Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > hledam brigadu

o Navštíveno 2859x o
o 15.01.2014, 17:51 | Downland
Hledam brigadu nejlepe Plzen nebo okoli. Financni situace me donutila vzit nebo udelat cokoli tim myslim vse (uchylove ani na to nemyslete)jedine omezeni nemuzu kdykoli delam 12ky 3 dny pak 2 dny volna vim zni to divne ale potrebuju si prividelat minimalne 20K .

o 15.01.2014, 20:28 | Tomášek
Promin za ot, ale privydelek min 20t za 8 dni v tydnu(pokud nemyslis i vikendy) je celkem mazec a bude to chtit kopec stesti
o 15.01.2014, 20:46 | Downland
Ja uz totiz nevim kde vydelat bydlim sam delam nocni i denni 12ky a jak sem psal 3 dny 2 dny volna vikendy neznam a kdyz dostanu 16 cisteho jsem rad ja vim ze jsou na tom lidi i hur ale jsou na tom i lepe. A ted jeste necekane vydaje proto vemu skoro vse udela mi radost i litr :)
o 16.01.2014, 06:40 | Zdeny60
Neber to jako ironii, ale není v tom případě lepší zamyslet se nad reorganizací života s cílem snížení nákladů na život?
U nás na Jesenikcu jsou lidé rádi, když vydělají 8-9 tisíc čistého za CELOU rodinu a berou to jako dar! A ty nevyjdeš s 16 čistého??? Pak je něco silně blbě.
o 16.01.2014, 06:50 | cendler
promiň, ale jako Zdeny, nežiju na co nemám, žiju na to co mám
o 16.01.2014, 06:53 | Kamil07
Nepise, ze nevyzije, spis to vypada, ze chce na neco vydelat, coz plne chapu.
o 16.01.2014, 07:18 | muSlim
Zmeniť prácu, lepšie sa učiť... Docela husté požiadavky ale, toľko čo chceš má málokto aj v Prahééé :-)
o 16.01.2014, 07:23 | Kamil
Download - kolik dní v měsíci chceš teda pracovat a co všechno umíš?
o 16.01.2014, 08:19 | Pavel 528
trochu nechapu to,ze na HPP si vydelas 16 a privydelek na brigade chces dalsich 20?Trosku zvlastni..o))

Asi bych si hledal normalni praci kolem 30 a bude to ok ne?
o 16.01.2014, 09:15 | Mr.Scully
Taky mi není moc jasné, jak se dá nevyjít s 16k čistého. Leda že by člověk platil hypo - ale tu by si bral s tím, že ví, na co má nebo nemá.

Celkově inzerát ve stylu "udělám cokoliv" na mě spíš působí dojmem, že tazatel neumí nic. Sorry, pokud to tak není :-)
o 16.01.2014, 14:16 | Downland
presne jak pise Kamil07 ja nerikam ze chcipam hlady ja si chci jen privydelat kdyz poplatim vse co mam nekourim nepiju nikam nejdu pak nejake vydaje na vic jako treba ted katalizator 2 gumy a to je kazdej mesic neco jineho ted me odesel vysavac kdyz musim marodit tak mam hned o 3000 min. no a zbyde mi kolik 2 - 3 v lepsim pripade.

Nezlobte se na me kdyz clovek nedela a nesnazi se tak do nej ryjete ze je linej kdyz napisu ze vemu cokoli ze si chci privydelat hlavne na necekane vydaje jako zrovna ten kata. nebo vysavac tak hned rejete znova ale stim ze uz sem si vydelal dost a co jeste chci tak si to taky srovnejte.

A co asi muzu mit za praxi 5 let po stredni ekonomce ? 1 rok v kanclu slusna anglictina 4 roky seriovac vstrikovacich lisu, a vselijakych vzduchovych masin ve vyrobe kabelu a propojovaci techniky. Ja mam stesti ze docela slusne chapu umim se ucit novym vecem sice je nebudu umet na 1000 % (viz vstrikovaci lisy mistr 6 let a porad se tam ma co ucit chlapec) ale porad se muzu upichnout k necemu jinemu proto si troufam rict ze vemu skoro cokoli. Stacilo by mi mesicne na vic cca 4 tisice ne pro zabavu ale abych si napr poridil lepsi vybaveni bytu. A kdyz sem mel nejakej lepsi mesic a neco mi zbylo tak sem vse daval na sporici ucet ja jen aby nekdo zase ze nemam vsechny penize rozhazovat. Jo kdyz se bydli ve dvou je to hned lepsi jenze ja si musim platit vse sam deti nemam a neplanuju je protoze si neumim prdstavit jak bych je dokazal zabezpecit alespon prozatim.
o 16.01.2014, 14:29 | Mr.Scully
Jo, tak to je v pořádku, ono z těch původních slov to vypadalo na brigádu za 20k měsíčně... měl jsi upřesnit, že myslíš 20k celkem ;-)

Jinak střední ekonomka je ti k ničemu... a právě proto se obávám, že moc šancí na trhu práce nemáš. Chce to mít nějakou specializaci a je jedno, jestli učňák nebo VŠ. Střední ekonomka znamená možná nějaký základy účetnictví a to umí dneska taky každej.
o 16.01.2014, 14:43 | Kacko
Spíš bych se na tvém místě držel práce a snažil se dělat k tomu něco jiného ve volnu.

Odkud jsi?

