Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada s výběrem auta.

o Navštíveno 1694x o
o 18.01.2014, 13:21 | Komba
Zdravim všechny,moc bych rád kdyby jste mi napsali nějaký reference k autům,jelikož se to tady řeší pořád,takže je tu hodně lidí co ví:)
Jelikož mám problém s nohou,která mě po delší námaze začíná dost bolet od mačkání spojky a slejzání a nalejzání na auto a berou mě pak křeče do lýtka,takže sháním nějaký povoz s automatem,abych si částečně ulevil.Jsem sice francouz positive,ale líbí se mi dost tyto bmw [ Link ] co si o tom myslíte.Nebo klidně poraďte jiné i menší auto.Mam na to tak 50t.,sice nemam extra velkou výplatu,ale jsem automechanik,takže si vše dělam sám.Díky moc :)

o 18.01.2014, 13:25 | Komba
jo a jediný co nechci je koncern
o 18.01.2014, 23:52 | dogeatdog
Nebude u auta téhle cenové kategorie větší jistota spolehlivý atmosférický benzín než diesel?
o 19.01.2014, 10:40 | Komba
Pokud diesel nebude comon rail,tak strach vůbec nemám a právě tohle není.Ale nebránil bych se i benzínu do obsahu 2.0.
o 19.01.2014, 14:12 | dogeatdog
Já jsem spíše na vyšší obsahy..
Po čem bych do 50 tisíc pokukoval, tak třeba po e39 528i, velký atmosférický motor, signle Vanos, poctivý kus železa, v automatu třeba tady
[ Link ]
o 20.01.2014, 17:54 | Komba
já se bohužel musím přizpůsobit tomu co si můžu dovolit,jinak bych vůbec neváhal.Tyhle e39 se mi vůbec nelíbí,ještě jedině v sedanu.A jsem spíše na starý kocábky:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3062 sekund.