Navštíveno 2227x

Ahoj... Pokud auto v roce 2012 bylo prihlaseno na ZTP (v TP je psano ze eko je sprosteno) a ja ho nyni koupim.... budu platit EKO? Jak to tedy ve finale je?

02.02.2014, 20:18 |
hawai Ano budeš. už to tu probíhalo, zkus prohledat starší příspěvky na tohle téma
nedá, aspoň doteď o ničem nevím :)
Mit to prihlasene na jineho ZTP :-)
Slysel jsem neco o vlastnikovi a provozovateli? Hlavu patu jsem o tom nepochytil
bud to zacvakas a budes mit klid a nebo to bude muset byt prihlasene na jineho ZTP takze v TP nebudeš majitel, což muže byt problém do budoucna.

02.02.2014, 21:08 |
tesil Nejlip to omrdas, ze koupis novejsi auto.
Kdyz ona je to srdcovka a tu zadne novejsi auto nenahradi :-D Nebo co nahradi Opla Kadeta C? :-D

02.02.2014, 21:18 |
tesil A to jeste neni veteran? Tam se to neplati, ne? Myslim teda....
Když je to srdcovka, tak to zaplať :o)
Myslím že oněch 10k se dá do toho auta investovat mnohem lepe, nez do zkurvene EKO dane
Moment, takze ta zmena neplati pri prepisu na ZTP od 9/2013, ale i zpetne??
technicky asi ano, protože tam nebylo napsáno, že byla EKO zaplacena, ale jen že to je na ZTP. A tedy i dneska pokud si koupíš auto po ZTP před 9/13 tak to od tebe vyberou protože zaplacená nebyla.
Pokud před tím, než to bylo zatrženo, někdo protáhnul auto přes ZTP a přehlásil dál na sebe, tak to NEPLATÍŠ!
Prodal jsem takhle VW Polo, které jsem osobně přepsal po koupi přes ZTP, na sebe, pak přijel borec, auto koupil a on už nic neplatil. Prostě po ZTP je nutné mít ještě jednoho člověka a pokud to tak bylo, tak už to spadá pod "zaplaceno".
Pokud je teď to auto přihlášené na ZTP a Ty bys ho chtěl jako první na sebe, tak to smolík. Pohledej na internetu, takhle jak to říkám jsem už četl od dost lidí, že jim to fungovalo stejně.
Kounekt to naplas přesně... Pokud už někdo po ztp koupil, i když neplatil, tak další už neplatí... Ve zkratce vždycky ten první co to bude mít po ZTP teďka platit bude

03.02.2014, 13:09 |
Sau To info ohledně toho vlastníka/provozovatele by ma zajímalo.
Když bude budoucí vlastník kupovaného auta ZTP a u toho auta povinnost zaplatit EKO poplatek je tak sa nezaplatí, to je mě jasné. A platí to aj pak když jako provozovatel bude napsaný někdo inčí ?
A jak je to v případě že je inčí provozovatel než vlastník řešené v malém techničáku ? Je tam napsané NE místo ANO, to je mě jasné. Zároveň je tam ale napsaný aj majitel, tj. sů na něm napsané jména dvě ?
taky mě to čeká .... ještě se mě baba ptala jestli vím kolik budu platit ... EURO II - tzn. 3800,- ... předtím to bylo na ZTP - jako dodatek v techničáku tehna napsali,že EKO poplatek nevybrán ... s****
Jojo je to tak... Proto jsem s novym porschikem zimnim tak silene spechal na prepis...
poslední možností je, aby ses sám stal ZTP userem