Navštíveno 2705x

Je celkem smutné, že každé zoufalé honění se za kulatým nesmyslem zde má pokaždé nové téma, ale o daleko lepší reprezentaci v podobě našich holek ani zmínka...
Holky super! Předvedli jste opravdu perfektní nasazení a bylo radost na Vás koukat. Díky.
Souhlas, a gratulace holkám:)

17.02.2014, 18:12 |
Pajk Tipuju, že jedna je ta na boardu, co dávali včera ve zprávách... asi 15minut o tom mleli. :D
Jinak nemám tucha a to je smutný. Bohužel, i tací jsou.
Tuner#2: Už jsem na to poukazoval v tématu o hokeji. A plně souhlasím, holky parádní, ale kluci se taky ukázali, na ty nezapomínej :) A tento týden čekám v biathlonu další placku :)

17.02.2014, 18:52 |
Sau To já minimálně dvě - zitra chlapi a pak smíšená štafeta. Z té lesti nebude zlatá tak už nevím :)
walish: Samozřejmě, Lukáš, Ondra, ale i další mimo medailové pozice fakt super! Ještě se těším na štafetu zítra a Martinu pozítří na pětce ;)
Ale že by jsme na každý závod zakládali téma? :))
To bychom mohli :) Jinak zítra jedou muži hromadný start a štafety pozítří ;)
Co takhle založit téma ZOH 2014 a nemusí se zakládat pořádat nové téma a abych nebyl OT, tak holky a kluci výborný výkony.

17.02.2014, 19:50 |
Kamil absolutní souhlas s prvním příspěvkem a samozřejmě se připojuju ke gratulaci :)
Ještě doufám že Ester Ledecká na tvrdým prkně ukáže co umí ;-)
Dobře Ondřej Moravec! Gratulace ;)
přidávám se s gratulací, paráda, jen tak dál.
já jsem ovce, lyže mě neberou a těšíme se s SK kolegama na večerní hokej :-)
Další téma na hokej, to jsou fakt kokoti :D
Kolik jeste muze bejt placek? Jede Sablice, zejtra nejakej sdruzenej biatlon nebo co, mame jeste nekoho nadejnyho? Hokejkam moc neverim, Ledecka na snb?

19.02.2014, 11:41 |
gizmi Tuner: v olympiade se nazorove shodneme. Na druhou stranu nechapu ty gratulace tady. Pochybuji, ze trebas ty zensky nekdy otevrou AHC :D :D :D To same kdyz zemrel ten herec z FaF. Same RIP RIP RIP...k cemu? Vetsina z tech RIPaku ani nesla do kina, ale film si stahla. :o)
Možná za chvíli přidá medaili Ondřej Bank, jede po prvním kole n a 2. místě, držím palce.
Gizmi: precti si prvni post, pak pochopis proc.
Jinak drzme prave palce Martine...

19.02.2014, 15:37 |
Kamil Tuner#2 - taky tak, ale bude to mít dneska docela těžký

19.02.2014, 15:57 |
Kamil uff, další rekord :-)
Je to doma!!! Paradni zavod.

19.02.2014, 16:30 |
Sau Paráda :) A za chvílu stříbro z biatlonu, nádhera :)
Přesně tak, dneska parádní den, škoda ještě toho Ondry, ale i tak. A hlavně i Verča má medaili, fakt super.

19.02.2014, 16:59 |
tesil Parada, Sablikova potvrdila, ze nekolik let ji nema sanci nikdo porazit a stafeta i kdyby odstrileli vse bez oprav, tak Nory by dnes neporazil nikdo. Ale jak tady bylo receno, Vitkova si to zaslouzila.
Bank velka parada a myslim, ze vsem dokazal, ze je to pan lyžař. Placka ho muze chvili mrzet, ale po tom cim si prosel, tak je az na druhym miste.

19.02.2014, 16:59 |
tesil | Upraveno: 2014-02-19 17:00:03
2x
Dneska parada i to tema USA:CZE jedeme domu se vyvyji slibne :-)
Jsou to lemplove, stydim se ze jsem Čech.

