Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > 2. duchodovy pilir

o Navštíveno 1425x o
o 31.01.2014, 12:33 | petrb
prosim pekne, chci se optat, ale predem chci napsat ze vim o sve nevedomosti a me chybe. takze jelikoz jsem uplne zazdil ze jsem bohuzel cca od cervna roku 2013 ucastnikem toho druheho pilire. a ja to nedal u me v praci na mzdovku aby se to strhavalo ze mzdy az me doslo upozorneni ze se tam nespori zadne penize, takze ma otazka je jednoducha, budu mit naky problem kdyz to zaridim teprve ted?, musim doplatit jiz uplinulou dobu?,a posledni otazka delo by se neco kdybych to vubec nezaridil respetive neplatil, ci jde z toho nejak vystoupit?? moc diky, verim ze me date uzitecne rady. petr.

o 31.01.2014, 12:37 | tappaja
Jeste poseckej :)
[ Link ]
o 02.02.2014, 16:18 | Augi
tappaja: Nestává se to často, ale nesouhlasím s Tebou.

petrb: Já měl podobný problém, zpoždění jen 3 měsíce tedy a je třeba doplatit zpětně všech 5% s tím, že po zaplacení můžeš zažádat o vrácení oněch 3%, které jsi "omylem" posílal státu... Jo a ještě Ti přičtou 5% z dlužné částky jako sankci.
o 02.02.2014, 18:55 | petrb
to augi a kolik to delalo pls u tebe financi ? pokud to neni tajne tak to musim hned ponedeli zaridit v praci sakra. su kkt.
o 02.02.2014, 19:16 | Augi
Petrb: presnou castku Ti rikat nechci ;-), ale jak jsem Ti psal do SMS. Je to 5% z hrube mzdy za kazdych mesic, co jsi neplatil, takze ve Tvem pripade to bude za 8 mesicu, tedy 8 * 5, coz 40% Tve hrube mzdy budes muset zaplatit naraz a pak navic 5% z teto castky jako sankci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3179 sekund.