Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada skoleni v praci

o Navštíveno 1656x o
o 31.01.2014, 16:54 | Downland
Panove mam dotaz musim se zucastnit firemniho skoleni ktere mi bylo jen ohlaseno ale nebylo nejak narizeno ani jsem nikde nepodepsal ze se zucastnim ? Skoleni je na 3 dny.

Muzu mit za to v praci postih (penezity)nebo jiny ?

Jde o to ze mi to vychazi na 3 dny osobniho volna pred tim budu 3x 12 na noc a po skoleni(3dny 8 hod/d) mam hned dalsi 3dny 12ky. Jinak skoleni bude uplne na 2 veci nic noveho se nedozvim.

o 31.01.2014, 17:38 | AR
Dej mi minutku najdu tvoji pracovní smlouvu a vše okolo a podívám se....
o 31.01.2014, 20:35 | kozlustechnykus
AR: nejak dlouha minutka...

:-D
o 31.01.2014, 20:39 | Mr.Scully
Kdyby se každej účastnil jen školení, na který se mu chce, tak by to bylo dost smutný :-)

Vyhnout se podle mě můžeš jedině tím, pokud to bude zasahovat do volna mezi směnama a nebudeš mít dostatečně dlouhý volno (což teď nevím, kolik je, protože jsem nikdy na směny nedělal).
o 31.01.2014, 22:53 | Crimson
Sice nevím v jakým oboru ale já beru vše co mi firma zaplatí, stačí se podívat co stojí týden IT čehokoli,
a každé školení ti něco dá, ne že ne, byť se většinou chytám jen první dva dny, zbytek už nevím která bije
ale to je fuk..
certifikát je doma a jde se pro další :-)
o 01.02.2014, 06:44 | Downland
Co se divite psal jsem to pred odchodem do prace a ted teprve sem prisel komu se pak jeste muze chtit na dalsi dny na skoleni mam toho za 3 dny plny zuby tak snad neni nic tak hroznyho kdyz se chci skoleni nezucastnit protoze uz to vse vim z praxe :/
o 01.02.2014, 10:58 | michall
Některá školení mají omezenou platnost a pak se musí obnovit, takže i když už vše víš, umíš, důležitý je "papír" s potvrzením o účasti a prodloužením platnosti.
o 01.02.2014, 15:38 | 20bad
řídíš se zákonem 361 o služebním poměru?
o 01.02.2014, 16:50 | htd
to školení má asi důvod ne? pojištění firmy, tebe, zodpovědnost za následky a ochrana zaměstnavate a tebe... není to jen otom že umíš:) jak michall, prostě musí být papír
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.324 sekund.