Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Další honička ? -- co se to tenhle měsíc děje..

o Navštíveno 2858x o
o 14.01.2014, 17:16 | Only_One
[ Link ]

V té pravotočivé zatáčce to je asi plášť pneušky co ho tam opuští, že?

No každopádně toho je v lednu nějak moc a každej den je tu nějakej soutěživec.. :-(

o 14.01.2014, 17:22 | Kesam
Bojí se o papíry tak zdrhá no :-)
o 14.01.2014, 17:28 | Mr.Scully
Není mi jasné, jak může člověk se (zřejmě) slabším nebo srovnatelným autem ujet šesti hlídkám na dálnici. Celou dobu se příslušníci bijou v hruď, že na dálnici nejde ujet, protože PČR má prostě majáky, každý jim uhýbá, vysílačky, posily... a pak jim ujede zdrogovaný trouba v průměrném autě?
o 14.01.2014, 17:30 | Kapka (M)
co se posleni dobu děje na silnicích je už fakt moc..kdyby toho debila při policejní honiččce do Plzně střelili rovnou do hlavy..byl by klid..ale tohle je hlavně věc soudců..jak je možné že 27lety debil byl 19x odsouzen a furt běhá po svobodě?..a ta ženský z Ustí jak neustale jezdí bez řidičaku a směje se policii v TV? proč si novináři nedošlapnou na soudce co je znova pustí na svobodu?..kurnik tohle mě fakt hodně sere..
o 14.01.2014, 17:38 | Mr.Scully
Ta ženská je nesvéprávná... v jejím případě nevím, jestli to má nějaký řešení, když není trestně odpovědná. Připoutat ji doma nemůžeš...
o 14.01.2014, 17:42 | Jozzo | Upraveno: 2014-01-14 17:42:14
potrestal bych tho, kdo ji umoznuje jezdit v aute
o 14.01.2014, 17:56 | HIGHTOWER
1. Proč mají v USA pol. auta vepředu rámy a jsou oproti většině běžných aut těžší, že? Jak končí honičky tam? Narazením 2-3 aut do auta ujíždějícího, i když se vybourá a nemůže dál jet?

2. I když je to donucovací prostředek vytlačování autem, tak vám garantuju, že to policisté odsírají a i hradí opravy auta ze svého. Protože se shora: "Nemáme auta na ničení a bourání, do háje, tak se tak chovejte!"

3. To je důvod, proč každého šmejda honit, neb viz. tento, prvně ujel, narostly mu křídla.

4. Plno šmejdů jezdí nalitých, sfetovaných a pak jim raději místo přeplněných bas dají veřejné práce + ambulantní léčení, na které stejně kašlou, neb max dostanou flastr a nebo nějakých pár hodin navíc

5. Sehnat jízdy schopné silnější auto, na to štačí 20-30 tis a no problém ujet.

6. Každý policista se chce ze služby vrátit živý, ujíždějícímu šmejdovi je to jedno, jede na krev, je mu v tu chvíli jedno, zda přežije a nebo se zabije

7. Nedávno vyšel judikát, že tyto jízdy lze řešit jako obecné ohrožení i bez přímo uvedených ohrožených osob, ale než to začnou státní zástupci aplikovat, bude to trvat, neb běžné ujíždění, pokud tam není nějaký následek na zdraví, či se pak nerve s policisty, tak je to jen přestupek a za to se do basy nezavírá
o 14.01.2014, 17:59 | HIGHTOWER
Ta pizda je z Prahy, ne Ústí, je už teď zavřená v PL, ale tam nemůže být stále.
o 14.01.2014, 18:05 | HIGHTOWER | Upraveno: 2014-01-14 18:09:06
A ještě jedna věc. Pamatuji si tak 10 let zpátky, šla místní partička ve 2 ráno z hospody, jeden dělal bordel, tak dostal pokutu 500,- na místě samo nezaplatil a místo toho, aby šli domů, řekl, že to musí oslavit a že jdou zpátky do hospody no a zbytek party ho měla za kinga. Dnes je za kinga ten, kdo ujíždí, kdo je větší šmejd...

