Navštíveno 1792x

Kluci jestli nekdo budete kupovat, nebo jste koupili toto
[ Link ] tak to vyhodte nez se nekomu neco stane.
Dneska jsem si z vesela zacal sestavovat vyhybku tak si pekne tavim lepidlo najednou zablesk, sleha jako krava, pojistky vyhozeny a me se coudi pred ocima(leknutim jsem se malem posral). Tak jsem to rozebral a zjistil jsem toto: Roztavene lepidlo protyka zkrz takovou izolaci a tece primo do topneho teliska kde se bud protavila slaba buzirka na tenkych dratkach nebo to spojilo primo okruh. Ja ji nekupoval mel jsem ji pujcenou od sousedky to me mrdne musim zejtra v kramu koupit jinou to jsem si to rovnou mohl koupit :/
tak to je průser..... ČOI by zasáhnout nemohla? Tyhle lidi nemaji na aukru co dělat...
No u techto tavnych pistoli je uplne normalni, ze tycka se tavi primo na odporu. Lepidlo je ale nevodive, takze chyba byla asi v ojebanem privodnim kabelu, ktery se pri praci zkratoval.
no ja nasel podobnou na internetu jen ma jinou samolepku pak jsem ji nasel v eshopech a ma taky jinou samolepku. Ja mam doma pajku od congu takovou tu tuzku a od te chvile co mi rachla ta pistole se bojim zapojit i tu pajku :D
[ Link ]

14.02.2014, 22:48 |
Downland | Upraveno: 2014-02-14 22:50:44
No nevim zda mi rozumite on je na te kovove trubce nasazenej gumovej nahubek tam leze ta tycka a je pridelanej takovou pruzinou kdyby to tesnilo tak to neteklo primo na ty vodice a nerozpustilo to tu buzirku tam to lepidlo nemelo co delat :(
Stejně by to roztavený lepidlo nemělo izolaci těch vodičů nic udělat. Prostě to vomrdávaj kde to jde. Dnešní doba je prostě v pí*i.
Co by clovek chtel za 59,- Kc.
proste zmetek... zkrat.. na tyhle veci to udela prd, vyrazeny jistice a budto to vyhodim, nebo ty kabely preusporatam a spravim to.. a je konec.. na co tyhle romány a diskuse... jsou horsi veci, treba vecny navstevy servisu s nepovedenym autem :)))