Navštíveno 2378x

[ Link ] mel ste nekdy nekdo nejaky docineni s temahle bednama, pripadne prodejcem? cena me samo laka a na obcasnej poslech, si myslim proc ne?

28.01.2014, 09:45 |
Kapka (M)
a ted to prosím tě napiš znova ČESKY ..třeba ti potom někdo i odpoví :-)
mas neco k tematu? ne? utvrzuj me dale v nazoru na AHC :-D
Nezám, otázka jaká bude cena na konci. U téhle číny je to sázka do loterie. Z levných beden znám třeba Pure acoustic a některé modely měly dobrý poměr výkon/cena.
cena na konci? Myslis jako s pri doruceni s postovnym?
Nikde toho moc nen,ale podle všeho to jsou nějaký (asi)čínský poláci a dokud to člověk neuslyší,nebo někde nenačte zkušenosti někoho,kdo to měl-tak je to asi sázka do loterie.Provedení nevypadá úplně špatně(myslím i ty skříně),jak to bude hrát těžko říct.
Každopádně dneska si člověk asi nevybere ani u zavedených značek...viz:
[ Link ]
Neznám aukro, jen vím že se tam draží a vídím 4 dny do konce. Pokud to jde koupit za trojku, tak asi proč ne, za tu cenu není ani slušný regál...
Imitace výškáče jde tušit u z konstrukce těch repro od Pioneeru. To taky není žádná světová firma na repro :-/

28.01.2014, 10:13 |
swep hrát to bude, ale pokud si spočítáš cenu té sestavy, počet koponentů a celkový počet měničů, tak mi to vychází cca na 150 Kč za jeden kus - když si uvědomím ještě materiál těch ozvučnic, doprava, přirážka prodejce, tak to bude někde kolem 50 - 100 Kč za jeden měnič - tak si myslím, že to nebude hrát nijak úchvatně
nicméně na efekt to nevypadá zle
taky ta pozice výškového reproduktoru je na můj vkus už hodně vysoko, vzhledem k tomu, že to budeš poslouchat asi v sedě
ta žlutá membrána vypadá jako kevlar, ale to pochybuju za ty peníze
nicméně zkus to a pak můžeš poreferovat
Není lepší koupit klasiku Genius SW-HF5.1 5200?
Výškáč se tváří jako nějaká Vifa, žlutý středy jako HI-VI Research, koncepce těch sloupů mi silně připomíná kanadský Paradigm
[ Link ] Jen se bojím, že číňan to jen někde viděl ze Šinkanzenu a pak to zpatlal.
Výškáč je v pohodě, výška akorát, toho se netřeba bát.
Nevím, jsem k těmhle věcem značně skeptickej.
Honzo, tam je cena "kup ted" teda aspon pri ikone "do kosiku" me to tak pripada.. ja bych to testnul:-)
a Javornik je kousek, klidne bych si tam i zajel... no napisu mu a uvidime, poreferuju jestli je koupim :-D
Jo už jsem to zkusil, já jen mrknul, že jsou ještě 4 dny do konce proto ten koment na cenu. Já aukro neřeším/nesleduju vůbec.
BTW jaký máš AV receiver?
AV receiver se bude resit, zatim bych to zapojil jen stereo.. bez satelitu... mam jen u telky zesilovac Tesla upraveny z NZC-300 gramofonu.

28.01.2014, 10:37 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2014-01-28 10:41:22
Obecně by bylo celkem zajímavý rozjet nějakou diskuzi na téma: NEJLEVNĚJŠÍ BEDNY S NEJLEPŠÍM ZVUKEM..pokud teda bude dost materiálu k diskuzi. :-)Věřím,že něco hrát určitě bude i za poměrně překvapivou cenu.(a nemusí to bejt zrovna 5.1 s osmdesáti speakerama) :-)

28.01.2014, 10:38 |
Downland | Upraveno: 2014-01-28 10:40:39
Nechci verit co tady ted ctu :/ Kluci delate si prdel nebo to myslite vazne a doporucujete mu to opravdu zkusit ? Jsou to polaci z ciny kvalita bude uplne v prdeli to uz nedavno jak tady jeden clen koupil nejake sloupy i kdyz sme mu rikali at to nekupuje udelal lip. Bude to stejnej shit jako kdyz si koupite u vetvi sluchatka za 39 kc hraje to na picu a jeste se to rozpadne no a v uchu vam zustane spunt. Podle me to nema ani zadnou vyhybku. Teda ze zrovna tady uvidim doporuceni na takovej odpad to sem necekal.
Za me nekupuj to !!!!!!!!!!!!!!
Ps: a to ted planuju taky nake sloupy a porad vyjde levnejc udelat si svoje jen je potreba sehnat vic lidi aby posta vysla z us co nejmin.

