Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > An evening with Dream Theater

o Navštíveno 1370x o
o 28.01.2014, 06:38 | Stofi
Tak kdo zitra jde? :-)
Posloucham je uz docela dlouho (cca 12 let), ale na koncerte jsem jeste nebyl. Tak jsem plny ocekavani...

o 28.01.2014, 08:19 | Zdeny60
Bez Portnoye no interest:-(
Má tym být M.P. a nebo jinj bubeník??
Zrovna včera jsem si večer dla labum 2011.
o 28.01.2014, 08:23 | KFL
S DT hraje už nějakej čas snad Mike Mangini, ne?
o 28.01.2014, 09:03 | Stofi
Jo, bubenik je Mike Mangini.

Zdeny60: nekomu se to s Mikem libi, nekomu ne. Je to jiny, ne tak plynuly - je znat ze u toho hodne pocita (nekde jsem cetl ze je to bubenik - matematik). Ale kapele to dalo novy drajv a me se to zatim libi. Z posledniho alba je Illumination Theory opravdu masakr (ale co od DT neni, ze? :-) ). Trochu me mrzi ze baskytara je hodne v pozadi, ale i tak dost dobry.

2011 - Dramatic Turn Of Events uz bubnoval MM, byt napsano bylo od Portnoye.

Ja jsem dnes rano do prace poslouchal Falling Into Infinity - Trial Of Tears II - It's raining :-)
o 28.01.2014, 10:13 | Zdeny60
JJ, Falling to Infinity mám velmi rád.
Portnoy je zajímavý tím, že nebubnoval strojově přesně,nědky to bylo zajímavější, než strojová přesnost. Nicméně, Mangini ej výborný a DT je stále kapela, která i po těch letech má nové nápady.

Co se mi na DT strašně líbí, je to, že prokládají "nářezové" pasáže akustickou vložkou, stačí pár akordů akustické kytary a nebo piano.
o 28.01.2014, 10:35 | Stofi
A to je právě důvod proč někdo DT miluje a jiný to nevydejchá :-)
o 28.01.2014, 13:22 | Mr.Scully
Já mám k DT takový přístup, že je obdivuju, že je to jedna z mála skutečně instrumentálně výborných kapel. A ta horší stránka je to, že mi u nich chybí "hity", tzn. po dvaceti minutách bych se začal nudit a druhý den bych už ani nevěděl, co vlastně hráli. Je to jako obdoba jazzu - můžete jít na koncert, kde bude hrát hudební génius, ale druhý den nebudete tušit, co hrál. A pak jdete na Offspring a víte, že umí akorát tři akordy, ale budete si to halekat ještě týden :-)
o 28.01.2014, 14:25 | Zdeny60
Jo, a pak dopadnu tak, že mi nějaká písnička hučí v palici i v noci a ne a ne se toho zbavit. A většinou, čím blbější, tím hůř se jí zbavuji:-(
o 30.01.2014, 09:22 | Stofi
No a je to... V druhe pulce trochu horsi zvuk, ale i tak to byl mazec.

Velmi me prekvapilo s jakou hrali radosti i po tech letech co funguji.

Super zazitek
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.