Navštíveno 1636x

15.02.2014, 18:42 |
gizmi 2:3 to projedem :o)))

15.02.2014, 19:19 |
Alííí Za chvili srovname na 1:1 a pak to tam nasereme od modry a 2:1 vyhrajem. MUSIME ! Ce-si do-to-ho. :-)
ja na ne vsadil. ale kdyz ten zapas sleduju... nevim, jestli to nebude pruser a vyhozene prachy :))
Hm, Jarda dostal sekeru do prstu. Mame zlato! :-D

15.02.2014, 20:37 |
gizmi Drzime basu se Slovakama :D
škoda že se nezadařilo, měli tam pár šancí, tyčka, břevno.
Bylo to napínavý až do konce.
Ale dnešní zápas USA - Rusko byl teda trošku napínavější, sem myslel že to neskončí :-D
Kadel
Hadamczika zahodit...nechapu proc tam neni nikdo z Plzene.

15.02.2014, 21:25 |
tesil No, treba Horváth:-)))
By me zajimalo kdo napriklad....Duda ne? :-)))))
Švýcaři hrajou co potřebujou, mají i štěstí, 2x 1:0, 1x 0:1, z toho výhra 7 s před koncem zápasu, loni 2 na MS, ne jen tak, že by měli štěstí. Nejde to brát už jen podle země, ale podle toho, co umí a hrajou. Dneska jsme měli i trochu smůlu, oni krom toho gólu neměli tolik šancí jako my. Osobně mi přijde, že se moc necpeme před bránu, tak jako USA, Kanada, Rusko i Švédsko, ti naší hrají dost takový fotbalový ťukec, chybí tam ta agresivita před brankou, více střílet, ono to tam padne, dnes se nedá moc hrát na parádičky...
Uvidíme, jak koho dostanou a jak zahrajou dál.
Rusko - USA byl super zápas, líbil se mi, Slovensko - Slovinsko, ti slováci jsou ještě o něco větší trdla jak naši...
Uvidíme, řekl slepý :-)
Hlavně už by měl někdo pochopit, že Červenka od samého začátku nepatří do repre a už vůbec ne do 1. lajny.
Lojza je takovej Míša Bílek na bruslích.
Jinak Švýcaři měli sice štěstí, ale teda nepřišlo mi, že bysme měli převahu nebo nějaký jasný šance. Pár závarů, ale ani jeden nevypadal, že by z toho byla tutovka, jako měli Švýcaři u toho gólu, kdy střílel úplně sám.
Souhlasím, že to chce víc nasazení, cpát se před bránu, střílet.
Tak o Červenkovi jsem to říkal už před x lety, kdy tam nezahrál hned poprvé. V klubech hraje dobře, víc jak dobře, ale prostě v repre mu to vůbec nejde a na ty 2-3 světlé momenty, ne zápasy, ale momenty, za tu dobu, co hraje, tam nemá co dělat, prostě mu je repre zapovězena tam nahoře no...
Mr. řekl jsi to, oni měli 1 šanci a dali, my měli třeba jen 2-3, nedali ani jeden a o tom to je ;-) Není třeba mít 40 střel a dát 1 gól, stačí 3 střely a 3 góly. Ale když my bohužel potřebujeme na gól desítky střel, tak střílet musíme...