Navštíveno 2127x

18.01.2014, 11:23 |
ivls | Upraveno: 2014-01-18 11:24:22
Ahojte,
Manželce zrušili u o2 paušál a nabízí ji jinej, ale ten se nám nelíbí, protože díky tomu, ze v rámci paušálu sice neomezene volání a sms, ale ani minuta mimo operátora- to umí paušál o kousek výš a samozřejmě i o kousek výš cenově.
Prostě na to její sem tam volání je zbytecne.
Uvažuji tedy vypovědět z důvodu porušení poskytovatele smlouvu, to snad by nemel byt problém? A zajímá me onen blesk mobil, volání 2,5 Kč a 1,5 Kč sms.
Funguje to bez problému?
Nejsou tam nějaké ALE?
Děkuji

18.01.2014, 11:56 |
Sau Žádne ale tam není, opravdu to funguje. Jedno číslo, jakékoliv, si dokonca može vybrat a volat pak ně něho bude za 1 kč za minutu. Nebo by možná byl pro vás zajímavěhší mobil.cz, tam máš neomzené sms a volání u nich v síti za 150 kč.
Pokud budes mit zajem o neco zajimavejsiho,napis mi na petr.hopa@seznam.cz
blesk mobil ma tatka s mamkou a spokojenost - volaji jen kdyz neco opravdu hori a smsky sem tam, jednou za dva az tri mesice jim dobijim po trech stovkach a naprosto bez problemu.
Oskarta :-) je výhodnější
[ Link ] řešil jsem to před 3 týdny ;-)
volání 2,- Kč, SMS 1,50,- Kč, MMS 4.50,- Kč

Jako ostatni, blesk je bez problemu, dokonce po vycerpani FUP limitu jede internet normalne dal.

18.01.2014, 15:39 |
ivls Pánové,
Děkuji za info
Hopa26, plus ještě jeden, co mi odepsal na meil, mám zájem o nabídku, odpověděl jsem
Ahoj, tatka taky uz nakej mesic jede pres bleskmobil a vsechno bez problemu :-)
Blesk ma i volani na 1 cislo za 1Kc...
Pripadne Tesco s Clubcard je zajimavy - dvojnasobny kredit... zalezi kolik provola.

19.01.2014, 09:50 |
AR a pokud tarif tak plus4u.net

19.01.2014, 20:42 |
ivls Ještě jednou děkuji, snad pomůže i ostatním
Jdou u te oskarty posilat sms pres vodafone branu zadarmo?
Z Oskarty na VDF pres Vodafonepark branu jo... tobe na Oskartu gratis ne (neni to brano jako VDF cislo)