Navštíveno 4218x

Meganého jsem definitivně opustil a teď mám na výběr dvě barvy I30 která vyjhrála poslední výběrové řízení na nový kočár. Bílá klasika nemetalická a nebo světle modrá metalíza.. líbí se nám doma obě ale potřebujem podpořit ve volbě

05.02.2014, 17:36 |
Only_One | Upraveno: 2014-02-05 17:40:58
.

05.02.2014, 17:37 |
Only_One | Upraveno: 2014-02-05 17:41:50
.

Modrá je pekná farba, ale v bielej vyzerá IMHO lepšie.
Bílá, těch modrejch vídám hodně.

05.02.2014, 17:39 |
Lufas jako mr.brain :-)

05.02.2014, 17:40 |
hawai zepředu bílá, zezadu modrá. Vem to půl na půl :-D
Když pominu, že to auto vypadá hrozně i pod plachtou, tak bílou :))
no vidíš, mě se to auto zase líbí moc i bez plachty.

05.02.2014, 17:51 |
deda za mě bílá

05.02.2014, 18:00 |
dddd modrá a auto taky líbí
Aktualne je v mode bila, ber bilou.
Nelíbí, ale když už, tak jednoznačně modrou.

05.02.2014, 18:22 |
Rudi modrá

05.02.2014, 18:24 |
MaxxT bila je v mode, lip se proda a snaz se to opravi.
Auto je dobrý,vzal bych modrou, ale radši tu hnědou co tu nemáš :-)

05.02.2014, 18:46 |
Alííí Modrou, bila uz je OUT (ta frcela v roce 2008), i kdyz se asi porad prodava dobre.
bila + zatonovat skla a postavit na adekvatni kolesa...

05.02.2014, 19:03 |
soda modra
Nechápu proč chceš podpořit ve volbě.. To chceš mít barvu která se líbí většině? Bílá,modrá,vždyt je to stejně jedno, páč se ti líbí obě..
Za mě modrá, vypadá tak nějak luxusněji. Jen jich jezdí v modré více. V té bílé, první co mě napadne, nějaká bílá firemní social verze :D je bílá u Audi u BMW a bílá u Hyundai, jestli víš jak to myslím :)
bila vypada jako balvan, v metle ten patvar aspon trochu vynikne.
ale vyber kol asi udela vic, nez ta barva.
Modrá,ale jak už bylo řečeno. My s autem jezdit nebudeme.

05.02.2014, 21:36 |
Beda | Upraveno: 2014-02-05 21:37:59
bílá a pokud se nepletu, tak je nejen hezčí, ale i levnější :)
jinak souhlasím s Batmanem
modra,na bile je vse videt a rozhodne uz v mode neni..o]]

05.02.2014, 22:48 |
gizmi MODRA, protoze bilej kram uz doma mas :o) Navic na udrzbu ta modra bude lepsi, neni na tom uplne videt kazda tuplinka..

05.02.2014, 23:57 |
vypuk Raději tu hnědou, vypadá asi nejlépe na tomhle... ;) Škoda, že nevím, který kus bude tvůj... :-D
Bílá. Modrá je taková nějaká bleee....

06.02.2014, 07:36 |
imax Modrá
Taé bych volil bílou - příjde mi, že vypadá v té bílé barvě takové dražší/hodnotnější...

06.02.2014, 07:54 |
AR bilou neee dyt to je social barva ;)
Jaka social, ja si za bilou musel priplatit.
To ale bylo u jiné značky:-D
Fiat chce za bílou nemetalickou peníze navíc

06.02.2014, 09:32 |
MaxxT ja jsem si priplacel 60 tisic za bilou perlet. :-) nemyslim si ze bila je social barva. :-)
no ono to je trošku jak napsal tomi666.. mít možnost tvojí bílé perleti tak neváhám :-))

06.02.2014, 10:00 |
swep modrá, vypadá to decentně a není to tak fádní, bílá je skvělá, ale vypadá dobře na drahém luxusním autě, na levném to podporuje vizuální dojem levného vozu

06.02.2014, 10:43 |
AR tak "obyč" bílá a bílá perleť je drobátko rozdíl ne? Obyč bíla je prostě sociál a firemní ;)
Tak uzavřeno, bude modrá.
Musím říci, že to je moje první možná volba barvy. Vždycky jsem kopoval buď ojetinu, tam se na barvu uplně nehledí a nebo auto co mělo jednou možnou barvu :) (Thalie) ale tady, když si můžu vybrat tak to je fakt těžký..

