Navštíveno 3559x

15.02.2014, 21:31 |
Pajk Nějaký zkušenosti? Na netu je toho celkem dost, ale poslechnu si i Vás. Díky
Konkrétně me zajímá model Solo HD.

15.02.2014, 21:38 |
nome Nebrat, design znacka pro pubertaky, za stejny penize koupis lepe jinde

15.02.2014, 21:41 |
Kamil Kolik ti je? Pokud seš náctiletej nebo mlaďoch a chceš je kvůli image, tak si je i přes negativní komenty a absolutně přepálenou cenu asi stejně koupíš. Pokud chceš nový sluchátka kvůli lepšímu poslechu, tak bych koukal jinam...
Koupil jsem je někomu do Dětského domu "Strom splněných přání" navíc si přál zelený, ty jsou úplně echt :-)
nad tou cenou se mi protočily nejen oči
ale chápu, že kdo nemá Green Beats, není IN
Za tohle chtějí 3500?! Můj bože, na druhou stranu, jejich marketing je tedy opravdu skvělej :D
A já když si kupoval Senny HD215 tak jsem si říkal, že aspoň budu mít pořádný sluchátka :) (taky mám :D)
Tohle fakt nekupuj, pokud mas na to vyplaznout za sluchatka to co chteji, tak si radeji kup Sennheisery nebo jeste lip AKG.

15.02.2014, 22:50 |
Pajk Crimson: Však zelený jsou nejlepší. Ten kluk moc dobře věděl. :D
Kamil: náctiletej už nejsem 10 let, ale prostě se mi jejich jednoduchost líbí.
Mrknu teda na Sennheisery... už mám pecky a jsem relativně spokojenej.

15.02.2014, 22:53 |
hanx Zajímalo by mě, jestli jste je někdo fakt měli na uších, co tu radíte :-) (tím se nechci těch sluchátek zastávat)

15.02.2014, 22:56 |
Pajk Já jo. Ale nějak si to nepamatuju, bylo to jen chvíli. Měli to v prodejně telefonů... nějaká akce k HTC. Jediný co si pamatuju, taky byly příjemný na uši.

15.02.2014, 23:02 |
tygrm | Upraveno: 2014-02-15 23:05:04
Já jo, má to takovej libivej a nabasovanej zvuk ale realita je jinde. A jak tu piše jsou prijemny. Kup sennheisery nebo mě dost překvapily ty sony mdr-1 rnc i rbt ale jsou dražší. (Nebo spíš předraženy)

16.02.2014, 07:50 |
muSlim | Upraveno: 2014-02-16 07:51:40
Tiež som ich mal na hlave, aj ten väčší model... Že by boli tragické sa nedá povedať, ale pustíš si niečo inde a potom na nich a sú to prakticky dve úplne iné tracky. Nemám rád dotvárajie zvuku tu týmto, hentam tamtým. Sú dizajnovo ok, ale zvukovo by som fakt hľadal inde... Beyerdynamic má jeden model veľkosťou podobný, zvukom o galaxiu inde, a dizajnovo tiež podobne jednoduchý, až si spomeniem na model, hodím to sem :-)

16.02.2014, 07:51 |
muSlim | Upraveno: 2014-02-16 07:56:22
Jo tak pozerám že sú aj cenou inde, ja keď som chvíľu hľadlal tak som hľadal podobnú veľkosť a proporcie, a samo pekný zvuk. Ešte som nekúpil lebo ich mám viac v mierku a nedokážem zúžiť výber zatiaľ. Inak sú to Beyerdynamic T50p :-)
taky mám jako mr.brain Sennhaiser HD215 a to skoro 8let.
jediné mínus a závada, že dneska už mám na mušlích odrbanou tu slabou koženku
pak mám Koss Porta pro....zatím bez závad
A kdybych si měl dneska vybrat sluchátka....tak fakt nevim
Jsem si vzpomněl, že mně tenkrát pobavila recenze:
[ Link ] Sry za OT :-D

