Navštíveno 4680x

cus
je zde nekdo kdo ma REALNE zkusenosti s timhle motorem? ten co se daval do Mondea nebo COugaru, 2.5 V6 Duratec, tusim to melo 170 koni? neco jsem o tom cetl na netu kde o tom bylo psano pomerne kladne, ze dost vydrzi,retez na rozvodech atd. Dal by mne zajimalo zda je tu nekdo kdo mel Cougara, na co si u toho dat bacha atd.
Diky!

15.01.2014, 10:55 |
nome neměl to Daryl v mondeu ?
Hej, a už nejazdí :-D inak FSAL mal tiež to skoroauto :-)

15.01.2014, 12:42 |
FSAL Slim :D
asi nejvic zkusenosti s tim bude mit Lumpy, jestli sem teda este leze
ja sem mel jedinej problem a ten je u tehle motoru zcela beznej a to vadnej modul IMRC, kterej otevira, tusim, ze pri 4k otackach dalsi klapky sani, oprava byla myslim kolem 5k

18.01.2014, 16:56 |
yethy Ja mel Cougara, ale 2.0 16V. Rad na nej vzpominam. Je to v podstate Mondeo - jak motor, prevodovka, nektere casti interieru, brzdy, atd atd. Vse co jsem kupoval se shodovalo s Mondeem, jen tuim ze predni ramena jsou jine (alespon se to rikalo na Cougar foru). Kdyztak se ptej co te zajima. Ja s tim autem nemel jediny problem, nechal jsem si ho dovezt uz upraveneho z Nemecka a dodnes ho potkavam jezdit.

18.01.2014, 16:57 |
yethy
tak ja shanim karu na litacku do prace a tak, daily ghetto shit, jeden celkem dobre vypadajici byl na sbazaru ale uz zmizel. Na bazosi jsem nasel tydle dva co jsou v rozumne vzdalonosti od me kobky. Jeste v utery jedu kouknout na jednu bertone astru tak uvidim. Zajimalo by mne estli to nekde hnije, jestli si dat na neco bacha atd. proste klasika.
[ Link ] [ Link ]
Je to peknej vagonek, ale asi ne cece, potrebuju nejaky aspon decentne blbuvzdorny vuz na popojizdeni 7km rano, 7km odpoledne, po meste a tak. A jakykoliv turbo tomuhle pozadavku moc neodpovida. To bych moh rovnou jezdit svou vikendovkou. Ale vypada moc hezky, to je tvoje? Kamos by se z toho asi posral kdyby to videl, je na italy uplne hrozne.
Ne,moje bohužel není. Už by stála u mě, jenže bohužel se na tento rok toho hodně naplánovalo a peníze musí jinam. Štve mě to, kombinuju co a jak, ale asi to neklapne.
42 neni moc, navic bys ho asi jeste o neco stahl

18.01.2014, 18:30 |
yethy Je to pozink, takze co se tyce karoserie pokud to nebylo bourane a predchozi majitele se starali a vystrikavali dutiny, tak nerezne. Ja mel skrtly ruzek zadniho blatniku, tam to rezlo, ale jinak to bylo v pohode. Bacha si dej na zadni napravu, ta rezla teda radne. Ale jinak jako kazde jine auto z te doby.
Dily byly fakt levne, auto je pekna stylovka, dneska uz navic za par korun. Ja mel s Fordy vzdy jen dobre zkusenosti.
zkušenosti.
V6
+ ma to peknej zvuk
+ na V6 to moc nezere
+ pekne to vypada
+ nehnije to
- moc to nebrzdi
- moc to neni pohodlny
- dozadu jenom pro SM
- nejede to (kdejaky TDI si s tebou vytre prdel)
- je to tezky
je to zajimava a nevšední volba... pokud nechces jezdit oktáfkou f metle na hlínách s klímou za 4/100 ;)
nechci jezdit oktáfkou f metle na hlínách s klímou za 4/100 ;)