06.02.2014, 10:52 |
gizmi OnlyOne: prekvapil jsi, tebe jsem odhafoval opet na bilou :o) Ze si prave reknes - mam doma uz jedno bile, tak kvuli kosmetice, atd vezmu zase bilou :) Ta modra je hezci ;) Kazdopadne kdy pro nej jedes? Rad te doprovodim a okouknu :)
Zítra, jedu se pokusit do školy o zkoušku a poté si zlepšit náladu novým autem. Výhoda je, že mají skladem což mě tak nějak vyhovuje - víš jak
Přeji příjemné utrácení kačáků :D
Je to radost,užij si to. Auto je to dle mě dobrý!
Gratuluji k rozumné volbě. Bílou máme doma na Civicu a zepředu to bylo v sezoně permanentně zasrané od hmyzu a spodky dveří od asfaltu. Ne, že modrá špinavá nebude, ale bude to rozhodně méně vidět.

06.02.2014, 11:50 |
relax Ty ilustrační fotky jsou o ničem, todle kupuješ :D
PS: bez rakve apod. :o

Ono to nebylo jednoduché. Vyloučil jsem ojeté auta. Raději nového logana a vím než 1-2jeté cokoliv a nevím...
V ceně kolem 350tisíc je k dispozici
vetšina francouzů střední třídy. MEgane je hezké auto, z venku řekl bych povedenější než rozesmátá I30, a byla by i levnější a verze kombi, jenze nejslabší naftový motor a i když má záruku, tak těch večných drobných potíží se řeší okolo meganeho moc na můj vkus.
Peugeot a Citroen neměl nic extra zajímavého. C4 je hezká, ale opravdu nás zaujal víc I30.Škoda za tu cenu buť totální základ Rapida nebo vybavenější Fábie. Ale to nás nezaujalo. Šlo taky o spotřebu. Takže trošku rozežrané Tsi s najezdem 25-30tisíc ročně není uplně to co bychom chtěli. Ač plynař, tak továrně na plyn bylo možné koupit Punto, Všechyn DAcie od Logana pod Lodgy, I30 1,4ku. Velký výběr nebyl. Punto bylo taky v hledáčku, ale bylo podstatně menší jak třeba nový Logan a ty auta nemají ani základní EPS ve výbavě, vše za příplatek a na vše se moc dlouho čeká. Fita má extrémně drahé servisy plynových aut - nechápu proč, ale v podstatě to maže výhodu plynu.
NO takže nám nakonec zbyl Megane jako poměr cena výkon užitnost asi opravdu jako největší favorit a pak jsem dostal nabídku na I30 skladovku zcela se vymykající běžným cenám co mi dali na salonu v PLZ a pak už to šlo raz dva.. Oproti Meganemu je ta Hyundai více pochvalovaná (samozřejěm má taky mraky věcí co se mi nelíbí) ale díky výkonějšímu motoru a subjektivě lepšímu posazu v autě jsem vybrali I30 i když to je jen HB. Nemyslel sem si, že je takovej problém dneska koupit nové auto, ale je to fakt boj.
K té Hyundai nakonec vedl i fakt, že jsem měl v bývalé práci služebního Ceeda minulé generace což je to samé jak minulá I30 a změna je opravdu velká. Jako nesledoval sem jak mají auta svařený plechy, vybíral sem hlavně aby se mi auto dobře řídilo a mělo rozumnou míru bezpečnosti, která nakonec vyřadila FIata bez ESP a Logana z papíru.
No opravdu to není jednoduché si vybrat. Snad jsem udělali správně a bude to fungovat dobře s minimem starostí. Rozhodně ale už chápu ty dotazy na to, co koupit za auto - není to vůbec jednoduché.
Jů :-) na téhle fotce to vypadá ta barva velmi dobře
Mam i30 Coupe, kupoval jsem ho jako funglofku v srpnu a zatim spokojenost, barvu mam bilou, s cernou sklenenou strechou to vypada hezky ale uz bych ji nechtel, to je ob den do mycky:) jinak nevim co mas vybrano za motor ale zkus se vyhnout te benzin 1.4, to mam ja a dost linej motor, spotreba podle palubaku je na 7000 km 7,5 litru, pul dalnice pul mesto

06.02.2014, 17:49 |
Jozzo stejně jsou všechny jejich barvy z blízka krepovatý humus...
Tak není to Rolls.... ale tohle fakt neřeším

06.02.2014, 18:06 |
Shr3k Jako Alíí, bílou základní dneska kupuje každý a myslí si, jak je in (bílá perleť je samozřejmě nadčasová),... a 1.4 nebrat, i když s těmi delšími převody už to není tak strašné, jako první generace. Pokud to má jít do plynu, tak 1.6 88 kW, jinak se to na dálnici trápí.
no ač sem naftu moc nechtěl, tak cena od Relaxe za 81kw CRdi byla tak dobrá, že nebylo co řešit.

06.02.2014, 18:11 |
Shr3k Tak to je potom v pořádku...