Navštíveno 3012x

26.01.2014, 09:47 |
LukeFab | Upraveno: 2014-01-26 09:48:17
Zdravím,
řešíme jakou tenkovrstvou silikonovou omítku-pastovitou a stálobarevnou na cca 300m2 fasády. Nejedná se o malou finanční částku,tak se zkouším ptát i zde,jestli nemá někdo nějáké zkušenosti. Kdyby měl pak někdo i dobrý typ kdo to dělá v okolí Brna,tak může hodit kontakt do mailu. Díky moc
Weber
WEBER.Pas podklad UNI penetrace
WEBER.Pas silikon - pastovitá omítka (mam zrnitost 1,5mm a vypada to super)
Cena je od 39Kc/Kg
Ja to mel na taky tech cca 300m2 a bylo toho 25kyblu po 30kg, zbylo toho asi kybl dohromady...
Mel jsem to od www.stawebniny.com, zavoz byl primo od Weber. Napis jim, myslim, ze daji jeste nizsi cenu nez maji na webu. Me to vychazelo na 38Kc
Pokud mas vybrany barvy, Weber ti muze poslat vzorky, abys mel porovnani.
Jiny firmy neznam, nezkoumal jsem, muj fasadnik mi doporucil tohle, ze se s tim dobre dela.

29.01.2014, 01:20 |
MAX Ve svý době bylo dobré KABE FARBEN - silikát bohatě stačil..
Podle mne dodnes neexistuje norma, ve které je předepsáno kolik % silikonu v té silikonové omítce musí být, takže si každý výrobce dává kolik se mu chce ale ne vždy tomu odpovídá cena. :-) Podle mne zbytečné. Silikát bohatě stačí..
Záleží taky jakou barvu - syté odstíny udrží jedině Akryl, v silikonu ani v silikátu je nenamícháš, a když už, tak nikdo nezaručí barvostálost.. Za rok nebo za dva už je u některých výrobců vidět pěkný rozdíl mezi novou a starou barvou a to citelný..
Udělali jsme v tom KABE tak 20 paneláků a cca 80 baráků a minimum problémů. Když se netlačilo do krve na cenu, a chtěli jsme mít klid, a jistotu, že to bude dobré, tak se dalo KABE..
Prodávali jsme i Weber (Terranova), Murexin, Mamut therm, a pár dalších. S tím KABE se dělalo chlapům dobře, osvědčilo se to..
Ale už v tom pár let nedělám, takže je otázka kam (a jestli vůbec) se kvalita posunula..
weber , máme ho na baráku na doporučení zedníků a je o.k.