Navštíveno 1634x

20.01.2014, 09:31 |
motyc Ahojte, od 26.1. budou platit nové všeobecné podmínky u T-mobilu. Někde jsem slyšel, že můžu vypovědět smlouvu při změně těchto podmínek. Jde to opravdu tak realizovat? Případně poradí někdo jak přesně? Rád bych od tama utekl, ale jsem uvázán ještě do října. Díky za rady
Jde, štačí to podat, nejlíp na pobočce

20.01.2014, 10:38 |
motyc Musím to udělat teď než začnou platit nové podmínky nebo i potom? Případně co uvést, proč vypovídám smlouvu? Jen že nesouhlasím s těma podmínkama?
Tak treba u VF, pokud se zmeni zneni VOP, vinou telekomunikacniho uradu treba, tak to neni duvod k ukonceni.
Musi ti vzniknout nejaka ujma, tak si to pak nejak naformuluj, at na to nedojedes.

20.01.2014, 11:43 |
AR kolega co je taky u tmo to chtěl taky pořešit a že prej na tohle to nějak nelze aplikovat nebo snad jen částečně či co, tak by si to chtělo nějak ošéfovat a zjistit jak to vlastně je.

20.01.2014, 12:15 |
xSam Jelikoz nove VOP zvyhodnuji diky zmenam v zakoniku zakaznika, neni u TM duvod k odstoupeni od smlouvy.
Odstoupit jde jen u O2, ktery ma zmeny takoveho charakteru, ze je mozne smlouvu vypovedet.

20.01.2014, 15:30 |
motyc tak to je v pedeli :)
můžeš skončit jen za 1/5, buď rád, že alespoň tak a ne za celý závazek...

20.01.2014, 19:24 |
Mika Včera jsem byl u TM zrušit paušál. No dnes mi volali. To co mi ta slečna řekla mimvyrazilo dech. Někdy v polovině loňského roku mi skončil tarif kredit 300 byl jsem s nim nad miru spokojeny, ale bohužel už mi takovy nabidnut nebyl. Ok rikam si jedem jeste smlouva 3G net a moc nevolam tak jsem si dal temer ten nejlevnější tarif a slečna na pobočce sikovne mi podstrcila telefon zda nemám zájem a že pom200 na rok. Vzal jsem ho, ale ještě jsem se ji ptal zda se tim to nezavazuji na dalsi dva roky. Odpověď byla, že ne. Dnes mi slečna na telefonu oznamila že mi smlouva vyprší az v polovině roku 2015. A zda mi bylo včera na pobočce vysvětleno, že timto krokem budu nuceny zaplatit nemalou pokutu a ještě všechno doplatit. No už se těším az dojdu na pobočku. Dnes jsou opravdu takovy ku.vy az to boli. Ne jen prodat nekoukaji na etiku.
To ses jí zeptal jestli se nezavazuješ, ale smlouvu se závazkem jsi podepsal? To se trochu divím, protože když ti tam slečna napíše, že jim dlužíš milión a ty to stvrdíš podpisem, tak jim ho fakt dlužíš...

21.01.2014, 08:50 |
AR RedBaron: to víš kozy a výstřih dělá své ;)

21.01.2014, 13:57 |
Rudi Já z toho jeho výkladu pochopil, že byl na pobočce a jenom dostal telefon, nic nepodepisoval :-)
Ani papír o převzetí telefonu s dodatkem, že četl podmínky? Kde rozdávaj takhle zadara bez podpisu telefony? :-D

21.01.2014, 18:07 |
Mika Ar ma pravdu hoši. Jsem jen chlap no. Zítra tam zajdu a zruším to cele i s 3 g netem. :-) A tel. Jsem bral na splátky protoze se mi to jevilo jako dobry. Další smlouvy už si budu vždy pročítat. Ne raději nebudu hodit k přepážce kde je blondýna s pěkně kulatejma ceckama. :-)

21.01.2014, 19:44 |
AR Mika: tak oni vědí proč tam takové typy dávají ;)

21.01.2014, 19:48 |
Mika AR už jsem to zjistil taky. :-)