Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: help s připojením LAN

o Navštíveno 1392x o
o 01.02.2014, 23:03 | X-sat (M)
Mám na PC novou čistou instalaci win7. Pro podezření na nefunkční integrovanou síťovou kartu jsem koupil novou do slotu. Po připojení síť. kabelu žádná reakce - stále hláška "síťový kabel není připojen". Vyzkoušeno na obou síť. kartách, postupně zakázana jedna, potom druhá. Restarty PC a nic. Domácí skupina nevytvořena.

Když kabel připojím k NTB, okamžitě se připojí a bez problémů funguje. Nastavení sítě standardní, automatika, z wifi routeru D-link dir-600.

Netušíte, čím by to mohlo být? DÍKY

o 01.02.2014, 23:09 | LordPeytl | Upraveno: 2014-02-01 23:10:56
skus propojit notebook a PC, je mozne ze je v prdeli router a nedohodne si rychlost LANu s PC.
Pokud to bude OK, skusil bych jiny LAN kabel.
o 01.02.2014, 23:34 | X-sat (M)
NTB s PC křížovým kabelem nebo stačí klasika? A to existuje - LAN pro NTB funkční a pro PC totéž připojení nefunkční..?
o 01.02.2014, 23:42 | LordPeytl
Použij ten samy kabel. Dnesny kompy si na krizeny x primy nehrajou.
Muze byt slabsi kabel, ktery pc sitovka uz nezdetekuje - levne cinske patch kabely s mizernym obsahem medi to po par letech delaji uplne bez problemu.
o 01.02.2014, 23:48 | X-sat (M)
Na stejném kabelu PC nejede a NTB bleskově ano. Psal jsem to hned na začátku. V kabelu chyba nebude...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3196 sekund.