Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sluchátka Beats??

o Navštíveno 3559x o
o 15.02.2014, 21:31 | Pajk
Nějaký zkušenosti? Na netu je toho celkem dost, ale poslechnu si i Vás. Díky

Konkrétně me zajímá model Solo HD.

foto k příspěvku  od Pajk

o 15.02.2014, 21:38 | nome
Nebrat, design znacka pro pubertaky, za stejny penize koupis lepe jinde
o 15.02.2014, 21:41 | Kamil
Kolik ti je? Pokud seš náctiletej nebo mlaďoch a chceš je kvůli image, tak si je i přes negativní komenty a absolutně přepálenou cenu asi stejně koupíš. Pokud chceš nový sluchátka kvůli lepšímu poslechu, tak bych koukal jinam...
o 15.02.2014, 21:58 | Crimson
Koupil jsem je někomu do Dětského domu "Strom splněných přání" navíc si přál zelený, ty jsou úplně echt :-)
nad tou cenou se mi protočily nejen oči
ale chápu, že kdo nemá Green Beats, není IN
o 15.02.2014, 22:28 | mr.brain
Za tohle chtějí 3500?! Můj bože, na druhou stranu, jejich marketing je tedy opravdu skvělej :D
A já když si kupoval Senny HD215 tak jsem si říkal, že aspoň budu mít pořádný sluchátka :) (taky mám :D)
o 15.02.2014, 22:31 | Proffesor_W
Tohle fakt nekupuj, pokud mas na to vyplaznout za sluchatka to co chteji, tak si radeji kup Sennheisery nebo jeste lip AKG.
o 15.02.2014, 22:50 | Pajk
Crimson: Však zelený jsou nejlepší. Ten kluk moc dobře věděl. :D
Kamil: náctiletej už nejsem 10 let, ale prostě se mi jejich jednoduchost líbí.
Mrknu teda na Sennheisery... už mám pecky a jsem relativně spokojenej.
o 15.02.2014, 22:53 | hanx
Zajímalo by mě, jestli jste je někdo fakt měli na uších, co tu radíte :-) (tím se nechci těch sluchátek zastávat)
o 15.02.2014, 22:56 | Pajk
Já jo. Ale nějak si to nepamatuju, bylo to jen chvíli. Měli to v prodejně telefonů... nějaká akce k HTC. Jediný co si pamatuju, taky byly příjemný na uši.
o 15.02.2014, 23:02 | tygrm | Upraveno: 2014-02-15 23:05:04
Já jo, má to takovej libivej a nabasovanej zvuk ale realita je jinde. A jak tu piše jsou prijemny. Kup sennheisery nebo mě dost překvapily ty sony mdr-1 rnc i rbt ale jsou dražší. (Nebo spíš předraženy)
o 16.02.2014, 07:50 | muSlim | Upraveno: 2014-02-16 07:51:40
Tiež som ich mal na hlave, aj ten väčší model... Že by boli tragické sa nedá povedať, ale pustíš si niečo inde a potom na nich a sú to prakticky dve úplne iné tracky. Nemám rád dotvárajie zvuku tu týmto, hentam tamtým. Sú dizajnovo ok, ale zvukovo by som fakt hľadal inde... Beyerdynamic má jeden model veľkosťou podobný, zvukom o galaxiu inde, a dizajnovo tiež podobne jednoduchý, až si spomeniem na model, hodím to sem :-)
o 16.02.2014, 07:51 | muSlim | Upraveno: 2014-02-16 07:56:22
Jo tak pozerám že sú aj cenou inde, ja keď som chvíľu hľadlal tak som hľadal podobnú veľkosť a proporcie, a samo pekný zvuk. Ešte som nekúpil lebo ich mám viac v mierku a nedokážem zúžiť výber zatiaľ. Inak sú to Beyerdynamic T50p :-)
o 16.02.2014, 08:35 | tomas.V
taky mám jako mr.brain Sennhaiser HD215 a to skoro 8let.

jediné mínus a závada, že dneska už mám na mušlích odrbanou tu slabou koženku

pak mám Koss Porta pro....zatím bez závad

A kdybych si měl dneska vybrat sluchátka....tak fakt nevim
o 16.02.2014, 08:38 | Dudelina
Jsem si vzpomněl, že mně tenkrát pobavila recenze:
[ Link ]

Sry za OT :-D
o 16.02.2014, 08:43 | Pajk
Tak pokud ty Senny mají na hovno koženku, tak to nechci, protože je odpalím brzo. Potřebuju něco kvalitního v tomto směru.
o 16.02.2014, 12:36 | dogeatdog
Dudelina> tak ta recenze mě rozbila na plech :D :D
o 16.02.2014, 14:08 | Woko_O
Já bych ti doporučil tyhle: [ Link ]

za pár šlupek hrajou fakt výborně..
o 16.02.2014, 20:31 | Tuner#2
Pajk: Sennheiser nemá problém s koženkou, ten problém je obecný a v kombinaci s potem pokud někdo nosí sluchátka často je životnost 5+let a rozpadnou se. Proto lepší firmy jako Sennheiser mají k dispozici náhradní náušníky mnohdy i na 20let staré modely.

