Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Domácí zvonek

o Navštíveno 1881x o
o 16.01.2014, 09:24 | Losky
Ahoj, po přestavbě a komplet nové elektrice jsem zjistil, že mi nejde domovní zvonek. Ze zdi vedou tři dráty, na dvou nic není, ten třetí je pod šťávou při zmáčknutí zvonku. Zkoušel jsem to zapojit a není mi to vůbec jasný. Já to předtím nezapojoval, tak nevím, co kde bylo. Nevíte, jak se to zapojuje? Díky
[ Link ]

o 16.01.2014, 11:10 | Losky
Tak jsem se někde seknul a nebo už proud není ani v tom třetím... Když rozdělám samotné tlačítko zvonku (panelákového) a budu tam hrabat zkoušečkou, je tam nějaký proud? Nebo jak ten zvonek funguje?
o 16.01.2014, 14:00 | DITR | Upraveno: 2014-01-16 14:05:54
Nepojebe tě tam nic je tam 12 voltů naměřil bys to mel jen po zmáčknutí tlačítka pokud se nepletu teď přesně nevím proč 3 dráty ale jeden by měl být mínus jeden plus odspodu a druhy plus u dveří už karty nevím nedělal jsem to 100let a naposledy co jsem dělal tam digitální po 2 dratech
Jinak funguje to tak ze ze společných prostoru v rozvaděči je trafo z něj to jde do tabla tam jsou propojeny přívodem +12V všechny tlačítka a z každého tlačítka je odvod do zvonku v byt
Samozřejmě pokud se bavíme pouze o zvonku pokud už je tam sluchátko tak je to trošku jinak
o 16.01.2014, 23:11 | Losky
jedná se čistě o zvonek. Kecafon je jinde. Proč jsou tři dráty to netuším, ale každopádně do toho nejde vůbec nic:( Takže budu muset sundat obložení sloupu, rozebrat sloup a asi zkontrolovat, zda se tam něco nepřerušilo:( Myslel jsem, že je to jen špatně zapojený, ale bohužel...
Jinak že by to odešlo jen u našeho bytu je spíš hloupost, co? Jak říkáš to o tom trafu
o 16.01.2014, 23:40 | Jozzo
jen pro jistotu..měříš to napětí dobře a ve vhodnou chvíli?
o 17.01.2014, 12:47 | Losky
Měřil jsem multimetrem i zkoušečkou jak při smáčknutí zvonku tak i když to je rozeplé. Nejsem elektrikář:)))))
o 20.01.2014, 17:01 | DITR
tak jako muze se stat ze zrivna u tebe se nekde v krabicce ulomil drat
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3225 sekund.