Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Oprava objektivu?

o Navštíveno 1841x o
o 30.01.2014, 11:47 | gizmi
Nechtel jsem to cpat uplne do tematu "kupuji fotak", tak zalozim novy. Mam moznost nakupu objektivu (Nikon Nikkor AF-S VR Zoom 70-300 mm F/4,5–5,6G IF-ED) za pakatel s tim, ze nefunguje autofocus (pry v tom chrci a nic), ale ze pri manualu funguje perfektne. Objektiv je jako novy, nema zadne vady, poskozeni skel, neni spinavy a pry neupadl, nebo neco takoveho. Myslite, ze se necha opravit a ze by se to vyplatilo? :D Nebo nemam vymyslet kraviny? :)

o 30.01.2014, 12:05 | Kamil
zkus se poptat tady [ Link ]
o 30.01.2014, 12:12 | Tuner#2
Otázka je co je super cena a závadu bych poptal jak říká Kamil v servisu ;)
o 30.01.2014, 12:29 | gizmi | Upraveno: 2014-01-30 12:32:35
Telefonovano - pomerne dlouho (4x prepojen) a oprava lze a vyjde na max 3500,- bez DPH v pripade vymeny motorku a magnetickeho udelatka. Zkusim se s prodavajicim domluvit na rozumne cene a uvidime :)

PS: on by me ho Nikon i vycistil a dal by na vse zaruku, takze bych defakto mel "novy" objektiv. Zalezi uz jen na cene, za kterou pan pusti. Co jsem koukal, tak novy jde uz za 13t penez, takze do 5t penez asi neni co resit.
o 30.01.2014, 21:00 | Ferro
Moc tomu nerozumím ale známý měl taky něco s fokusem objektivu u Nikonu a oprava v Plzni v servisu cca 3k.. objednal jsem mu z ebaye [ Link ] + sadu šroubováčků asi za 100Kč a zase to v pohodě funguje..
o 31.01.2014, 22:04 | Ferro
třeba pomůže [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3533 sekund.