Navštíveno 5121x

16.01.2014, 20:29 |
Kesam Dneska valime na chalupu a koukám na podvalu v protisměru oranžovárodebrána 911 jenom se zadníma kolama říkám kurwa to je divná barva na porshe. Pak valime vvečer domů a koukám na FB že ji ukradli v Praze v lakovne. Tak volám majiteli a ten byl docela v klidku tak ma asi peněz dost stejně asi směřovala ven z CR.
byl v klidu, neb si jí nechal ukrást :-D A ty mu takto kazíš kšefty :-D

16.01.2014, 20:35 |
Kesam To je ona

Dneska sem videl na odtahovce pod plachtou auto, byl cumakem dozadu, i pod plachtou jsem poznal tvary 911 (teda doufam), ty predni svetla nejdou s nicim zamenit... Jela pres Ricany. Nahoda?

16.01.2014, 21:54 |
Kesam Jo byla čumákem dozadu nalozena a neměla přední kola jen zadní.
To jsem pod plachtou nevidel. Asi ho jel prodat do Autolandu a neuspel...
Sdílel jsem to na FB. Zajímalo by mě jak to je, tenhle týden už 4x Seat Leon Cupra co psal kámoš z klubu :-/
Citace:
"Zavolal mi hodny clovek a rekl ze videl to auro na voziku. Jelo to smerem Ceske Budejovice dneska odpoledne. Takze prosim ty lidi, kteri bydli nekde blizko o pomoc! Tel 776840571"
Tos byl Ty Kesame :))
Ehm, no, videl jsem to na vlastni oci, napadlo me, ze pod plachtou je 911, byl sem si jistej...

Ten zadni limec se dost blejskal...
to je RS ne? nebo nejaka prekopavka... To si asi docela pomohli, skoda peknyho auta :/

17.01.2014, 10:45 |
Kesam Tuner to sem byl ja jenže bohužel jsem nevěděl že je kradený jinak bych hned volal poldi a jeli by jsme za ním jenže jsem si toho všiml na FB až v 8 večer pak jsem mu volal jenže v tom čase už mohl být v rakousku :|
NJ škoda, že tappaja nemá UHD kameru aby šla vytáhnout SPZtka jako v amerických seriálech :/
Leda to poslat do kriminalky Miami... :D
Kesam : Tys ho videl taky pod plachtou? Ricanama projizdel v 13:25.
mi nikdo nerikejte ze kdyz vite cca trasu ze po ni nikde neni zadna kamera z ktere by ta spz sla vycist..
pokud je to ono, tak min. toto vše sdělit co nejdříve majiteli a at to oznámípčr, však dopravních kamer apod. je plno a pokud je alespon trochu známá trasa, kudy jel, je stále nějaká možnost, i když spz na autě může být ukradená...
Už jsem mu to psal k fotce na FB a přiložil odkaz.

17.01.2014, 14:32 |
Kesam Ja ho viděl bez plachty kolem 16 hodiny na Borku u CB. Ale nejsem si jistej esrpu nebyl na podvalu nebo na odtqhovce.

17.01.2014, 14:32 |
Kesam Ja ho viděl bez plachty kolem 16 hodiny na Borku u CB. Ale nejsem si jistej esrpu nebyl na podvalu nebo na odtqhovce.

17.01.2014, 14:55 |
Pajk Tak s těmahle informacema to vypadá slibně ne?
No snad se Ti zmr*i najdou.
A po MR2 co mu ukradli neštěkne ani pes
[ Link ] :)
To čorli 2 taková atypická auta najednou, no tedy. Tak ty v ČR už nebudou a když, tak někde hodně dobře zašitý a pak totálně předělaný.

17.01.2014, 15:09 |
dr.marty | Upraveno: 2014-01-17 15:09:51
MR2 se,ale našla ne?
neco z toho se naslo, nebo mozna oboje? pred dvema hodinama tam jen napsali "nalezeno" k te MR2 ktera byla cornuta spolu s tim porsche
"Jinak informace k vozu : MR2 byla nalezena pobliz Chodova v jedne z ulicek. Samozrejme vykradena a s vytrzenou spinackou. Odrene dvere ( asi tech 300 koniku neuridili) a ponicena na zadni casti nejspise od toho jak ji natahovali na odtahovku. 911 taky nalezena."
asi se musí udělat pořádný humbuk aby se našlo kradený auto, jsou nějaký detajly ke zveřejnění? fuckbuk nemám, díky

17.01.2014, 19:26 |
Kesam Teď jsem si psal s majitelem a 911 nemaj ale už jsou nějaké informace že to někdo rozprodávat na díly ma info

17.01.2014, 19:34 |
Pekys Az ted koukam ze to ukradli u nas ve Kbelích, moc se tu nekrade, ale pro exota znamyho z netu si holt klidne prijedou. Na ulici to asi nestalo. Tak hlavne ze se naslo. Skoda jen ze se nevi kdo to byl, jelikož si muze prijit znova. :(

18.01.2014, 20:03 |
Kesam Už ho našli teď sem koukal na nějaký fotky jak to stojí u Lidlu někde prej se toho zloději zbavili.
zbavili, protože kolem toho už byl asi velký humbuk, tak raději než na ně přijdou. Ale dobře že se našlo.