Dorůstá generace, co nemusela na vojnu, co nezažili ani trochu dobu komunismu a žije v tom, že svoboda = anarchie (mohu si dělat co chci, je přeci svoboda, demokracie)...
o 14.01.2014, 18:20 | Mr.Scully
Čtyřicet let tu byla totalita a policejní stát a pak se to převrátilo v demokracii, kterou spousta lidí pochopila jako anarchii, to máš pravdu. To ale není jen v ČR, to je po celé Evropě, ta hyperkorektnost. Dneska řekneš "to je vůl" a zažalujou tě, žes neřekl generově správně "to je vůl nebo kráva".
o 14.01.2014, 18:50 | gizmi
No a to jsem se na FB docetl, jak jsou policajti SVINE, hajzlove a chudaci, kdyz si slusnej a hodnej kluk (prej ho znaji) jel po postreleni do FN nechat osetrit a ze na nem klecelo mraky chudaku, ktery si tim leci mindraky a ze ve FN je odhanel personal, protoze mu slo o zivot. To ze je to kriminalnik, fetak a vyrobce narkotik, to prej je fuk - prej to byl jinak slusnej kluk :D

Ale co se divim, kamarada ted drapla hlidka se zbytkacem 0,5 (udajne vecer pivkoval, v 22 sel spat a vyjel po jidle po obede), vrati mu je za 3 mesice a dalsi mu tam nadsene pise, ze taky nema papiry, pac jel 150km/hod po Plzni a to to jeste ubrzdil ze 170ti a nevrati mu je brzo, pac 4x maril uredni rozhodnuti, tak dostal nejaky verejny prace..

Dokud tu soudy budou pracovat takto, tak opravdu nema cenu cela prace PCR. At zije svoboda vseho a vsem..
o 14.01.2014, 18:55 | HIGHTOWER
kdepak, řekneš vůl a zažaluje tě, že jsi z něj udělal kastráta :-D...

Novodobě o tom, že je to tu policejní stát hlásají ti, co to nezažili, ale, říká se to, tak proč to neříkat, že? Jako když jsem byl na poště, tam tak 20 letá pipina a řvala tam, že je tam fronta jako za komunismu. Tvl, to už je na přeshubu, v té době nebyla ani na houbách a bude mít keci...

A v Evropě celé je to, že se stále zvětšuje EU, dělá se to tak nějak jeden celek, ne samostatní státy a je to prostě klasika daň, za volný pohyb, za každou výhodu je nějaká nevýhoda, bylo, je a vždy bude, viz. terorismus, multikulti atd.

Možná je to i trochu tím, že v podstatě revoluce byla docela v poklidu, když se to vezme s jinými revolucemi, však proto sametová. A všechno, co bylo za komunismu, bylo špatné, vše se zrušilo. Sem tam se něco vrátí, ale už v tak okleštěné podobě, jako by ne. Ale je to jen můj názor, ale prostě se s tím takto setkávám, a vidím to dnes a denně... Za 20-30 let budou zase jiné problémy...

Je vůbec nějaké video, kde opravdu PČR vytlačí a nebo prostě narazí do ujíždějícího auta? Já si nějak nevybavuji :-( Ono taky bez rámu hnedka vyletí airbag, auto pak nepojede... A přitom by stačilo mít auta s tím rámem a pak případně raději do zákona dát, že v takovýchto případech škodu uhradí dotyčný ujíždějící, když už bylo uzákoněno, že za plané výjezdy apod. to prostě uhradí ten, co si dělal srandu a tečka. Pak se policisté nebudou bát tam kde to místo dovolí - jako tada na tom videu u tram. tratě, kde nejeli moc rychle, nebyly tam auta, do něj to narvat a on pak prostě uhradí škodu na pol. autě a tečka. Střílet po něm je fakt až v krajních případech, nikdy nevíte, kam se střela odrazí :-(
o 14.01.2014, 19:57 | Mr.Scully
No ale na poště JE fronta jak (kdekoliv) za komoušů, to zase měla slečna pravdu :-D Dneska prakticky nikdy nikde nestojím v delší frontě (tři lidi v Tescu fakt nepočítám), jen na poště. Ale to je podnik, který mi pije krev dlouhodobě, takže nemá cenu se v tom pitvat :-)
o 14.01.2014, 20:08 | Kapka (M)
Ted jsem viděl celou reportáž v bedně..jak malem trefil maminku s kočárkem..bych ho na konci vytahnul z auta a rozmlatil mu lebku o chodník. .co s takovym zmetkem
o 14.01.2014, 20:43 | HIGHTOWER | Upraveno: 2014-01-14 20:43:56
Kapka:

A bylo by to jako tady na obrázku. A zase by se řvalo, jak je policie brutální...

