Navštíveno 1979x

04.02.2014, 21:51 |
Fonfy Ahojte, je tu niekto kto ziadal o vratenie VP v suvislosti s alkoholom za volantom? Alebo niekto kto ma nejake info ako to chodi.
Ide o to ze zajtra si idem na postu pre rozhodnutie ..4.8.12 som nafukal 1,9 promile a zobrali mi VP na 30 mesiacov.. po 15 mesiacoch som poziadal o vratenie a dnes 18 mesiacov od toho priestupku mi dosiel list. Som docela v rozpakoch, neviem co mam cakat ze tam bude. Vsetky povinnosti co odomna ziadali som si splnil a svoj cin som milonkrat uz olutoval. zivote sa alkoholu nedotknem ked si budem vedomy toho, ze budem chciet soferovat. Ja co som pocul vacsinu pripadov ho vracaju, tak by som chcel vediet nejake info co mam cakat, som docela nervozny. Diky.

04.02.2014, 22:06 |
dr.marty | Upraveno: 2014-02-04 22:07:47
Nevim jak SK,ale v ČR ho z 99% vrací.Pokud jsi byl teda hodnej a doržel všechny podmínky,ale taky tam může sedět nějakej zamindrákovanej debil a razítko na vrácení ti nedá :(

04.02.2014, 22:11 |
Fonfy riesila to sudkyna judr. Ludmila Hatalova.
Co som pozeral na nete jej rozhodnutia tak boli pozitivne, tak uvidim. Velmi dufam, ze vratia. Len nema tu niekto info co potom? C treba este niekam ist? Autoskola znova alebo iba skusky? Kolko to trva atd..
otázka zní jakou máš sk. řidičáku a jestli máš profesák.Bývalý kolega který žádal o vrácení A,B,C,T+profesák,tak znovu zkoušky,jízdy a školení.Já před deseti lety jsem měl zákaz na 7 měsíců,tehdy jsem měl jenom sk.B a vrátili mi ho bez keců,zkoušek atd.Ale jak je to přesně teď,tak to popravdě nevim

04.02.2014, 22:43 |
Fonfy Mam 21 rokov zobrali mi ho v 19 rokoch mal som klasika B, B1, Am
Sorry za ot ale 1,9 za volantem je fakt sila...:/

04.02.2014, 23:04 |
Fonfy je no "par" piv...ale vela metrov som nepresiel. uvidim zajtra, nerad by som cakal este presne rok.

04.02.2014, 23:29 |
vypuk Zajdeš na soud, tam ti to odklepne po tom, co si s tebou pokecá, tuším týden než to nabude právní moci, zajdeš s tím na úřad->potom do autoškoly, dáš pár jízd, uděláš zkoušky a pak zase úřad->vrácení papírů. Takhle to šlo u mě.
Dulezitejsi vec je, zda jsi se poucil ?

05.02.2014, 10:50 |
Fonfy | Upraveno: 2014-02-05 10:51:21
mrazik: poucil? slabe slovo.. ver mi.
vypuk: a kolko si nafukal? riesil ta sud? ked ti prislo rozhodnutie kolko to potom trva kym prides na sud? a kolko to cca cele trvalo od toho rozhodnutia az po kym si ho nemal v ruke? mesiac dva?

05.02.2014, 11:08 |
vypuk 1,15 a podruhé 1,04, v krvi 0,87.. Mi to trvalo delší dobu,jelikož jsem to udělal až napodruhé(a musel opakovat celou autoškolu). Tuším, že něco kolem poloviny srpna jsem poslal žádost, měsíc a něco trvalo než odpověděli, a pak dali termín až za další měsíc, takže dva měsíce než jsem se dostal k soudu, pak přičti týden k nabytí právní moci, plus čas než se na tebe u autoškoly najde místo a plus to, kdy bude na magistrátu volno u zkoušek. Není to tak rychlé ;)

05.02.2014, 19:36 |
Fonfy No jo dostal som predvolanie na sud .. 18.03. sa rozhodne takze este to potrva no ale sak ked mi ho vratia budem iba rad

06.02.2014, 01:43 |
vypuk To uběhne ;) Horší jak uděláš nějakou chybu na jízdách, kouká se na tebe přecijen trošku přísněji, vidí do tvé složky za co a jak a proč jsi na zkouškách zas ;)

06.02.2014, 09:30 |
Fonfy No ved to je jasne, skusky nebudu problem si myslim, ked si budem davat bacha hlavne pri jazde.