Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Počasí Ralsko - Mimoň

o Navštíveno 1868x o
o 24.01.2014, 10:34 | P3RF3KT
Chystáme se s bandou na trochu kravení v neděli na letiště do Mimoňe. Neni někdo někde odtamtad aby mi zdělil jak je to tam se sněhovou nadílkou? Nechce se mi jet nějakých 70km abych pak zjistil že tam místo sněhu je jen kus vody.. :) Za každé info díky

o 24.01.2014, 11:32 | EFCA
Aktuální situace asi 1 cm sněhu ;o) A vjezd na plochu letiště je zakázán a vybírají to tam pravidelně benga.
o 24.01.2014, 11:44 | P3RF3KT
Už se na to ty zmrdi zaměřili? Proč? Pamatuju doby kdy tam jezdili akorát tak chrápat. Tak to sem nasranej, co nějaký jiný letiště někde v okolí z přístupem?
o 24.01.2014, 11:47 | P3RF3KT | Upraveno: 2014-01-24 11:50:45
Co třeba Milovice tam jsem byl v létě na nějakém tuning srazu a taky to tam bylo vcelku velké
A nebo Mnichovo Hradiště ale to si nejsem uplně jistej jestli je volně přístupný..
o 24.01.2014, 12:12 | radek.613
A co se spojit s majitelem pozemku/plochy a pronájem si zařídit a zaplatit? Celkem civilizovaný postup....

Jakkoli neobhajuji dle mého názoru zcela zbytečný a trapný statut a úřad "policie" v této zemi, nevím proč by měli být hned zmrdi... co když vezmu partu kamarádů s kolosama a zajedeme si k Tobě na zahrádku Perfekte drobet zaorat, připravíš nám pohoštění?
o 24.01.2014, 12:23 | EFCA
No tak žádná novinka to není, zákaz vjezdu tam je minimálně dva roky, co pamatuju.
o 24.01.2014, 12:26 | P3RF3KT
narozdíl o tvých pičoaut já tam nebudu nic ničit :)
Zákaz vjezdu tam je co to letiště znám to ano ale pokud sme tam nedělali vyloženě pičoviny, zapalovali ohně atd. nikdy to nikomu nevadilo. V létě sme tam pravidelně chodili jezdit na bruslích atd. No nic zkusíme to a uvidíme, když tak to protáhneme o pár km dál do Mnichovo Hradiště.
o 24.01.2014, 16:33 | C.W.O.K.
hradiště není věřejně přístupný :)
o 24.01.2014, 16:37 | H-Honza (M) | Upraveno: 2014-01-24 16:42:39
Radku trochu přeháníš... to že si autama pár lidí přijde zablbnout na letiště srovnávat s devastací zahrádky 813kou je trochu zcestné - tady souhlasím s P3FUCKTEM, chtěl bych vidět jak si bude pronajímat od vlastníka - Libereckého kraje letiště aby si mohl hodinku zasprintovat nebo se klouzat na sněhu...

Hlídat to měli v době, kdy se to tam houfně rozkrádalo, ničily se cesty, protože přes ně vytrhávaly kabely, demontovaly se desetitunový jeřáby a kradlo všechno ocelové, kanáldeklama počínaje a desítkami kilometrů kolejiště konče.
Nechápu, proč by to teď měli zavírat a zakazovat vjezd, sám jsem tam jezdil třeba se ženou v zimě ji učit jezdit na sněhu, a ty zákazy mě totálně serou, protože i když jedu v létě na brusle, musel bych nechat auto 500m od letiště někde u lesa, což bych s ohledem na tu haldu cigošů co se tam pořád potlouká nikdy neudělal. Pokud se po letišti jezdí, bude to podle mě pro tu plochu menší zlo, než ji nechat nevyužitou, aby jí zdevastovala prorůstající vegetace.
o 26.01.2014, 21:15 | radek.613
Meritum věci je pokud vím jednoznačné - pokus o užití cizího prostoru bez vědomí vlastníka. Lhostejno, čeho, kdy, kde a na co. To je prostě špatně - a opakuji, primárně nemám problém s tím, že se to tam děje/neděje, ale s tím, za jakou samozřejmost to tu koukám každý bere a když je učiněn pokus o řádný stav, hned lítají slova jako "zmrdi".. je to napůl úsměvné, napůl hodně vypovídající o mentalitě jistých jedinců a tom, jak zdegenerovaný a vyšinutý mají hodnotový žebříček... o tom píšu....
o 27.01.2014, 12:04 | P3RF3KT
Ty vole Rááááďo běž si moralizovat někam do háje prosim tě :)
o 27.01.2014, 15:02 | jerzy05
A jak jste vlastně dopadli? Byli jste tam?
o 27.01.2014, 22:53 | Losky
Dneska vše někomu patří a kamkoliv člověk vjede, hned na něj každej řve, že to je soukromej majetek...:(
Taky mi příjde scestný oběhávat úřady abych si mohl zajezdit na sněhu:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3389 sekund.