Navštíveno 2475x

30.01.2014, 21:20 |
Fonfy | Upraveno: 2014-01-30 21:24:11
Len tak 4 fun... celkom malo ludi ktori zacali pracovat na novej sezone chcelo by to nejake nove auta nove kvalitne installs :) Je tu nejak ticho pred burkou :)
Kto uz ste zacali? A kto este len zacnete nejaky new project, alebo nejaku prestavbu? :)
Tak já začnu :)Teprve tak únor-březen začnu,nicméně už mám skoro všechno doma:HU Alpine 9813,repro zatím Hifonics Zeus (chtěl bych,ale obměnit výšky za SL NEO 28 a středobasy ještě nevím).Bude to v aktivu samozřejmě.Bude to pověšený na Soundstream ref. 800.4 a basák je Rockfort Fosgate RFP 3210 a pověšený na Alpine MRD-M605.Chybí ještě tlumení,kabely a nějaký ty maličkosti....

30.01.2014, 22:08 |
Fonfy do akeho auta? :) uz sa tesim, hlavne vela foto :) Ja budem dokoncovat fabcu aspon aktivne 2 pasmo vpredu tak do mesiaca dokupujem material a konecne to dokoncim ak sa mi podari zohnat priestor kde to budem moct v klude a teple dokoncit :) tento rok este budem postupne vylepsovat a skusat a presne o rok by som rad mal dokoncene vsetko "na urovni" a skusil aj nejake sutaze mozno :)
bude to v O1,tak uvidim co to provede až se mi to podaří poskládat a rozehrát.Aktiv budu zkoušet prvně,takže to bude zajímavý :)Fotky udělám a když budou co k čemu,tak je sem i hodím :)
dr.marty k těm neo28 a 9813 si sežeň dotechy a helix hxa400.Sedlo si to spolu náramně,myslim,že kdybych to bejval naladil a dodělal tak bych na easce nebyl úplně out
bedna co doma zbyla a do kombiku se kvůli očekávání prostoru nehodila,tak sem jí nahodil do sedanu Mondeo mk2 a jelikož zbyl 2k Mac Audio Z2100 stabilní do 4Ohmu cca 198W,tak Pepe zapojil JL do 2Ohmu a zes to ustál a hraje a nevypíná i 2hodiny hraní v kuse :) nevim kolik teď má W,ale na to že je to v sedanu říkal Pepe,že tlačí pěkně na to bídný krmení,ale ma mono teď není :( kufr komplet vytlumenej stp iSilverem co sem sloupal z minulýho auta

víko se ještě dotlumí nebo sloupe a přetlumí celým plátem.Účel to plní jen to esteticky neni ono.Předek sou nějaký koaxy 165mm (zadara z vrakáče) v mdf redukcích a hliníkových kruzích od Sinus Live.Všechny dveře vytlumeny.V plánu zatim falešnej aktiv tj vejšky s výhybkou na front a středobasy na rear.Časem procák 701 s ruxem a SQ repra

01.02.2014, 00:42 |
Fonfy inak nikto nic? pochvalte sa :)
Letos už snad konečně postavíme muziku do mého winterwagenu - Porsche 944 II. HU Apline IVA 310 + digi TV tuner, Phase linear KW system (3x4 kanál) předek 3 pásmo aktiv (základ bude asi soundstream Van Gogh 16cm) zadek kvůli multimédiím v řešení ;-) sub Phase linear Thriller 10"...
Věci mám nachystaný asi 6 let (a tři auta) :-D ale letos už to vypadá nadějně :-D průser je, že díky konstrukci auta se musí všechno řešit kapku složitěji, ale to není nic s Čím bychom si s Jirkou Roverem neporadili :-D
Taky se do toho už musím pustit. Vše je doma - tlumení, káble, nějaký Morely (Suprema 6 a Piccola) a Genesise :-) ... Půjde to do Octavie II.

04.02.2014, 10:42 |
Fonfy | Upraveno: 2014-02-04 10:42:29
Ja zhanam v okoli BA momentalne nejaku garaz na 2 dni niekedy na 22-23.02 ..dotvedy mi pride uz vsetko potrebne a dokoncim to. Takisto hladam cloveka ktory by bol ochotny, mal cas a pomohol mi s upravou A stlpikov. Vsetko potrebne ako material by som nakupil som ochotny aj zaplatit nejake peniaze keby si niekto z BA a okolia nasiel par hodin cas niekedy za 3 tyzdne.
Hm, mno já mám plánů tři prdele, zatím vše tak nějak v hlavě. Hlavně bojuju s tím, že potřebuju 2/3 šířky kufru v plné délce (protože kočárek pro druhé dítko - prostě ze zkušeností) a bočnice jsou zasraně malé. Dvojitá podlaha není, nákladová hrana a pak hned koberec kufru. Poloplato je v kombíku taky nesmysl. Porstě P406 na větší instalace je jaksi k velkýmu přemejšlení. Nicméně v plánu je Becker Energy + Elaty, Nakamichi + Morel Primo, to celé bude živit Pio PRS80. Tohel mám tedy v plánu na letošní sezónu. Nic velkýho, ale bude to jednoduchý a hlavně celkem jednoduše nastavitelný.

04.02.2014, 11:33 |
Fonfy Moze byt urcite super ja som sa rozhodoval medz 80prs a 9887r ale nakoniec som sa priklonil k Alpine tak uvidim, lebo citim v kostiach ze pio by mi nesadlo asi aj ked zvuk bude asi trosku lepsi a ma aj viac nastaveni pre aktiv..no sak ked tak bude alpinka na predaj :) Inak Revilo ma vynikajucu cenu na 80prs ..250 eur!