
Navštíveno 1399x

zdravim, jaky je rozdil mezi potravinarskym nerez plechem a klasickym? jen vim ze potravinarsky je lehce nasedli a neni leskl jako zrcadlo pod jakym pojmem to hledat? potravinarsky plech atd jsem zkousel ale vyjizdeji me nejake hovadiny..... muzete me to nekdo objasnit? nejak jsem na to neprisel ani na panu Google... diky za radu...
je to brouseny nerez plech?
www.svarforum.cz
tam Ti odpoví spíše...
jinak kdyby jsi neměl možnost čím svařit nerez mohu si půjčit TIG 300A vodou chlazený. jsem kousek od tebe.

20.02.2014, 19:19 |
Honza2.016v | Upraveno: 2014-02-20 19:23:52
že by trochu jiný materiálový složení postrádající některý (či alespoŇ omezený množství) prvky zdraví škodlivé :)
[ Link ] a
[ Link ]
hero mas mail :-) honza dekuji
Tzv. potravinářská nerez je nejnižší kategorie, DIN 1.4301 (nebo AISI304). Klasický nerez není nic.
Mohu ti poslat mailem info o nerezech včetně grafů a td. Tam si počteš a jistě i vybereš:-)
a toto (celý text v příloze) ..
zdeby, muzes poslat dekuji :-)