Navštíveno 7696x

Nemáte doma někdo nějakej normální zastřihovač vousů nebo tak něco? Žiletka mě moc nebaví... rád bych to jen nějak přejel a nazdar..
Chtěl bych jen něco levnějšího na zkoušku.. Nemáte třeba někdo tohle:
[ Link ] Nevím co je za rozdíl mezi holícím strojkem a zastřihávačem..a stejně tak rozdíl mezi strojkem za 700 a za 3500,-
na vousy používám normálka strojek na vlasy Philips za nějakých 400,- Kč uaž 5 let, pohoda jazz :-)
3 rokem používám
[ Link ] a zatím spokojenost. Stál mě něco kolem 1200,- Ze žiletky i holícího strojku jsem měl věčně opruzeneou déršťku :-D
Používám nějakou dobu tohle a pohodička.. Beru tím vlasy na lebku a tvrdé fousy.. Ani nevím jak sem přišel na tuhle značku.. Snad sem to vyčetl tady..
[ Link ]

12.01.2014, 21:00 |
KFL | Upraveno: 2014-01-12 21:01:37
Collin: Ja mam tuhle sracku taky, stal asi 1200 pred rokem (jde omejvat vodou). Nejsem schopnej se s tim oholit na jeden zatah, protoze se to behem minuty ucpe a brit prestane jezdit. A je bezva mit pul hlavy oholeny a resit sroubovak a cisteni.
Podotykam, ze to cistim po kazdym holeni (jak vlasy, tak vousy) i tak, i kdyz navod rika rozebrat az po sesti holenich.
Tak snad budu mít klid.. Mám dva kusy.. Druhej sem kupil jako dárek.. :-) Ohledně čištění tak sem se v tom vrtal pouze jednou.. A to byl opravdu čistej. Sám sem na to hleděl.. A to se holím 3x týdně. Hlava,vousy a i kozy a pupek někdy..

12.01.2014, 21:51 |
Bladzej | Upraveno: 2014-01-12 21:51:57
Remington na baterky AA taky stačí :) Tímto děkuji Tappajovi. Sice už neprodávaj ten model, co doporučoval, jelikož je zastaralý, ale maj jeho následníka. MB 4010 strojek.

12.01.2014, 22:23 |
KFL Collin: Tak mas kliku :), budiz ti prano :).
Mám taky remington aku a navíc jde omýt pod vodou, což je příjemný. Jinak spokojenost.
KFL: asi se hooodne zarostlej :D :D :D

13.01.2014, 10:05 |
hawai A nějaký doporučení na klasickej holící strojek na fousy? asi jen planžetovej. cenovka cca 2000-3000,-? dá se něco kloudnýho pořídit? koukal jsem na tyhle. má to cenu kupovat?
[ Link ] [ Link ]
na hlavu a fousy používám už několik let tenhle Silver Crest z Lidlu,má to solidní akupack s dobrou výdrží,hlásí to docházející energo změnou barvy displeje na červenooranžovou,keramickou čepel,3 roky záruku a nemůžu si stěžovat.Byl jsem skeptik,ale odešla mi mašinka a tohle mi přišlo do cesty a příjemné překvapení.. :-)

P.S.ovšem není to pod vodu..