Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Tlumiče... Jakou značku???

o Navštíveno 2175x o
o 21.01.2014, 17:08 | rcman | Upraveno: 2014-01-21 17:09:15
Ahoj,

budu muset investovat do Předních tlumiču na svůj povoz Passat B3 Variant 1,9TD.

Můžete mě tady někdo dát svoje reference a poznatky ať koupím ňáký střed poměr cena-kvalita...

Co to ted tak očumuju, tak mám v Elitu asi největší slevy. Takže si můžu vybrat ze značek Sachs, Alko nebo Kayaba a Bilstein.

Je teda ještě možnost Starline, ale to už je asi lepší to nevyměňovat...

Díky moc za pomoc při výběru a Vaše reference...

o 21.01.2014, 18:05 | Knightey-
Jeste pisni jakou znacku za kolik muzes cca mit.
Starline nepocitam, pak tam nekde kvalitne je Alko a pak mezi dalsima jsou pramale rozdily. Jsou dle meho nazoru na hodne podobne urovni, cili neudelas chybu ani jednim z nich - Sachs, Kayaba, Bilstein.
Kazdou jednu z tehle znacek ma nejaka automobilka do urciteho auta defakto jako origio tusim. Nebo mela, jestli se nepletu.
Takze uz bych se rozhodoval dle ceny.
o 21.01.2014, 21:15 | Honza2.016v
za mě Bilstein...oproti seriovejm maj silnější pístnici a jsou celkově mohutnější..mam je teda jen na zadku v kombinaci s pružinama -30mm

Alko taky nejsou špatný, mam je už 8 let na tipu co mam jako vejkendovku a občas i na denní ježdění (navíc sníženo o 50mm pružinama Eibach) a držej...dle záznamů je na autě mam 70000km a nějak nepociťuju že by jim něco bylo...to už bych měl jinak po vaně:) až dosloužej jdou na repas...

Kayaby.. no nevím... s nima jsme byl těžce nespokojen, po 10tkm šli do sklepa a pořídil jsem Weitecy s kratší pístnicí.. ty fungujou už obstojně 3 rokem...

jsem spíš příznivce tvrdšího a tužžšího auta...
o 21.01.2014, 21:31 | rcman
Knightey-: Tak Starline by vyhrálo na cenu... cca 850,- až 900,- /ks.
Ale nehodlám to pak měnit každej sudej týden...

Pak Kayaba 880,- až 950,- /ks.
Alko 900,- až 1260,- /ks.
Sachs 1650,- až 1800,- a 2050,- /ks.
Bilstein 4900,- až 5000,- /ks.

Ceny s DPH.
A vždycky za nejlevnější a nejdrašší tip. Musím tam ještě pak vybrat podle čísla karoserie apod, který tlumič je na moje auto vhodný.

Honza2.016v: Bilstein už trochu znám od pár lidí co je maji na autech. Ale na to že to mám na běžný ježdění a potřebuju peníze i na ostatní věci se mě to moc nevyplatí... Za cenu jednoho tlumiče od Bilsteinu mám tlumiče od Alka na celý auto. Ikdyž vím že se tyhle dvě značky nedají takhle porovnávat...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.304 sekund.