Navštíveno 2810x

02.02.2014, 09:27 |
PAULI Potřeboval bych pomoct najít jednu skladbu rockového žánru, kde hned v úvodu slyšet zvuk přelétajícího letadla a pak to kapela rozjede. :-)
ACDC Live At River Plate 2011 mají v úvodu vlak :) Letadlo nevím...
Mám pocit, že se mi vybavují Thin Lizzy s Garry Moorem

02.02.2014, 09:53 |
petis pink floyd - another brick in the wall
Tam je vrtulník.
Jinak me nic nenapadá.
Edguy - Lavatory love machine :)

02.02.2014, 14:40 |
PAULI East17 :-) To fakt ne, to s rockem nemá nic společného. Hned v intru je slyšet cca 10vteřin zvuk vrtulového letadla a zřejmě vzlétá, pak kapela začne hrát... Nic z toho, co tu jste sem dali to není...
Pauli : fakt je to letadlo? :-)
[ Link ] no jasny je to motorka a metalova kapela :-))

02.02.2014, 14:47 |
PAULI Samantus
opravdu letadlo vrtulové... :-) Oni to cd mají v posilce a já rock neposlouchám, takže nevím, co to je, ale slyšel jsem to tam. Mají to nahrané z nějakého rockového zahraničního rádia.
Musím teda jít tam, kde jsem to slyšel a okusovat o CD, ať mi ho půjčí... :-D
dobre... nech to očuchat soundhoundem, nebo podobnou aplikaci:-)

02.02.2014, 14:49 |
PAULI Ale ty ,, Ejsíčka" byli blízko... :-)
Jo a taky Sammy Hagar resp. Van Halen začínají letadlem,
a pak samozřejmě Beatles St.Pepper tuším ale to není rock
[ Link ] zavrtí tam na začátku ale spíš vrtulník bych řek
Kadel
Tipoval bych, že myslíš Exodus - Bonded by Blood
[ Link ]
Cryptic Wintermoon - Down Below
[ Link ] By odpovídalo popisu, na začátku zvuk čtyřvrtuláku a pak ... (moje krevní skupina :-))

03.02.2014, 09:14 |
PAULI Kdepak chlapi, nic z toho co tu je to opravdu není... :-(
Tak ještě tohle a víc už mě nenapadá :-)
[ Link ]

03.02.2014, 16:06 |
EFCA Iron Maiden - The Edge of Darkness
?
To je fuk ze se to neda najit ale libi se mi ze sem postujete pekne kousky nektere jsem jeste neslysel :D jen tak dal :)

03.02.2014, 16:31 |
hawai start letadla na začátku písničky? to je přece jasný
[ Link ]
Download: taky tyhle témata sleduju, posledně sem tu objevil Sabatony a uplně sem tomu propad, taky to byl post o hudbě do posilky a tušim Samantus to postnul, nebo kdo :-)
Jinak sem teda zvědavej co to nakonec bude
Kadel

03.02.2014, 19:54 |
PAULI Tak jsem tam dnes byl a písničku slabě zaslechl. U obsluhy mi řekli, že to není cd, ale nějaká smyčka z rádia, což jsem nepochopil, ale jednoznačně si stáli za tím, že tam žádné cd nemají. Je mi divný, že by to hrálo vždy dokola cca 3hodiny hudby a pak se to znovu o točilo. Takže jsem se nikam nedostal, ale zjistil jsem, že to je NRJ Rock radio a nic starýho to nebude. Není to žádný tvrdý metal, ale rock. Budu muset hledat dál. Začátek je solo kytary pak startující letadlo a znovu solo kytary cca 20vteřin v doprovodu motoru letadla, které se pak přibližuje a když přelítne, tak kapela začne hrát... :-)
Vím, že to je pořád dokola, ale asi budu muset hledat dál... :-)
Pouzij tam shazam nebo to aspon nahraj na mobil a pak se bude hledat lip.
Kadel21: ja zase neznal skupinu ortel z plzne je to tak 1 rok zpet co sem diky obyc fora tohle nasel. A sabatoni to je klasika ;)

03.02.2014, 21:21 |
PAULI No konečně jsem to našel... :-))
[ Link ]

04.02.2014, 12:08 |
EFCA Fešnej song, díky ;o)

17.02.2014, 19:15 |
Pajk Tohle jsem chtěl sem dát, když jsi psal podobnost s ACDC. Airborne dokonce kopíruje ACDC, třeba Thunderstruck. Ale říkal jsem si, prd znám (proto tu dneska budu otravovat), tak to tu nebudu špinit svým postem. :D
Ale tak hlavně, že jsi našel.
No a teď k mojí otázce. Pátrám, jestli existuje obdobná kapela jako je Journey nebo Survivor. Poradí někdo?

18.02.2014, 21:24 |
Pajk Nikdo nic???