Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > funkční pracovní oblečení

o Navštíveno 1343x o
o 26.01.2014, 17:57 | deywis
Jelikož teď dělám prakticky denně venku, zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s nějakým funkčním oblečením. Mám klasický vojenský termo + spodky a na tom mikinu + vaťák, ale v tom je člověk jak sud, takže sháním něco tenčího v čem mi bude zároveň i teplo. Taky i nějaký odolný pracovní boty.

Jestli máte zkušenosti s nějakým konkrétním výrobkem, sem s ním.

o 27.01.2014, 09:30 | hanx
Záleží kolik do toho jsi ochoten vrazit, ale já mám zkušenosti takový, že prodávám termoprádlo, který nosej i na expedici na osmitisícovky :-) Tak se mi kdyžtak ozvi na mail s popisem co děláš a velikostí (já mám 180 cm, 77 kg a mám Lko, tak pro porovnání).

Ale dělám jen top kvalitu, takže cenovka trochu vyšší. Můžu se ale zkusit podívat po něčem za lepší cenu.

Jedná se o norskou značku Devold, pokud budeš chtít nejdřív googlit.

A abych přidal ještě nějakou věcnou radu - přírodní materiály jsou pořád nepřekonaný, takže merino vlna jako základní vrstva, vlna jako střední vrstva a peří jako dodatečná izolace je to nejlepší. Termo z polyesteru, nedej bože z bavlny, fakt není to pravý.
o 27.01.2014, 16:59 | Kesam
Já dělám 11 let venku a v zimě tepláky 2 mikini vaták a dobrý :-)
Jinak když funkční věci tak kupuju na ryby věci od americké armady origo nebo angláni to maká :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3143 sekund.