Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz: PS2 hry nové?

o Navštíveno 1201x o
o 10.01.2014, 09:59 | Dr.T
Chci se zeptat, po letech jsem vytahl svou funkcni PS2 pro syna, at se s tim seznamuje postupne, nicmene Gran Turismo 4 platinum mam poskrabane a nejde nacist. Jdou jeste nekde sehnat nove origo dvd her? na konzole neni chip, je origo, takze i hry musi byt origo :-(
jaksi se mi nedari najit shop, kde by to meli skladem nebo moznost objednani, chapu, ze to uz je stare, ale nechce se mi verit, ze uz nejde sehnat?? a hned mu kupovat nove PS3 12 gb - to jsou dalsi 4 tisice :-(((

o 10.01.2014, 10:05 | Verano
k čemu nové?? projed bazos,tam toho je hromada za pár kaček
o 10.01.2014, 10:29 | .mycTD
poskrabana CD jsem vzdycky rozlestoval zubni pastou a vetsinou to pomohlo :-)
o 10.01.2014, 13:03 | Dr.T
Zkusím tu zubní pastu.
K čemu nové? Abych po vložení do mechaniky nezjistil že taky nejede, a dohadovat se s kupujícím - na to fakt nemám času
o 10.01.2014, 21:42 | rcman
Dr.T: Na PS2se dá pořád koupit dost her [ Link ] . Si tak pamatuju že zrovna tady na JRC v kamenných obchodech fungoval i prodej použitých her ze zárukou...
A poškrábaným CDéčkům... Já na to používal lehce namočenné mejdlo. Celé CD jsem stim přejel, a potom hadříkem vyleštil...
o 10.01.2014, 23:13 | kadel21 | Upraveno: 2014-01-10 23:14:01
[ Link ] ? kámoš má kamennej krám a dobře fungující web shop. Dá se to tam vyfiltrovat, že chceš jenom PS2 a můžeš aj jenom bazarový.
a má i opravu poškrábaných cd/dvd/br, kdyby bylo třeba

Kadel

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3358 sekund.