenosti :)
..nejlíp abych ji měl někde pořád na očích tzn. ploše abych na to pořád viděl :D
Děkuji

21.02.2014, 09:14 |
muSlim | Upraveno: 2014-02-21 09:15:10
No na ploche by to nebolo, tam si to ale môžeš dať ako ikonu, ale skôr kvôli cross-platform syncu by som doporučil poznámkovník Evernote. Na úkoly ako také používam Wunderlist, tiež cross-platform sync. Oboje používam na Macbook <> Winbook <> iPhone <> iPad <> Web, záleží na čom práve trčím :-)

21.02.2014, 09:22 |
Duri muSlim: přesně takové propojení bych si představoval...Air - iPhone - iPad :)
...Evernote tedy by se takto mohl propojit?
Duri: jaja, presne tak to funguje. Niečo napíšeš na jednom, alebo upravíš, a prakticky okamžite to máš na zbytku.

21.02.2014, 09:25 |
Kamil na poznámky atp. Evernote (myslím, že není nic lepšího). Na úkoly/GTD jsem používal multiplatformní Wunderlist, ale pak jsem zjistil, že mi stačí macovská app Poznámky (jak OS X, tak iOS). PC už mám jen na práci z fotkama tzn. nepoužívám ho denně, takže Win aplikaci na úkoly nepotřebuju.

21.02.2014, 11:20 |
Duri ...tak jsem to naistaloval...chvilku se s tím poperu :)...česky to asi neumí že ne?