19.01.2014, 00:57 |
Rudi jen mi teda přijdou ty ceny značně přitažený, to bych si radši koupil o dost hezčí Peugeot 406 coupe
Tak pritazeny, samozrejme ze jdou najit levnejsi, ale ja bych rad aby mi ta drozka neco vydrzela a tak trochu doufam, ze pokud si majit nasadi urcitou cenu, tak tomu to auto bude odpovidat. Takze kdybych si vybiral 406 coupe tak ho budu vybirat za podobnou cenu. Jinak se mi taky docela libi, ale nevim jak ty motory v tym atd.
no kazdopadne, kdyby nekdo vedel o necem zajimavym, nebranim se nicemu krom koncernu teda a ty italsky auta taky moc ne, ne ze bych proti nim byl nejak zaujatej nebo tak neco, spis o tom vubec nic nevim. Mel jsem akorat francouzky a par nemeckych. Ten Cougar treba neni spatnej, i ta 406 coupe kdyby se nasla nejaka pekna a zachovala (
[ Link ] ???) ,muze byt i astra Bertone s 1.8 16v. Proste, aby to bylo v dobrym stavu bez nutnosti do toho vyklopit tatru minci po nekom kdo to nezhuntoval ale jezdil v tom jako clovek.
hele, tohle by se mi fakt libilo, ale ma to jedinou malinkou vadu na krase no, takovou nepodstatnou :D do prace v anglii super :)

19.01.2014, 11:41 |
walish | Upraveno: 2014-01-19 11:44:20
Tak jezdit se s tím v klidu dá :) Za ty peníze...
Jinak kdybys chtěl něco novějšího, tak tohle by do práce asi taky nebylo úplně špatné:
[ Link ]
naftu neeeee a fiestu taky neeee :)
P406c je kromě toho že je houpavější daleko horší auto snad ve všem. Hlavně ve dvoulitru to vůbec, ale vůbec nejede a třílitr má jízdní vlastnosti autobusu...
Všichní ví že jsem ital a že bych volil místo obojího něco jinýho, ale tady je určitě lepší volba Cougar.
(Kappa coupé 2,4R5i je podstatně pohodlnější ale je ošklivější)

19.01.2014, 14:10 |
pbjun Tak pokud shani cougara tak fiestu asi fakt chtit nebude :D Co nejake probecko nebo mondeo s 2,5 nebo 3,0? :) Mondea 2,5 se kolem cenovky cougara daji sehnat hezke a svezeni je s tim prijemne...

19.01.2014, 14:10 |
pbjun | Upraveno: 2014-01-19 14:10:21
2x

19.01.2014, 16:53 |
Lubak Cougar je takovej neokoukanej a svezeni fajn,oproth frantikoj je to auto a ne jizdni vlastnosti autobusu-))
Kluci ja potrebuju auto ktery je aspon nejak spolehlivy aby jezdilo kazdej den 15km po meste :-) kdybych chtel jezdit po okruhu tak budu jezdit vikendovkou. Je mi celkem fuk jestli se to houpe, vlastne, spis i naopak, kdyz je to pohodlnejsi je to i lepsi v tomhle aute. Astru bertone jsem vybral pac to ma motor kterej znam. Cougara pac to ma V6 s retezem a na ten motor nectu nikde nic spatneho. Na V6 od peugeotu (ale i na 2.0 z te doby) jsem taky necetl nic spatnyho. Navic francouzu jsem mel asi 5 a vim co od toho trosku cekat. Co se tyce koroze tak je uplne v pohode. Jen chci jezdit a chci jezdit pokud mozno v klidu, zadnou tuctovkou, chci aby mi to hralo na prdel pac nema smysl tech 7km topit, chci klimu abych se v tom v lete neupekl a at to pokud mozno vse funguje jak ma a je to pekn, zadna obouchana vrazda kterou si majitel spletl s ferrari.
Jo, taky by mi nevadila 4 oka celica, predposledni generace (tusim 6?) nebo dvojkovy Eclipse.

20.01.2014, 09:30 |
FSAL tak zrovna vyhrejvani sedacek u cougara pomerne casto odchazi (prosedi se), takze pocitej s tim, ze ti bude na prdel zima, ale zase budes mit aspon zdravy kule/pohyblivy deti ;) :D