19.02.2014, 19:56 |
crestik | Upraveno: 2014-02-19 20:01:28
Tunere tyvole prosím tě, vysvětli mi to: Dokážu pochopit, že každému se líbí jiný sport (což ty očividně ne). Čemu ale nerozumím, proč na truc založíž téma o svojem oblíbeném sportu, kde nezapomeneš zmínit témata o hokeji, přesto sereš svoje plivání na hokej do tématu s SVK, opět dětinsky přitákáš každému kopnutí do pro někoho oblíbeného sportu, rozumíš tam tomu uplně stejně jako všichni, ani za mák víc a navíc teď sleduješ průběh s USA, aby sis mohl rádoby kopnout.
To už je schiza jak vrata, kolega je podobnej, ale je natolik soudný, že už vyhledal pomoc.
Jen tak k zamyšlení, dovedeš dopředu odhadnout, co bys napsal, kdybych ti tady začal kydat o tom, kdyby ti naši bruslaři/lyžaři rači spadli, nelezli se tam předvádět apod (protože né všem se zrovna extra daří)

19.02.2014, 20:02 |
macek | Upraveno: 2014-02-19 20:04:38
Dexter a kdyby v nedeli vyhrali tak budes psat ze jsi hrdej CECH co??:-) jeee to sou zese vylevy od nekterejch lidi
JJ proste to dnes nevyslo unava byla vetsi a to je videt od pulky zapasu Amici meli o den volna na vic a to proste v takhle narocnym programu hodne pomuze
Macek: co treba humor na tunera? jinak goooool

19.02.2014, 20:16 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-02-19 20:17:37
Crestik: Koukam, ze se to ucinkem neminulo :-)
Ja chapu a respektuju, ze se nekomu libi jiny sport.
Tohle tema nebylo natruc, ale zcela logicky vyplynulo ze situace, protoze OH nejsou jen o hokeji tak jak to vypada za posledni tyden a neco na FB, forech a ostatnich zdelovacich webech.
Hokej fakt nesleduju, staci byt prihlasem na virtu a nebo FB, tam je to snad i driv nez ten gol dostanem :-)
Kdyby tu nekdo plival na lyzare, tak by se opet ukazalo co jsem za povahu. Chvalime jen uspech, ale ono je uspech dojet i v prvni desitce a nebo kdyz to nevyjde holt nebyl den. Ale u hokeje neznam nikoho kdo by to uznal a uz se "tesim" na ty posty jak to dnes posrali :-)
crestik? Počkej, takže milion témat o hokeji, článek o každém prdu, který Jágr vypustí apod. je všechno ok a když založíme téma o zbytku OH a fandíme a chválíme ostatní sportovce, kteří toho dokázali mnohem více a byla radost se na ně dívat, tak je to na truc? Vzpamatuj se a toho teplákového si vezmi s sebou někam pryč

19.02.2014, 20:24 |
tesil | Upraveno: 2014-02-19 20:26:58
Tuner: Asi jses obklopenej na FB a tvych forech samyma kokotama.
Walish: myslim ze Crestik to naopak vystihl, jasne ze je spravny chvalit, ale proc se u toho otirat o neco jinyho.
Jenze jsme hokejovy narod, tak musis ocekavat nejvetsi ohlasy a zajem.

19.02.2014, 20:29 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-02-19 20:31:31
tesil: Tim jsi myslel teda i sebe v tematu vedle?
Dexter: V tomto jsme narod tupcu ne hokejistu, ostatne jsi to vcera dokaz se Zlutkou a tim supersportem, na ktery uz jsi ani nenasel odvahu reagovat. Melo to asi stejnou hodnotu jako tvuj zdejsi post, ze sou to lemplove a ze se stydis, ze jsi cech. Krasna ukazka typickeho hokojeveho fandy se vsim vsudy...

19.02.2014, 20:31 |
Adler jako crestik...
zajimavy ze nejveci negativni hovna pisou ti co to "nesleduji" a houby tomu rozumi...
tyto kecy radoby chytry vtipny narazky jsem pred olympijadou od tunera cekal.
tuner: sam jsem licencovany sportovec a umim ocenit jakykoliv sportovni vykon urcite vic jak ty. A moji odpoved na tuning stary skodovky radeji nechtej.

19.02.2014, 20:44 |
tesil Tunere, tam jsem zacal psat az v okamziku, kdy z tebe a jeste par jedincu zacaly padat ty hovna. Ja jindy nemam potrebu neci uspechy nebo neuspechy ventilovat verejne.