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 14.01.2014, 21:24 | Kapka (M)
To je právě věc soudců aby podrželi práci policie..ty kluci na ulici ryskuji svuj krk..a soudce takoveho hajzla pusti druhý den na svobodu
o 14.01.2014, 22:07 | Rudi
Zásadní problém hledejte i u PČR, dokud se nadřízenej nepostaví za svý zaměstnance, tak se toho taky moc nezmění...proto do něj nenabouraj.
o 14.01.2014, 22:20 | Proffesor_W
14.01.2014, 19:57 | Mr.Scully
tak naše pošta je kapitola sama pro sebe, absolutně zmatečný systém třídění zásilek. Balíky ze zahraničí jsou u nás deklarovány jako obyčejná psaní, byt si zaplatíš pomalu nejdražší poštovné. Tyto obyčejná psaní, byť jsou rozměrů 50x50x30cm musí nosit klasické doručovatelky, je to totiž PSANÍ, né BALÍK, takže autem to nevezmou, tzn automaticky máš doma doručenku protože se s tím pošťačka tahat nebude. Když už někomu rkne v palici náznak rozumu, a dá to do auta. Ty třeba nejsi doma, je občas vypsána doručenka. Ale dokonce se mi stalo že pošťák nechal balík u sousedky (poštovné toho balíku bylo 50 liber) bez jakékoliv upomínky.
Super věc taky je (a to věřím že spousta lidí ani netuší) jak vlastně funguje ten jejich systém záznamu zásilek. Zásilka když dojde na cílovou poštu NENÍ v určitých případech (zřejmě většina) automaticky zaznamenána do systému, ale je dána hned na rozvoz. Do systému je zadána až když se s ní pošťák vrátí jako s nedoručenou. Detail, ale ten bordel když se to někde ztratí a kvůli tomuhle to nejde dohledat. A to nejsou žádné výmysly, ale reálné zkušenosti a věci co mi přímo řeknou ženské na reklamačním nebo na přepážce.

To, že jsme zřejmě poslední zemí Evropské Unie (možna i v celé evropě?) kde na poště nelze platit kartou (pouze max kartou poštovní spořitelny) je už jen poslední dodatek. Česká pošta je šíleně zastaralá instituce hlavně svým systémem sledování/nesledování/třídění zásilek a taky organizací služeb na přepážkách. Flexibilita = 0.
o 14.01.2014, 22:21 | Rajdlos
S pani met tu cest xenonman u nas pred firmou :) musi se nechat, ze slovnik ma opravdu vytribeny a chovani na vysoke urovni :)
o 14.01.2014, 22:24 | madmaik
si asi byla prihlasovat tu hondu co si koupila kdyz ji prvni zabavily :D jak pani vypadala?
o 15.01.2014, 06:49 | kadel21
ja teda nechapu jak nekdo muze mit vic jak jeden zakaz rizeni. Snad kdyz ten zakaz porusim tak, uz je to mareni uredniho rozhodnuti ne? Nebo to jako dostanu zakaz rizeni na rok a pak druhej na rok tak nejezdim dva roky, nebo si to muzu davat nekam do ramecku?
Proc proste nenasleduje nejakej tvrdsi postih, kterej se stupnuje, pokud ten dotycnej nerespektuje, a to nemysli ze mu seberou auto az nasbira 15 zakazu rizeni. Hned po druhy co by ho nachytali by mo meli minimalne poslat domu pesky a potreti uz do lagru nebo aspon gumovou hadici nekde za mestem :-) To by nekterym prospelo mozna vic.

