Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Prosím o radu... xenony passat b5

o Navštíveno 2838x o
o 06.02.2014, 13:46 | Hanys73
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně xenonů. Přítelkyně má VW Passat B5, xenony jsou tam origo. Včera začala jedna výbojka svítit růžově. Tak jsem jel do obchodu koupit nové (obě dvě aby svítily stejně). Výbojky jsem v pohodě vyměnil, ale rozsvítí se až na druhý nebo třetí pokus... Pak už svítí normálně. Neví někdo čím to může být? Levné výbojky? Původně tam byly Philips a svítily vždy v pohodě. Ty nové jsou nějáké Vertex D2S.
Díky za rady.

o 06.02.2014, 19:09 | xenonman
Závadu bych hledal ve vybojkach tento problém řešíme poměrně často
o 06.02.2014, 19:40 | endru.ondra
Taky vybojky, koupil jsem jednou činu, jelikož sem nechtěl jezdit stále bez světel než budou peníze na obě a taky blbla od tý doby jen značky
o 06.02.2014, 20:18 | Collin
Za kolik si kupoval?
o 06.02.2014, 20:30 | BMWE30
Vetřu se s prosbou,ať nezakládám topic navíc. Chci se zeptat vlastním vůz Nissan Primera pw12 r.v.2003 vozidlo je vybaveno ostřikovači světel ale chybí naklápění světel podle zatížení. Můj dotaz zní zda je možné do takového vozu legálně nainstalovat xenony nebo bixenony to už je jedno. Také mne napadlo zda nebude xenon více hřát než žárovka které používám doteď. Děkuji za rady.
o 06.02.2014, 20:34 | rover (WoodTech)
No pokud tam dáš celý lampy z modelu co to měl tak to nebude problém, na to naklápění ti reálně nikdo nepřijde ;-)
o 06.02.2014, 20:43 | BMWE30
Takže jediná možnost tedy vyměnit komplet lampy. Viděl jsem totiž že se dají koupit i přestavbové sady, ale co se tam mění nebo jak se to přestavuje netuším.

o 07.02.2014, 13:36 | Hanys73
Ty Vertex jsem kupoval za 280Kč/kus. Takže je dnes vymontuju, zajedu vrátit a zkusím sehnat něco lepšího. Philips, Osram nebo nějáké jiné... A uvidíme co to bude dělat.
o 07.02.2014, 13:43 | xenonman | Upraveno: 2014-02-07 13:44:14
malinko se zeptám hloupě, co očekávas od výbojky za 280kč kus, za tu praci a sundávání nárazníku to nestojí pokud je to face u před face vyndávání světla :-)

mám originály skladem i kopie originálu a fungují bez problemu jen u těch kopii je třeba počítat životnost cca 2 roky originál 80tis km
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3706 sekund.