19.02.2014, 21:04 |
gizmi roztrhat obcanky !!! :D Tady to jede jak Sablikova na lede.. :D
Sorry Tunere#2, ale v tomhle vlákně jsi ze sebe udělal opravdovýho zoufalce .....
Adler, schwaboid: Jsem rád, že jsem nezklamal ;)
Dexter: Myslím, že už jsi toho tady napsal dost na to aby si na to každý udělal názor licencovaný sportovče ;)
kurva prihlasit se a jelikoz to nefunguje napoprve, tak kliknout na refresh abych mohl napsat: "neuvedomujete si nahodou ze tady vedete zoufaly diskuse vsichni dohromady? reknu to znova.. : "az budu dospelej.. (teda beru to jako "mentalni dospelost na Vasi urovni") tak chci taky resit veci jako resite vy..... protoze pak se asi budu mit nejlip :-))) ale zase na jednu stranu dekuju ze jste.. protoze kdyz mi neni zrovna dvakrat nejlip, nebo se mi nedari, tak si vlezu sem a vim ze na tom nejsem opravdu tak spatne..
Samantus: tak tobě stačí vylézt mezi ovce, ne? :-D:-D

21.02.2014, 13:28 |
tesil To mu prave nestaci, to je jen zacatek:-)
mezi ovce se chodim odreagovat :-D
Dneska zase hezká podívaná na štafety ;)

21.02.2014, 20:51 |
tesil Hezka podivana byla na Vitkovou, krasna na Soukalovou, ale pri strelbe Puskarcikove a Landove jsem trpel jako zvire.
tesil: No vidíš a to je právě rozdíl mezi hokejovým fanouškem a námi... Já jsem netrpěl, všechny pro to udělali své maximum a holt všichni nemůžou být dokonalí tak jako průměrný hokejový fanda na ahc :))
Tuner#2: ty umíš na sport jen koukat co?

21.02.2014, 21:19 |
tesil | Upraveno: 2014-02-21 21:22:35
Nekdo kouka, nekdo to proziva....to je zase rozdil mezi tebou a zbytkem normalnich fandu. A neboj, trpel jsem i u hokeje.
A jestli jsi si nevsiml, nikde jsem nenapsal nic, cim bych nejakyho sportovce urazil, nebo zpochybnil jeho vykon. To ze je mezi tema zenskyma a zitra asi uvidime ze i chlapama propastnej rozdil je bohuzel tak.
Tuner#2 Jo, to vime, ze holky strili i jedou nejlip jak muzou. O to vic prave mrzi, ze ta strelba tak nesla.
Dexter: To by mě zajímalo, podle čeho soudíš?
tesil: Nevěděl jsem, že jsi mě dnes koukal přes okno obýváku ;)

21.02.2014, 22:10 |
Dexter | Upraveno: 2014-02-21 22:18:06
Některý tvoje komentáře tomu dost nasvědčujou. Nevim jestli sis všiml, ale to s těma lemplama byl humor, který jsem o 10 minut později přiznal. Pro čechy je od Nagana prostě národáckej hokej no.1. To co dokážou Biatlonisti, Samková a třeba i Bank je fantastický, to co Sáblíková je přímo zázrak vzhledem k podmínkám co maji k dispozici. (nejsem žádnej hokejovej fanda, ale když hrajou, proč bych jim jako ty neměl fandit, naopak jim přát prohru a psát, že je to fraška?)

21.02.2014, 22:14 |
tesil | Upraveno: 2014-02-21 22:14:53
Aby byl zajimavej a vyjmecnej?
Vyjmecny vůz, vyjmecny fanda.
Nj, je to dneska takova poza, nebo jak to nazvat. Shazovat vsechno a vsechny.

21.02.2014, 22:35 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-02-21 22:37:09
Dexter: Bohužel tu frašku z toho dělá většina rychlokvašných hokejových fanoušků (to jsou ti co hokeji fandí jen když je něco velkého jako MS a nebo OH). Mimochodem, stále jsi neodpověděl, kde jsi přišel na to, že Žlutka je supersport? Nebo to byl opravdu je výkřik někoho na úrovni tak určitě? :))
tesil: Tohle téma nebylo založený na to abych byl zajímavej, jak vidíš, našlo se dost lidí co se mnou souhlasili. Teď už se to ale stáčí poněkud jinam...
kuzlustechnickej: Možná póza, možná vyjádření nesouhlasu s tím, že jsme tady museli trpět každý zápas nové téma. To je jako na každou vloženou fotku zakládat novou fotogalerii. To by jsme dneska už byli u fotogalerie 18956789524658 :)) A ten hlavní důvod byl opravdu ten, že v jiných sportech jsme tohle letos dokázali mnohem víc než hokej předvedl od Nagana a chtěl jsem se o radost podělit s ostatníma.
já se ale bavim o sportu jako takovým, néé o fanoušcích. Hokejsti snad za to můžou, že se vždycky lidi poblázní a fandí? Aspon někdy stojí při sobě. S tim autem jsem asi píchl do vosího hnízda. :D
jenom trosku OT: Kdyz sem jezdil s 125L, tak to zcela urcite byl supersport a driftovaci masina zaroven :-D