16.02.2014, 08:43 |
Pajk Tak pokud ty Senny mají na hovno koženku, tak to nechci, protože je odpalím brzo. Potřebuju něco kvalitního v tomto směru.
Dudelina> tak ta recenze mě rozbila na plech :D :D
Já bych ti doporučil tyhle:
[ Link ] za pár šlupek hrajou fakt výborně..
Pajk: Sennheiser nemá problém s koženkou, ten problém je obecný a v kombinaci s potem pokud někdo nosí sluchátka často je životnost 5+let a rozpadnou se. Proto lepší firmy jako Sennheiser mají k dispozici náhradní náušníky mnohdy i na 20let staré modely.
Jinak jak už tu zaznělo, tyhle cool sluchátka raději ani zadarmo...
Green Beats jsem na uších měl, ale bez muziky,
jen jsem kontroloval obsah krabice a zejména
co tak zázračného stojí 6tis. tolik totiž před Vánoci stály..

16.02.2014, 21:21 |
Pajk Tuner#2: jo jo, tohle jsem dnes taky dohledal.
Crimson: no teď je koupíš za 3500,-
No škoda, že to jsou takový šunty, design a zpracování mi přijde moc fajn, ony se prý "neškrábou"... nějaká povrchová úprava. Co mám Kossy UR40, tak ty jsou totálně dojebaný a to je mám jen na stole. Koženka v pr....
Mimochodem, ty moje Kossy jsou pro mě dostačující, co se týče zvuku... píšu to proto, protože vím, že nevydávají to nejlepší. Takže moje požadavky nejsou až tak náročný.
A na co vlastně ty sluchátka chceš? na doma k PC, nebo poslech z nějakého Hi-Fi systému a nebo na ven k přenosnému zařízení? Klidně popiš o jaký zdroj signálu půjde.

17.02.2014, 08:56 |
Pajk iPhone nebo PC. A chci je hlavně do gymu. Co se týče muziky tak bohužel poslouchám téměř vše... house, trance, rock..., takže v tomto směru bude lepší, když budou sluchátka někde mezi. Ty Beatsy třeba rock nezvládají a to by bylo pro mě utrpení.
Pokud to máš k iPhonu, tak rozhodně i něco s ovládáním a na ven jsou pecka Sennheiser Momentum On-Ear a nebo Bowers Wilkins P3...
Pokud chceš něco levného, tak klidně osvědčenou klasiku Sennheiser HD 239.

17.02.2014, 11:39 |
Pajk [ Link ] Tyhle mě třeba zaujaly...
A tyhle by měly být na úrovni Beats Studio
[ Link ]
Ja si prvně take koupil soloHD ale moc mě tlačili na uších při delším posloucháni.
Tak jsem je supnul mladému a sám si pořídil Dtox.
Jsem moc spokojen!!!

Zajít do obchodu a vyzkoušet/poslechnout a tam taky nakoupit... Jiná rada není, ono každý máme jinou hlavu/uši a hlavně posez je zcela individuální záležitost.
Nedovedu si představit, že bych ještě v dnešní době chodil někde mezi lidma s tímhle jako kosmonaut, kor když se dají koupit už vyloženě audiofilské pecky s krásným zvukem za polovinu peněz :-)

17.02.2014, 12:59 |
swep mám od Vánoc sennheiser HD558 a musím říct, že jsem s nima velmi spokojen, celý den je můžu mít na uších a protože mají semišové náušníky, do kterých se vejde celé ucho - circumaurální - tak se v tom vůbec nepotí uši
rozhodně doporučuju, jen je potřeba je dobře vybudit, takže buď sluchátkový předzesilovač nebo dostatečně silný receiver
RedBaron: Nějak nám dědkovatíš. Zrcadlo jsi vyměnil za kompakt, pořádné pohodlné sluchátka jsi vyměnil za tlačící špunty za půl roku plné mazu :)) jen v těch autech s Tebou pořád souhlasím :D
ty UrbanEars mě celkem zajímaj..ale musel bych je někde nejdřív pro zajímavost "nahlavit" a poslechnout..

já je zkoušel v paladiu v nějakym tom comic storu..a zalíbily se mi.. maj je tak v bonton landech a v Music city..
Tuner#2: Myslím, že spíš dědci nosí mušle a puberťáci pecky, nic to nemění na tom, že v peckách jde super zvuk za poloviční peníze a navíc není rušen okolím a s pohodlnou membránkou netlačí ani zdaleka, uši si čistím pravidelně. A kdyby tenkrát dělali kompakt s kvalitou obrazu, jakou má tenhle, tak bych možná zrcadlo ani neřešil ;-)

