Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > People are WTF?? 2013!

o Navštíveno 1503x o
o 03.02.2014, 09:25 | Honcke
Něco je tam slabší,u něčeho jsem se dobře vytlemil,u něčeho kroutil hlavou...
Hlavně mě zajímá video začínající na 26:30.Mrkněte na toho borce.Policajti absolutně nezvládaj.Někdo znalý tu je určitě,co mi k tomu řeknete?Jakto že ho nedaj 2 policajti s teleskopama a pepřákama?:D

Youtube video:

o 03.02.2014, 09:26 | Honcke
Nasranej zelinář:D
o 03.02.2014, 13:52 | HIGHTOWER
Nevím, co bys k tomu chtěl říci a čemu se divíš? Adrenalin, chlap docela dobře narostlý, pepřákem nedostal pořádně do očí, teleskopem 3x do nohy do svalu?, prostě nic, co by ho mělo položit. No, chtěl bych vidět tebe na jejich místě, nejsou to Chuckové :-D Filmy a realita jsou hooodně rozdílné...
o 03.02.2014, 14:26 | Honcke
Chuckove nejsou,alesnad maj nějaký cvičení a postupy na tyhle situace,každopadně týpek je držák:D
o 03.02.2014, 14:55 | Downland
panove nekolik let jsem trenoval Pekiti Tirsa a muzu vam rict ze ty cajti to drzi jak prase joystick. Jedna vec je dostat teleskopak do vystroje a druha vec je snim umet zachazet mam rad ty teplouse co si koupi nekalenej tel. a pak koukaj jak jim bud z ruky ulitne nebo jim ho nekdo sebere a osleha mu to o palici kdyz uz neco na sebeobranu tak bud nuz (ten preferuju ja) a nebo pistoli :)
o 03.02.2014, 15:32 | AR
mno jenže i ten nůž/bouchačku ti můžou sebrat a můžeš dopadnout ještě hůře pokud ty nástroje neumíš obsluhovat ;)
o 03.02.2014, 15:34 | gizmi
To zase budou diskuse :D :D :D
o 03.02.2014, 16:51 | Draxx
Ale vubec, policajti, zvlast ti na ulici jsou ctihodni dokonali muzi, jenz do "toho" pokladaji cely svoje srdce a nekdy i zivot. Jak jen si muzes dovolit je kritizovat...
o 03.02.2014, 20:16 | Alííí
Ono 65 kg policajt, co se lekne na kazdy bafnuti, s teleskopem v ruce ---vs.--- 125 kg hromada vynervovanejch svalu, at uz trenovanejch nebo jen vyzranejch... Tam by i prostreleny stehno toho manika tak nasralo, ze by zapomnel na bolest. Nezavidim jim to tam.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3113 sekund.