Např. obchoďáci pro hypotéky, půjčky atp se hledají pořád. Ty 4 litry se dají celkem snadno přivydělat.
o 16.01.2014, 14:51 | Downland
No a tady nastava ten problem jsem cca 40 km od plzne mam tam moznost spat i jist zadarmo tak tam klidne dva dny budu dejme tomu ze jsem od Domazlic.

no a pak ty 12ky delam denni nocni, 3 dny delam, 2 dny doma a aby toho nebylo malo tak se mi to soupe ze mi to pokazde vyjde na jinej den proto nemuzu delat neco stabilne.
o 16.01.2014, 15:12 | gizmi
Firma v Horsaku hleda neustale techniky na serizovani vstrikolisu ;) Sam hledam praci, takze jsem se vsiml ;)
o 16.01.2014, 15:51 | Downland
a kde myslis ze delam :D jenze to nesmim rict jinak bych te musel zabit kvuli smlouve :D
o 16.01.2014, 16:02 | gizmi
:D :D :D
o 16.01.2014, 16:15 | semysak
pokud delas serizovace a mas stredni ekonomku tak je to docela sirokej zaber, co zkusit deklasovat mistra organizacnima schopnostma, pokud sou, a pouzit taktitku osobniho pohovoru se sefem sveho sefa o tom co a jak. na zvyseni bud platu nebo pozice + platu?
o 16.01.2014, 16:20 | Downland
ekonomka a technicka prace ja tomu rikam sirokospektralni rozhled :D To stim zeptanim neni spatnej napad jenze problem je ze polovina firmy je samej kamarad kamarada nevim jak to chodi treba ve skodovce apod. ale tady je to tak ze kdyz nezalezes metr nekam tak mas smulu ale je fakt ze ted se tam chystam na neco zeptat nevim jak bych na tom byl financne asi stejne ale diky bohu za normalni 8ky:(
o 16.01.2014, 16:34 | bafis
Tak kdyz jsi od Domazlic tak to zkus k sousedum vedle, v kazdy blby fabrice tam mas nastupni plat 2x tolik co mas ted. Pred par mesici jsem to tak udelal a i se zakladni znalosti nemciny mi to vyslo hned na poprve a dneska se smeju ;-)
o 16.01.2014, 17:03 | Luboš1
Ja treba jsem zamestnanej jako zamecnik,svarec.delam od 6:30 do 15hodin,vydelam si kdyz to prezenu cca 13k mesicne. Zadne prispevky,Monterky,obuv neznam vse si kupuju sam. Tak jsem si rekl ze si zaridim svoji dilnu. Jelikoz moc penez navic nebylo koupil sem svarecku, sverky,kleste a ruzne chujoviny. Dale nejakou stolni vrtacku flexu atd proste klasicke vybaveni dilny. Ted v tom sem cca 60 tisic. Ano vydelam si svarim pro jednu firmu roboty a pak delam ruzne ploty,brany,schody proste co se da... Jenze jsem v praci kazdy den minimalne 15hodin. Za posledni 4 mesice jsem mel volno jen 6dni... Jelikoz si chci koupit nuzky a ohybacku tak se musim otacet...ale jde to. Tak jestli si sikovnej kup svarecku a muzes neco solichat a jestli mas kontakty neni to problem...ko a k tomu vydelani,nevydelavam do sve kapsibale zatim to cpu do dilny..jen doufam ze me neutece pritula kdyz se chodim dom jen vyspatb:)))
o 16.01.2014, 17:05 | Luboš1
A prominte za preklep pisu z telefonu
o 16.01.2014, 18:43 | crestik
semysak: tohle je návod, jak být z fabriky odejit při nejbližší příležitosti ;-)
o 16.01.2014, 20:54 | semysak
vidis, a ja to udelal 2x zasebou kazdy rok s kladnym vysledkem - penize, pak sem sel nakonec potreti jinam na jine misto do jine firmy za jinych podminek taky zalezi jak si to reknes
o 18.01.2014, 17:11 | Kotass
Taky mám pouze ekonomku v kombinaci s jazykovkou a díky tomu, že jsem byl několikrát ve správnou dobu na správným místě a dokázal chytnout příležitost za pačesy mám za sebou 10 let praxe v mezinárodních korporacích a teď se věnuju logistice pro automobilový průmysl.
I když mám jen střední tak mám pod sebou i vysokoškoláky, do práce 5 km, smlouvu na neurčito, 5 týdnů dovolené ...
Začátky byly těžký, ale je to o tom co člověk chce dokázat a co je pro to ochoten obětovat či změnit. ;)
o 18.01.2014, 18:07 | Unihero
já vyučen truhlář, odbyl jsem si 3 nudné roky ve škole..
ted svářeč, pod agenturou, 25 dní dovolené, příspěvky na bydlení, stravenky denně 100 kč a mám stravování v závodu za 65 kč.
jen ranní směna, můžu si do práce chodit kdykoliv, jakkoliv prostě si jen oddělat svejch 8 hodin, domů chodím s čistou hlavou.
kolik mám měsíčně to tady psát nebudu (ale dost). neudělalo mi to vzdělání ale praxe ve velmi známé firmě (v oboru) a ted se mi to prostě vrací mnohonásobně.
umím pracovat, chce se mi pracovat. výplata je pro mě bonus, nekouřím, nepiju, jen benzín a nájem cca kolem 12 tis. mesíční výdaj. jsem spokojený.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3 sekund.