Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz FB

o Navštíveno 1190x o
o 08.01.2014, 16:24 | Tweety_xx
Jde u FB něco jako u skype ten neviditelný režim? 6e tam člověk je al e není u něj ten puntík že je online?

o 08.01.2014, 16:26 | HIGHTOWER
Jde, ale pak ani ty nevidíš, zda tam lidi jsou. V chatovacím okně se odhlaš z chatu a je to
o 08.01.2014, 16:27 | TOMIK__007
jo, vpravo dole ozu.kolečko, nebo co to je (možnosti) - vypnout chat a nejsi vidět
o 08.01.2014, 16:37 | Tweety_xx
Aha, takže ostatní u mě uvidí třeba aktivitu na stěně, ale neuvidí že jsem online.
o 08.01.2014, 17:14 | Mr.Scully
Dej si online třeba jen pět lidí, který tě zajímají, já to tak dělám. Pro ně budeš online, pro ostatní offline.
o 08.01.2014, 17:28 | HIGHTOWER
Tak samo, že ostatní uvidí, co děláš na stěně, pokud při odeslání nezadáš, že to mohou vidět jen tvoji přátelé, přátelé tvých přátel a nebo si to dej, že to můžeš vidět jen ty, ale pak nemá cenu vlastně tam něco dávat :-D

Jinak ano, nebudeš vidět, že jsi na chatu - online, ale bude normálně dál vidět, že jsi něco dal na stěnu apod. A jinak i jako Mr. taky možnost jen chat pro vybrané a nebo tam jde tuším obráceně, vybrat ty, které nechceš, aby tě viděli...
o 08.01.2014, 17:58 | Tweety_xx
jj už sem to našel díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.589 sekund.