Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vychytávky s prostorem

o Navštíveno 1547x o
o 03.02.2014, 21:37 | Thullo
Tak toto mě moc nadchlo - mají to kurňa dobře vymyšlené...
[ Link ]

o 03.02.2014, 21:38 | Thullo
A asi trošku starší video - ale furt dost dobré vychytávky teda...
[ Link ]
o 03.02.2014, 21:43 | Thullo
A v praxi - no mazec :o)
[ Link ]
o 03.02.2014, 22:06 | Only_One
no promyšlený super, ale v mém případě platí, že objem ničím nenahradíš.. mě by to strašně nebavilo to pořád přeskládávat. Už jen když bych přišel nadranej domů, tak než bych instaloval postel, tak bych se zranil, poboural pul bytu a stejně bych spal na zemi :-D
o 03.02.2014, 22:07 | Only_One
a pravděpodobně bych dřív nebo později někam zastlal kočku :-D a najít ji v tomhle tetrisu by bylo docela těžký, když by začala smrdět :-))
o 03.02.2014, 22:23 | LukeFab
Hezký,náhodou něco jako je ten pracovní stůl s dvojlůžkem by se mi hodilo,ale to tady asi nikde neseženu
o 03.02.2014, 22:24 | kozlustechnykus
A kdyz jo, tak za cenu vybaveni si koupis vetsi byt.
o 03.02.2014, 22:31 | gizmi
Pekne:) Kazdopadne nektere napady nejsou az tak nove - na chate (kupoval prapradedecek a uz to tam bylo) je v jedne mistnosti zvedaci postel, kterou kdyz zvednu, tak se zacvakne do kovovych drzacku. Je to delane hlavne pro skvely uklid pod tim a take pro moznost velke postele (ne jen pro jednoho) v male mistnustce. Jinak ten stul jsem neco podobneho videl v komunistickem karavanu :o)
o 04.02.2014, 06:51 | Thullo
Jasný - ono všechno tohle jistě už dávno bylo vymyšleno - mě se ale líbí ta lehkost, s jakou se to dá udělat - jedním prstem otočit skříň a zvednout postel - prostě fakt pecka. Samo že prostor, je prostor - ale já třeba v garáži, kterou mám předělanou jako ´chatu´, bych takový pracovní stůl vs. dvě posetele uvítal :o)
o 04.02.2014, 08:54 | schwaboid
Přijde mi to ale všechno hrozně fórový. Po měsíci používání se to začne rozpadat ....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3097 sekund.