28.01.2014, 10:41 |
swep víš ono je to jedno, protože on je už stejně rozhodnutý, jinak by to sem vůbec nepsal
nejsem rozhodnutej.. sloupy kupuju hubou uz 6 let.. mam jiny starosti ale na tohle jsem ted narazil :-)
Downland: a ty pioneery s piezo misto kaloty jsou ok? :-)) s temahle sloupama ses setkal, nebo to je nazor odvozenej ze sluchatek za deset korun?
Rustapha-659:
napřed by bylo třeba definovat, co je "nejlepší" zvuk. A pak - má jít o bedny NOVÉ a nebo sekáčové?
Rád se do diskuze zapojím, něco jsem už slyšel...
A já mohu na základě svých osobních zkušeností doporučit toto (mám to doma ve 3. sestavě):
[ Link ] Ceny od 4400 a hraje to opravdu velmi dobře s ohledem na cenu. Radši toto, než ty čínský sloupy.
Ber to, prosím, jako příklad.Pokud není třeba sloupy kvůli velkému objemu místnosti, pak tyhle monitory dokáží zahrát, navzory tomu, že sjo navržené jako NFL (i když v NFL excelují).
ja chci sloupy :-) uz jako kus nabytku a jako sen z mladistvych dob :-)) ted mam nejaky regalovky madaru.. myslim ze Videoton a hrajou s tim zesikem pekne :-)

28.01.2014, 10:54 |
petis Za cenu těch polskejch sloupů jsem koupil jetý (jako nový) Heco Mythos 500. Kvalitou zvuku myslím že na Heca nemaj.

28.01.2014, 10:55 |
Downland | Upraveno: 2014-01-28 11:02:37
[ Link ] hlavne neber ty magnaaaaty tady si neco vyberes jen nepocitej sloupy za 3000 :D
ps : swep to pise dobre 150 kc vychazi jen na menice a to nepocitam tu ozvucnici nejaky vyhybky atd to na jeden reprak vyjde kolik 90 kc ?
magnaaaaaty je narazka na titulek, nebo proc nebrat? :-))
Já zas řeším něco levnýho 2.1 nebo 5.1 k pc na muziku i filmy. Co ty Genius SW-HF5.1 5200?

28.01.2014, 11:08 |
Downland | Upraveno: 2014-01-28 11:09:56
no dobre ty magnaaaaaty zahrajou urcite lip nez ty z aukra ale stejne bych to nevzal. Ja ted budu kupovat a vim ze min jak 20 za sloupy asi nema cenu davat proto bud koupim bazarovky a nebo z vmaudio.cz vma 2 tz 3 pasmove sloupy vyjde to na nejakych 15 000. Taky se mi libily wharfedale sloupy rada 10. myslim ze 10.4 jsou za 14 000.
Ty geniuse sem mel a na film dobry na elektronickou hudbu +- slusny ale jinak bych to nechtel rock metal jazz indie atd na tom nehraje vubec.
Zdeny60:to je složitý,jsou dvě další různý roviny :-)
Je jasný,že u sekáče člověk může koupit za zlomek ceny diamant a nebo taky jenom zirkon(historie provozu je většinou neznámá,resp.minimálně poněkud diskutabilní)
V tom případě bych raději volil spíš kategorie NOVÉ.
A zvuk? To je strašně individuální dle uší každého.. :-)Ale v kostce bych řekl "aby to alespoň neurazilo"
to mi pripomelo, kdyz jsem kupoval uz teda dost let zpet (kdyz sem zvuk zas tak neresil) ja sloupy :) ve finale sem koupil tyto sloupy:
[ Link ] Muze ot byt tak 8 let a staly 2300/par :) do pocitani ceny jednotliveho menice se radsi ani nepoustejte :) ale jako design parada, konstrukce kupodivu taky v pohode (zadny 3kilovy papundekl nebo tak)...a aspon mi nebylo lito, kdyz se pri jedne akci pouzivaly jak oPA a jedna bedna odesla.

28.01.2014, 13:53 |
CRK 28.01.2014, 10:43 | Samantus
- to sis za 6 let na bedny ušetřil celou trojku? :D
[ Link ] tady je video na ukazku to musis slyset ten rozdil i s obyc reprakama jak co hraje pokud pritlacis na cene tak podle me ty polaci budou hrat jako ty logitechy na videu.

28.01.2014, 16:19 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2014-01-28 16:21:46
Ty Logitechy jsou jasný mínus,ovšem člověk musí respektovat radikálně odlišnou konstrukci...čili se to moc srovnávat nedá..snad jen jako varianta "že takhle to taky hraje"... Monitor Audio BX2 hovoří jasnou řečí :-)ovšem není to za 5.000,což zase JBL ES20 je a hraje to o chloupek hůř...ve srvnání s Logitechem je tam už celej liščí vocas..
ja sem tim chtel hlavne ukazat ze ma cenu priplatit a ze cim lepsi znacka nebo drazsi tim na tom bude urcite lip nerikam vzdy ale jestli dat 3000 za nic nebo 10 000 za super bednicky tak radsi zvolim tu variantu 2 :)
čím víc repro, tím víc bedna :)))