Kadel
o 15.01.2014, 07:08 | Rajdlos
madmaik: jako asoc už od pohledu :) pejsky měla samo s sebou
o 15.01.2014, 09:39 | Mr.Scully
Já s ní viděl nějaký bulvární "interview", vypadala, že je sice úplně blbá, ale nesvéprávná nevypadala. Myslím, že si velmi dobře uvědomovala, co udělala a bylo jí to prostě jedno. Má razítko od doktora, tak prostě ji to netrápí.

Spíš přemýšlím, jestli to auto bylo její (jak si ho koupí bez občanky?) nebo přítele (není trestný svěřit auto nesvéprávné osobě)? Nějaký řešení to přece mít musí.
o 15.01.2014, 10:39 | 20bad
ona občanku má a není vedena jako osoba nesvéprávná, na to asi ještě neproběhlo řízení, ale má nějaký psychologický nebo psychiatrický posudek, nevím kdo ho zadal dělat a v tom se píše, že je mešuge a proto jí nikdo neodsoudí
o 16.01.2014, 13:53 | gizmi
A dalsi: [ Link ] :o)
o 16.01.2014, 19:21 | HIGHTOWER
[ Link ] - video k 16.01.2014, 13:53 | gizmi
o 16.01.2014, 21:07 | Rudi
tady to máte delší...v 15:33 to cajti lehce křápnou
[ Link ]
o 16.01.2014, 21:17 | HIGHTOWER | Upraveno: 2014-01-16 21:22:08
Nevím, jestli to tak je, ale já když honil auto, a tam, kde jsem to znal, jako že jsem to znal všude v mém rajónu (i když znát úplně celou Prahu asi nejde), tak jsem vždy před zatáčkou jim tam napálil dálkové světla, aby je to oslnilo a zpomalilo a nebo se klidně vysekali, nic jiného si nezaslouží...

Chyba je i to, že nejsou prachy na to, aby do max. 10 min. vzlítnul vrtulník, pak by neměli šanci uject, utýct a bylo by to... Jestli to trvá 20 minut a v Praze, sakra, do 10-15 min. musí bejt vrtulník na místě a hezky ze shora na ně svítit...

Čas 5:45 - přesně ideální chvíle, místo, kdy kdyby měli rám a nemuseli by se bát do něj nabourat, tak to do něj napálí a min. mu odrovnají zadní dveře, kolo, blastník a bude mít pak problém ujet... Ovšem jak jsem psal výše :-(
o 16.01.2014, 21:57 | thepyroman
je to vazne smutne kdyz tohle clovek vidi, co je cilem pcr pri honicce, doprovazet sledovane a cekat kdy se vysekaji nebo jim dojde benzin? Bezmoc a technika pcr je vazne k placi, opravdu by to chtelo ten ram a pravomoc je stouhnout a k tomu by to chtelo i silnejsi auta, nerikam nejake 300konove bestie nevim co mivaji za motorizace v koktach ale predpokladam naftove tdi tak i hloupej cip by jim pomohl..
o 16.01.2014, 22:06 | gizmi
thepyroman: pisu to poXte: v koktach jsou 1.6 benzin a vyjimecne (PMJ obcas) 1.8T, takze s takovou technikou se vazne moc delat neda a budme radi, ze to ridi casto sikovny lidi a chytnou :( Bohuzel realita. Ja vidim krome tech ramu jeste jeden problem - cely zasah by mel nasledne zaplatit ujizdeji ;) Coz se bohuzel nedeje a nasledne i kdyz ho chytnou, tak druhy den uz ridi znova a pak znova a zase znova, protoze muze marit nekolikrat..
o 16.01.2014, 22:18 | thepyroman
tak ty 1,6 jsou opravdu vyhra ale u toho motoru 1,8T i hloupec soft za par tisic prida par koniku k dobru ale jak pises dalsi velkej pruser je tady ta legislativa k ho*nu..
o 16.01.2014, 22:53 | HIGHTOWER
Klasický příklad:
5 let zpátky se kolega přidal k honičce, kdy sousední okrsek honil auto, jeli za ním 3 pol. auta, kolega se přidal jako 4, a jelikož ujížděl v našem okrsku, tak kolega za ním jel jako první, protože to tom znal, na auto i stříleli, nic nepomohlo, byl to golf, v tý době pol. auta jen fábie 1.4, v jednom místě, kde to ujíždějící neznal, kolega ho jen tak trochu šťouchl, jen plechy, golf skončil v příkopě ve křoví, řidiče chytli. A výsledek?

