Tak sem hodím taky malou story, jak jsem k bawci přišel...Předně připomínám, že jsem tak nějak srdcem italofil nicméně nejsem skalní a tak koukám i sem tam jinam.
3 roky zpátky jsem si pořídil novou T5 a po 175tkm na ní nedám dopustit, ale to je jiný příběh.
Pokukoval jsem už před lety po BMW jedničce, prostě se mi líbila no a před Vánoci letos jedu po parkovišti u Metropole a stála tam krásná bílá a na boku nápis jak hrom BMW Try and Buy.
Tak večer hurá na net a našel jsem
[ Link ] Koukam na podmínky, řikam si to by šlo, jenže žádné vozy v nabídce. Tak jsem tam zavolal a paní mi řekla že neví kdy budou, že to chce prostě sledovat web. Na druhý den odpoledne se tam objevila bílá pětidvířko 118d, automat, M paket tak jsem vyplnil formulář na webu a druhý den mi volali z Budějovic, že si můžu přijet.
Čekal jsem nějakou lustraci nebo dotazování, ale nic prostě mi řekli máte to připravený, můžete přijet.
O vratné kauci a podmínkách jsem byl již předem srozuměn.
Nečekám, že to bude někdo hledat, tak to sem napíšu, vratná kauce 50k, měsíční pronájem 7,5k doba pronájmu 4 měsíce, jezdit můžu kde chci ale nesmím překročit 9,5kkm
Z toho mi vychází pronájem auta na cca 3kačky za km, což myslím není špatný.
Tak druhý den šup do Budějek ACR, přijedem tam a jojo máme to tady pojdte si to vzít, za 10 minut jsem odjížděj s fungl nágl károu bratru za mega.
První dojmy nedokážu tak nějak standartně popsat, ale shrnu to jednoduše.
Nikdy jsem bawce neměl ba ani neřídil a upřímně jsem považoval ty řeči o jízdních vlastnostech za nadnesené a moje resume je, že jsem z toho tak nějak úplně vedle.
Spotřebu jsem u auta nikdy moc neřešil, ale zatím jsem najel 3000km a mam průměr 5,1 a to mi věřte že se při jízde nenudím.
Nejde ani o výkon, mám ve stáji větší bijce, ale to auto jezdí jak po kolejích, taková větší motokára, prostě radost.
No a teď to hlavní auto mi pak nabídnou k odprodeji, jenže mi nebyli schopni říct cenu. To mega co jsem psal výš mi vypadlo z konfigurátoru, když jsem tam nacvakal všechnu výbavu.
Tak si můžeme hodit tipovačku s čím na mě vybafnou:-)
Postupně jsem ještě hodím další info, jak se budu s jedničkou seznamovat :-)