Navštíveno 8314x

Kdo z místních má Ahifi v Brně - Lískovci?
Díky
Kája. Nicméně, po místních estrádách bych tento obchod nepodporoval
Právě si říkám, jestli není nějaká změna a nejsou lepší reference :o)
Tak něco jinýho, kde jsou rozumní? :o)
Myslím, že u Revila můžeš s klidem nakoupit ;)
a to podle jednoho ´´uletu´´ se hned soudí celej obchod potažmo majitel? A jen doplnim-to že su z brna neznamena,že se musím ahifi zastavat,toto je jen muj nazor.

01.02.2014, 19:37 |
AllInOne | Upraveno: 2014-02-01 19:45:11
no, jeden úlet mám z první ruky od kamaráda, ale to už je doba, tak se ptám, zda se něco změnilo.
Nikoho nesoudím, jen sem se ptal. Mám to za barákem.

01.02.2014, 19:40 |
MaxxT kdyz to mas za barakem, tak neni co resit. Je to uplne v pohode.
Jakej ulet? Prislo mi to tam fajn...
Jajinek: Jednoho? A jen se zeptám. Když je autoservis, kde jsou hrozní zaměstnanci, ale s majitelem se znáš-dáš tam auto? Já jsem jen napsal svůj názor a po zkušenostech už si prostě dávám bacha, kde co nakupuju, jak nedávno pravil básník: "mám kačáky a chci je utratit" :))) Takže když je možnost výběru a jinde jsou zkušenosti mnohem lepší, žádné negativní, tak jdu prostě tam. Ale je to OT, jak jsem psal, jen můj názor.
AIO: Pokud máš vybráno a chceš jen koupit, tak asi no problém, ale radit bych si asi nenechal :)
Já s nima nikdy problém neměl ;-) nakupuju tam pravidleně a ani s radou jsem nikdy nenarazil... Jinak zdejší jsou od tam Kája595 a CRXman nebo jakej to má Viktor nick :-D
ked to mas za barakom, tak nechapem, preco tam nejdes pozriet a nespravis si nazor sam.... to uz treba vsetko riesit cez forum?
Jestli to je za barákem a nebo 15km je mi jedno,ptal jsem se na zkušenosti a ty mi na místě montéři nepodají:-)
Žádnej stres:-)
Co vlastně potřebuješ? Třeba to pomůže při radách ;-)

01.02.2014, 20:24 |
AllInOne | Upraveno: 2014-02-01 20:25:12
Potřebuji do C4 Grand P. nějaký BT HF radio aby to fakčilo na origo volantu a zjistit, zda se pod sicnu vejde nějakej woofer.
U lepších výbav to bylo.
Tak s tímhle si myslím že to bude na 100% v pohodě... S takovýmahle pracema mám s Ahifi docela velkou spoustu kladných referencí z přímýho okolí...
Walish: vysvětli mě pojem ´´hrozný zaměstnanec´´ ? a kontretně teda k ahifi,díky
Jinak jako luke,nakupuju tam,necham si nejen od viktora/karla poradit a problem sem zatim neměl.
01.02.2014, 19:13
O co šlo? Co mi uteklo?? O jaký ulet se jedná?
Jajinek: Jak jsem psal, je to jen můj názor a toto byl jen příklad;) Ale když chceš konkrétní případ, tak třeba ten nedávný, kdy se tady ten jejich zaměstnanec registroval proto, aby pošpinil jinou prodejnu, nehledě na to, že byl zcela mimo mísu. Určitě dobře víš, o čem mluvím. Jednalo se o ten demo panel. Kromě toho, že vůbec nevěděl, která bije, tak už jen to, jak se tady prezentoval...Ne,díky. Nechci tady psát,ani jsem to tak nemyslel, že je Kája nebo Viktor takový nebo makový, to vůbec ne. AIO se ptal na názor, tak jsem ho napsal.
To nevim,nebo me to nepřipadalo jako pošpinění jiné firmy,ale jako ukázka demo panelu versus minidemo panel ,az pak se to zvrhlo neco úplně jinýho,ale to je jen o tom jak to kdo veme a jak se k tomu postaví/pochopí ;-)

02.02.2014, 14:50 |
Augi Ahifi je úplně v pohodě.
Taky žádný problém. Přijdeš, řekneš co chceš, zaplatíš, odejdeš... když víš, co chceš... ty žabomyší války ať si vyřeší ty dva obchody mezi sebou (myslím tím ten demopanel)
To bude moje premiéra, nikdy jsem v žádným kšeftě nebyl (ani v potravinách) :-))
Zítra to pořeším, díky za reakce.

02.02.2014, 18:07 |
Toxxx Proti Ahifi nič nemám ale to čo tu minule predviedol Marda bola fakt krásna reklama pre nich a nechcel by som od neho radu lebo o muzike toho moc evidentne nevie. A keď som poslal kedysi dávno pár dotazov tak mi bolo odpovedané štýlom akože otravujem :( Inak s CRXmanom (Viktorom) som sa aj pár krát stretol a pokecal a príde mi v pohode :)
Ale najlepšie jednanie je u pána Revilaka. Mám s ním iba dobré skúsenosti. Takže už jedine tam :)
AllInOne: Ty skoč do Ahifi a uvidíš sám lebo tak si jedine urobíš referenciu ;)
Tak nějaké ty Ahifi,zkušenosti:
Před osobní návštěvou proběhla emailová komunikace, kde mi bylo ochotně porazeno.
Druhý den osobní návštěva, ochotný chlapík, poradil,pomohl, žádnej spěch a v pohodě, vše super.
Nakonec to dopadlo tak, že jsem něco málo zakoupil,montáž proběhla svépomocí.
Určitě se tam zase vrátím.
proti ahifi také nic nemam,mockrat sem tam nakupoval,ale monetalne u me vede Revilak ve všech ohledech.