Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kde koupit OIII RS?

o Navštíveno 2439x o
o 03.02.2014, 23:24 | BATMAN
Jelikoz uz pri hledani propadam beznadeji,zkousim to i zde, jelikoz se tu drtiva vetsina lidi o auta zajima.

Shanim ke koupi novou nebo predvadeci OIII RS TDI Kombi v modre barve. Na NETu jich par je,ale jsou s chrompacketem a to opravdu nechci.
Bezne servery typu cars,yauto,sauto,sportovnivozy.cz apod jsou prazdne.
Na skodovackem serveru jsou 2 ale ty uz jsou prodane,akorat je jeste nesmazali ze seznamu.

Asi kazdeho ted napadne proc si ji sakra jako prumerny beloch neobjednam...
duvod:cekaci doba 5-6 mesicu a to nejsem ochotny podstoupit.
Spousta autosalonuna netu neinzeruje,nebo alespon jejich nabidka nejde jednoduse vygooglovat tak kdyby nekdo o nejake vedel,hodte tipa sem nebo na mail.
Diky moc
Peace...

o 03.02.2014, 23:33 | MaxxT
ja bych si to nakonfiguroval tak jak chci a objednal 5 mesicu pockat neni nic. Ja jsem na auto taky cekal a tesil jsem se na to. :-)
o 03.02.2014, 23:39 | Proffesor_W
deutchland?
o 03.02.2014, 23:49 | BATMAN
2MaxxT: Me s tim sefik drazdi uz od zari,tak jsem nasponovanej a natesenej jak maly kluk uz skoro pul roku. Ted ta doba na koupi prisla a predstava ze bych "se tesil" dalsiho pulroku je proste nepredstavitelna. Verim ze se to da pochopit.

2Prof: Maloktera firma kupuje auto cash,takze je treba hodit to na lizacku,coz nevim jak by se to z ciziny delalo,ale ikdyby to slo asi by do toho nikdo nesel.
o 04.02.2014, 00:43 | Lu82
O3 RS TDI je nuda kdyz RS tak v benzinu, ver mi. Precti si irecenze.Mel sem tu cest s naftovim RS a nelibi co se jizdnich vlastnosti tyka, to benzin je o necem uplne jinem
o 04.02.2014, 01:11 | BATMAN
2Lu82: Recenze jsem precetl snad vsechny a v benzinove mel predvadeci jizdu.
Bohuzel kvuli vetsimu najezdu to musi byt TDi,holt si nemuzu na sluzebaka zase tolik vymyslet.... :-(
o 04.02.2014, 11:26 | clown
predvadecek bude jak safranu ... :( vem si, ze to musi mit nejakej cas oni na salonu a tezko si to pak nekdo necha pro sebe ma bezne jezdeni do prace.

Takle se resila Sportage a koukali jsme na ni skoro 4 mesice, nez se dokazala prevezt z autosalonu o 4km dal :(. Navic to pak jezdilo jeste nejekaj cas s polepama.
o 04.02.2014, 11:37 | webster5
Ahoj, jenom nevím co je přesně ten chrom paket a hledat se mi nechce. Teď jsme u nich koupili dvě škodovky. Myslím si, že ji nabízeli šéfovi za 619t

[ Link ]
o 04.02.2014, 12:26 | MiniMike
webster: todle je liftback, shani kombika.... jinak chrompaket je to, ze je maska a nejaky drobnosti v chromu... to co si poslal ty je bez chrom paketu... takze vsechno spravne az na kastli :-)
o 04.02.2014, 13:41 | BATMAN
predvadecek je dost,ale ne to co hledam. Jinak auto jako predvadecka musi byt 6 mesicu u patricneho dealera,ikdyz vim o jednom autosalonu co by mi ji prodalo za cenu predvadecky s nulou na tacho,jen by tech 6 mesicu musela byt napsana na onoho dealera.

Ta z odkazu je jiz prodana,takze skoda. Mozna bych ji vzal ikdyz je to liftback....uz me to hledani fakt nebavi.
To se jeste bojim napsat ze bych moc rad aby to melo priplatkovou stereosoustavu CANTON,ale to uz me asi ukamenujete :-)
o 04.02.2014, 13:42 | webster5
A sakra to jsem si nevsimnul o tom kombiku. Pardon.
o 08.02.2014, 09:33 | snoop69
Jestli to není mimo tak tady jedna je [ Link ]
o 08.02.2014, 09:50 | Kapka (M)
Nějaká divná cena ne?
o 08.02.2014, 12:27 | Rudi
na ropný věži maj vždycky jiný ceny
o 08.02.2014, 14:29 | BATMAN
Jako Rudi....
Staci se podivat na ostatni inzeraty prodavajiciho.
o 08.02.2014, 17:07 | Cenda
všude stejné tel. číslo, ale jiná jména :-)))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3819 sekund.