18.02.2014, 09:20 |
kuja Resil sem podobnej problem, kdy sem menil Philips SHP5401 za neco podobnyho, ale lepsiho :) Nakonec sem se rozhodoval mezi Senama 239,219 a Koss Porta Pro. Mam to doma k PC a nepotrebuju tam sluchatka za x tisic, protoze z integrovany zvukovky v ntb stejne nic rozumnyho neleze. No a nakonec sem vzal Koss Porta Pro :) Cas ukaze, jestli to byla dobra volba :)
2 kuja: to ja som nedávno daroval Porta Pro (ešte starý osvedčený model) bratovi lebo to tiež nebolo bohvieaké posloucháníčko, ale k PC to tak nejak postačilo, to je pravda...
Ja sa teraz motám medzi Beyermi, B&W a Sennom, a nie a nie sa rozhodnúť. Vždy keď si to u niekoho poslúchnem, páči sa mi to druhé alebo tretie ktoré aktuálne nemám po ruke :-D
Nevím jestli ,už máš vybráno ,ale doporučuji zkusit AKG 450 .
2 snoop69: 450-ky majú ten problém že sa tie náušníky veľmi rýchlo ošúpu pri každodennom počúvaní a nedajú sa zohnať náhradné (originál), takisto kábel je veľmi rýchlo v p..., brat ich mal a behom pol roka dojebané ako štátny rozpočet :-)
já koupil tyhle
[ Link ] a jsem zvukově unešen, akorát zpočátku mě více tlačily na uších, ale je to o zvyku. Kvalita zpracování i zvuku moc dobrá. Z ebay se dají za rozumné peníze

18.02.2014, 12:46 |
Pajk Dnes se stavím do Datartu, mají tam ty Beatsy, tak jsem zvědav. Recenze si musím udělat sám, protože každý sluchátka, co jsem si vybral měly odpůrce.
muSlim : sluchadla mám skoro 3 roky a bez problému. Náušníky mam velur(koženku nesnáším) a s kabelem zatím žádný problém.Aleje to jen moje zkušenost.

18.02.2014, 19:19 |
Pajk No musím říct, že Beatsy sedí perfektně na uších. Hotová lahoda. K materiálu taky nic nemám. Perfektní ovládání na drátu.
Teď to hlavní a to je zvuk. Neruší nijak zvlášť okolí, což je fajn. Basy mě přišly v normálu, nijak přebasovaný, jak se uvádí. Zbytek je nechci říct o ničem, ale je to nemastný neslaný. Srovnával jsem ještě s Marshall Major
[ Link ] a přišlo mi to zvukově hodně podobný (zbytek o ničem, hlavně mě sral stisk, mačkají dost hlavu). A taky mi to přijde srovnatelný s Kossama UR40 co mám. Z toho mi vyplívá jen jedno. Dobrý sluchátka, ale cena je opravdu přemrštěná, resp. platí se za značku a image.

18.02.2014, 20:54 |
Draxx Ja vlastnim Beyerdynamics DT 880 600ohm verzi a naprosta spokojenost, urcite bych doporucil zkusit, pokud nekdo hleda slusny sluchatka. I kdyz ta 600 ohm verze chce zesik, jinak to nehraje moc nahlas. Porovnaval jsem oproti Sennum HD 650 a Beyery byly pro moje usi o mnoho lepsi. Kdyby mel nekdo zajem, z eshopu www.sluchatka.net je mozne si sluchatka oproti zaloze zapujcit a vyzkouset doma, cehoz jsem sam vyuzil = )
Woko_O:díky za tip....pojedu to nějak omrknout a poslechnout..aktuálně můžu srovnávat je s Koss Porta Pro a někde jsem zachytil canc,že hrajou poměrně solidně a srovnatelně,ale přece jenom o chlup hůř,než Porty...mňo uvidíme..zase to ovládání na telefonu je docela věc sympatická..otestuju a rozhodnu se co a jak dál.. :-)

25.02.2014, 21:15 |
Pajk Borci a co říkáte na tyhle? MONSTER DNA OnEar