Přijela nehodovka a to šťouchnutí se řešilo jako dopravní nehoda zaviněná tím mým kolego! No tvl., kde to jsme? V autě bylo asi 8 děr od vstřelů, nestřílili na něj, jen na auto. Když ráno došel šéf a tohle slyšel, že to udělali jako dopravní nehodu tedy jeho podřízeného, nasral se a tak je seřval po telefonu, že jsme se přidali a jen pomáhali, že to byla vlastně jejich honička, že až přijel ředitel ho uklidnit. Ovšem na tom, že to kolega odsral flastrem za zavinění dopravní nehody, musel hradit škodu na obou!!!!!! autech, to nic nezměnilo. Šmejd dostal jen flastr za to, že ujížděl a nezastavil na znamení PČR! Pak nedělejte jen doprovod!
o 16.01.2014, 23:00 | gizmi | Upraveno: 2014-01-16 23:00:56
HIGHTOWER: klasika!! a pak se lidi divi, ze PCR nekona :( A to mel jeste stesti, ze se za nej postavil nadrizeny, protoze v Plzni ten muj naopak potapel jeste vic.

PS: v tomhle pripade si jeste reknes demence, ale co pak muj kolega, kdyz ho vymyskovalo hovado (on jel v civilu soukrome) a sve subarko sklopil do pangejtu. Najednou se z niceho nic priritila dopravka, kterou nikdo nevolal (prej ji volal nejaky obcan) a nabrala to na nej. Dostal 20% srazku z platu na 2 mesice (pro neznale maximalni trest) a to za to nemohl, byl v civilu a jeste mel podrene auto. Tomu se rika sluzba :(
o 17.01.2014, 07:45 | HIGHTOWER
gizmi: do 2005 max 15% na 3 měsíce, od 2005 je to 25% na 3 měsíce, jen pro upřesnění...
o 17.01.2014, 09:59 | gizmi | Upraveno: 2014-01-17 10:00:13
HIGHTOWER: pravda, pravda :)
PS: me je ta prace asi souzena, vcera jsem si "ze zabavy" chytil fetku co vykrada auta. Sel jsem se psem skoro ve 23 hod na prochazku a vsiml se divneho typka (podle pohybu fetak) s kapucou u nas na dvore. Pes najezenej a vubec se mu typek nezdal. No sel jsem z dvora pryc a z rohu po chvilce znovu vykouknul a fetak akorat koukal sousedce do auta. Inu sel jsem si po svych a zavolal 156 s tim, ze asi typek bude krast radia. Jak na mestaky nadavam (casto neprijedou vubec, obcas po hodine, dvou - klasika u nas), tak hlidka dorazila za 3min (asi si maknula a byla pobliz - byl to odchyt zvere :D) a povedlo se ho drapnout. Sice bez dukazu, ale cistej asi nebyl, protoze hlidka s nim jednala pomerne drsne (kdyz je videl, tak vytahl zeleznou tyc, takze skoncil na popelnici s rukama za zadama) a asi hledka.. Na druhou stranu kolik lidi to sledovalo? Minimalne 2 sousede hulici na balkone a volam jedinej ja a to mam auto az v rohu, pod kamerou a s alarmem co me vola. A to jsem se ani nepredstavil a ani jsem se k tomu nehlasil, takze stacilo "jen zavolat zadarmo linku". Lidi jsou vazne hovada.
o 19.01.2014, 00:04 | HIGHTOWER
je tohle normální - [ Link ] ?

30 let, "jedná se o člověka, který byl v uplynulých sedmi letech policejním orgánem stíhán pro spáchání více než třiceti skutků", až teď ho dali do vazby, ovšem kdo ví jak dlouho tam bude a kolik dostane pak basy... Tohle prostě není normální, takový člověk by neměl už nikdy vylézt ven...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.199 sekund.