Navštíveno 3117x

chci pořídit ostřejší enduro
dobral jsem se k tomu že asi 2 Takt
ktm exc 300, 250
husaberg ?
nebo uplně něco jiného -chci aby to nebyl exot (takže beta vypadává )
kdo co máte zkušenost
případně -konkretní prodej (známej známeho )
cca rok 2007
cca 80 tis
a co nejlepší stav ,díky

04.02.2014, 20:29 |
Alííí Spz, nebo cross?
2T Ti vytaha klouby v loktech, proc ne 4T ?
Za mě Husaberg 4t......mel jsem 501, 550, a skoncil jsem u 650 2007 v terenu ma sily na rozdavani a v lete litam na motardech po silnici.... je spolehlivy...alespon ten muj...zalezi na co to chces

04.02.2014, 21:36 |
Alííí Asi taky doporucim Berga, je to vlastne o trochu lepsi KtM, a vykonu ma opravdu az dost.
Motardy na leto samozrejme taky chvalim, to proste k vyhratymu asfaltu patri. :-) Chtelo by to nejakej motosraz z AHC v lete. Uz se zacina oteplovat....
určitě na značkách ,takže spz podmínkou
no už několikátej člověk mě odrazuje od 4taktu
že je udržba neskutečně náročná
(oproti naháčům ,počítám s náročnější udržbou )
(původně jsem chtěl 4 takt)
Já půjdu taky do 4taktu.
vostrý Yamaha WR 450f
nebo
výletní Yamaha TT 600R

05.02.2014, 10:38 |
DITR ja mam ktm exc 520 zrovna delam motor ;) a ta je hodne ostra a pokud dvoutak tak bych sel asi do gasgas
johnnypor: děláš si ventily sám na tom bergu 650? Rád bych si to dělla taky,ale jaksi bych potřeboval malou radu,kde přesně mám dát měrky,abych změřil ventilovou vůli.
vůle sací a výfukové musí být 0,12mm,škoda že bydlíš tak daleko....ukázal bych ti to :D

S tou udrzbou to neni tak horky....HSB FE 550 2005 340mth a je tam vse puvodni.....ve 180mth se delal akorat rozvodak....ted sem rozhodil motor a po mereni je vse OK....zalezi JAK A KDO S TIM JEZDI...
Tady je jeden pěkný kousek :D :D
[ Link ]
Tady je jeden pěkný kousek :D :D
[ Link ]

12.02.2014, 02:01 |
Jozzo | Upraveno: 2014-02-12 02:02:48
Údržba je drahá u jakéhokoli ostrého endura.
Co s tím chceš jezdit?
Tak já dnes přivezl toto: GAS GAS EC 300.Přesedlal jsem z Kawasaki KLR 650.Zatim jsem se svezl pouze kousek po lese a louce a je to neuvěřitelný jakej má tahle motorka potenciál.Zítra jdem jezdit tak sem napíšu dojmy a pojmy pokuď bude zájem.

Pokud 2T, šel bych do EXC300, ale jen a jen z důvodu nízké váhy, jinak bych na příjemnou, technickou jízdu šel do 4T Yahy WR250. Ostré 4T 450 jsou kladiva, které ve vyšších otáčkách trhají ruce, tam je otázka, jaké bys pro to měl využití.
soptíku - email máš nefunkční - vrací se mi chybová hláška
Soptíku, čekám na dojmy :-)
Taky koukám na něco normálního, nějakej střed. Na enduru jsem jel jednou kousek a jen po cestě. Nevím,zda je 250 dostatečná na kopce, louky,aby to se mnou něco vyjelo...:-)
Důležitá je spz a údržba,na motorce si maximálně namažu řetěz :-D