Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: nakup auta do 150.000Kč

o Navštíveno 1708x o
o 27.01.2014, 21:35 | axetom
Nazdar, doufám že mi tu poradíte. Je čas na výměnu auta kvůli stk a stáří. Pokukuju po audi a4 2,5tdi quattro ale pry jsou tam problémy s vačkami a převodovkou. Samozřejmě chtěl bych auto v téhle ceně co nejnovější a nechci renault, citroen, peugeot..
Líbil by se mi kombík, nafta (najedu do práce dost), pokud to bude za to stát něco bych i připlatil. Ideálně 4x4 ale není to nutnost. Je to reálně splnitelné? Pokud ne, asi to dopadne novou kiou ceed nebo hyundaiem i20/i30 na lízačku.

o 27.01.2014, 22:15 | kozlustechnykus
Co takhle rovnou nejlepsi auto na svete a sehnat/dodelat LPG? :-D
[ Link ]
o 28.01.2014, 02:49 | spek3d
mel sem 2.5lu 4m passata motor spokojenost,jinak vacky by vydreny nebyly kdyby se menil olej po 10t a ne podle longlifu.nenit doma a6 f4 tak do nej jdu znovu
o 28.01.2014, 21:26 | axetom
sakra jsem čekal tedy víc příspěvků:D dá se v supervagu zjistit skutečný počet km?
o 29.01.2014, 05:51 | spek3d
zeby podle cidla abs?ale nevim jak.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3125 sekund.