Jinak jak už tu zaznělo, tyhle cool sluchátka raději ani zadarmo...
o 16.02.2014, 20:54 | Crimson
Green Beats jsem na uších měl, ale bez muziky,
jen jsem kontroloval obsah krabice a zejména
co tak zázračného stojí 6tis. tolik totiž před Vánoci stály..
o 16.02.2014, 21:21 | Pajk
Tuner#2: jo jo, tohle jsem dnes taky dohledal.

Crimson: no teď je koupíš za 3500,-

No škoda, že to jsou takový šunty, design a zpracování mi přijde moc fajn, ony se prý "neškrábou"... nějaká povrchová úprava. Co mám Kossy UR40, tak ty jsou totálně dojebaný a to je mám jen na stole. Koženka v pr....
Mimochodem, ty moje Kossy jsou pro mě dostačující, co se týče zvuku... píšu to proto, protože vím, že nevydávají to nejlepší. Takže moje požadavky nejsou až tak náročný.
o 16.02.2014, 23:44 | Tuner#2
A na co vlastně ty sluchátka chceš? na doma k PC, nebo poslech z nějakého Hi-Fi systému a nebo na ven k přenosnému zařízení? Klidně popiš o jaký zdroj signálu půjde.
o 17.02.2014, 08:56 | Pajk
iPhone nebo PC. A chci je hlavně do gymu. Co se týče muziky tak bohužel poslouchám téměř vše... house, trance, rock..., takže v tomto směru bude lepší, když budou sluchátka někde mezi. Ty Beatsy třeba rock nezvládají a to by bylo pro mě utrpení.
o 17.02.2014, 10:51 | Tuner#2
Pokud to máš k iPhonu, tak rozhodně i něco s ovládáním a na ven jsou pecka Sennheiser Momentum On-Ear a nebo Bowers Wilkins P3...

Pokud chceš něco levného, tak klidně osvědčenou klasiku Sennheiser HD 239.
o 17.02.2014, 11:39 | Pajk
[ Link ]
Tyhle mě třeba zaujaly...

A tyhle by měly být na úrovni Beats Studio
[ Link ]
o 17.02.2014, 11:47 | Kleneex
Ja si prvně take koupil soloHD ale moc mě tlačili na uších při delším posloucháni.
Tak jsem je supnul mladému a sám si pořídil Dtox.
Jsem moc spokojen!!!

foto k příspěvku  od Kleneex

o 17.02.2014, 11:55 | Tuner#2
Zajít do obchodu a vyzkoušet/poslechnout a tam taky nakoupit... Jiná rada není, ono každý máme jinou hlavu/uši a hlavně posez je zcela individuální záležitost.
o 17.02.2014, 12:54 | RedBaron
Nedovedu si představit, že bych ještě v dnešní době chodil někde mezi lidma s tímhle jako kosmonaut, kor když se dají koupit už vyloženě audiofilské pecky s krásným zvukem za polovinu peněz :-)
o 17.02.2014, 12:59 | swep
mám od Vánoc sennheiser HD558 a musím říct, že jsem s nima velmi spokojen, celý den je můžu mít na uších a protože mají semišové náušníky, do kterých se vejde celé ucho - circumaurální - tak se v tom vůbec nepotí uši

rozhodně doporučuju, jen je potřeba je dobře vybudit, takže buď sluchátkový předzesilovač nebo dostatečně silný receiver
o 17.02.2014, 15:14 | Tuner#2
RedBaron: Nějak nám dědkovatíš. Zrcadlo jsi vyměnil za kompakt, pořádné pohodlné sluchátka jsi vyměnil za tlačící špunty za půl roku plné mazu :)) jen v těch autech s Tebou pořád souhlasím :D
o 17.02.2014, 16:37 | Rustapha-659
ty UrbanEars mě celkem zajímaj..ale musel bych je někde nejdřív pro zajímavost "nahlavit" a poslechnout..

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 17.02.2014, 21:19 | Woko_O
já je zkoušel v paladiu v nějakym tom comic storu..a zalíbily se mi.. maj je tak v bonton landech a v Music city..
o 18.02.2014, 07:47 | RedBaron
Tuner#2: Myslím, že spíš dědci nosí mušle a puberťáci pecky, nic to nemění na tom, že v peckách jde super zvuk za poloviční peníze a navíc není rušen okolím a s pohodlnou membránkou netlačí ani zdaleka, uši si čistím pravidelně. A kdyby tenkrát dělali kompakt s kvalitou obrazu, jakou má tenhle, tak bych možná zrcadlo ani neřešil ;-)
o 18.02.2014, 09:20 | kuja
Resil sem podobnej problem, kdy sem menil Philips SHP5401 za neco podobnyho, ale lepsiho :) Nakonec sem se rozhodoval mezi Senama 239,219 a Koss Porta Pro. Mam to doma k PC a nepotrebuju tam sluchatka za x tisic, protoze z integrovany zvukovky v ntb stejne nic rozumnyho neleze. No a nakonec sem vzal Koss Porta Pro :) Cas ukaze, jestli to byla dobra volba :)
o 18.02.2014, 09:45 | muSlim
2 kuja: to ja som nedávno daroval Porta Pro (ešte starý osvedčený model) bratovi lebo to tiež nebolo bohvieaké posloucháníčko, ale k PC to tak nejak postačilo, to je pravda...

Ja sa teraz motám medzi Beyermi, B&W a Sennom, a nie a nie sa rozhodnúť. Vždy keď si to u niekoho poslúchnem, páči sa mi to druhé alebo tretie ktoré aktuálne nemám po ruke :-D
o 18.02.2014, 10:23 | snoop69
Nevím jestli ,už máš vybráno ,ale doporučuji zkusit AKG 450 .
o 18.02.2014, 11:26 | muSlim
2 snoop69: 450-ky majú ten problém že sa tie náušníky veľmi rýchlo ošúpu pri každodennom počúvaní a nedajú sa zohnať náhradné (originál), takisto kábel je veľmi rýchlo v p..., brat ich mal a behom pol roka dojebané ako štátny rozpočet :-)
o 18.02.2014, 12:24 | prohifi.cz
já koupil tyhle [ Link ]

a jsem zvukově unešen, akorát zpočátku mě více tlačily na uších, ale je to o zvyku. Kvalita zpracování i zvuku moc dobrá. Z ebay se dají za rozumné peníze
o 18.02.2014, 12:46 | Pajk
Dnes se stavím do Datartu, mají tam ty Beatsy, tak jsem zvědav. Recenze si musím udělat sám, protože každý sluchátka, co jsem si vybral měly odpůrce.
o 18.02.2014, 13:31 | snoop69
muSlim : sluchadla mám skoro 3 roky a bez problému. Náušníky mam velur(koženku nesnáším) a s kabelem zatím žádný problém.Aleje to jen moje zkušenost.
o 18.02.2014, 19:19 | Pajk
No musím říct, že Beatsy sedí perfektně na uších. Hotová lahoda. K materiálu taky nic nemám. Perfektní ovládání na drátu.
Teď to hlavní a to je zvuk. Neruší nijak zvlášť okolí, což je fajn. Basy mě přišly v normálu, nijak přebasovaný, jak se uvádí. Zbytek je nechci říct o ničem, ale je to nemastný neslaný. Srovnával jsem ještě s Marshall Major [ Link ] a přišlo mi to zvukově hodně podobný (zbytek o ničem, hlavně mě sral stisk, mačkají dost hlavu). A taky mi to přijde srovnatelný s Kossama UR40 co mám. Z toho mi vyplívá jen jedno. Dobrý sluchátka, ale cena je opravdu přemrštěná, resp. platí se za značku a image.
o 18.02.2014, 20:54 | Draxx
Ja vlastnim Beyerdynamics DT 880 600ohm verzi a naprosta spokojenost, urcite bych doporucil zkusit, pokud nekdo hleda slusny sluchatka. I kdyz ta 600 ohm verze chce zesik, jinak to nehraje moc nahlas. Porovnaval jsem oproti Sennum HD 650 a Beyery byly pro moje usi o mnoho lepsi. Kdyby mel nekdo zajem, z eshopu www.sluchatka.net je mozne si sluchatka oproti zaloze zapujcit a vyzkouset doma, cehoz jsem sam vyuzil = )
o 19.02.2014, 10:27 | Rustapha-659
Woko_O:díky za tip....pojedu to nějak omrknout a poslechnout..aktuálně můžu srovnávat je s Koss Porta Pro a někde jsem zachytil canc,že hrajou poměrně solidně a srovnatelně,ale přece jenom o chlup hůř,než Porty...mňo uvidíme..zase to ovládání na telefonu je docela věc sympatická..otestuju a rozhodnu se co a jak dál.. :-)
o 25.02.2014, 21:15 | Pajk
Borci a co říkáte na tyhle? MONSTER DNA OnEar

foto k příspěvku  od Pajk

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3283 sekund.