Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Audi A4 - vzduchový centrál

o Navštíveno 3360x o
o 06.01.2014, 17:59 | Jezaa
Ahoj,

kamarádovi přestal fungovat centrál. Když jsme se na to mrkli, tak jsme zjistili, že je rozsypaný kompresor. Cena nového je kolem 13 000 Kč. To nepřipadalo v úvahu, tak jsme obvolali pár inzerátu ND a zjistili, že je celkem problém ho sehnat. Tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo náhodou o něčem nevíte, nebo jestli někdo náhodou nemáte :)

Předem dík Martin

o 06.01.2014, 19:13 | Knightey-
Myslis to ze je rozsypanej uvnitr? utrhany ty pacicky unitr toho systemu? :)
Typicka bolest. Tyhle centraly se nastesti nemusi kupovat cele, musel by jsi prekodovak dalkove ovladani.
Takze staci sehnat pouze ten moturek. Jukni na aukro. Obcas tam jsou okolo 500,- za ks a vice.
PS: nemusi to byt primo z A4 :)
Jeste radeji by bylo lepsi napsat o jaky model auta se presne jezda, protoze A4 se dela uz hooodne pekne dlouho :)
o 06.01.2014, 20:14 | Jezaa
Presňe tak jak pišeš. Rozsypany pacičky uvnitř kompresoru. Jinak se se jedna se o A4 r.v. 98. Jak jsem ted procital internet, tak jsem koukal, ze tyhle systemy na to dost trpěj. Děkuji ti za radu, zkusim pohledat samotnej motorek :-)
o 06.01.2014, 20:50 | TROY
jak vypadá ten centrál? to bude hodně podobný jako g3 apod ;) a přitom tu jednotku koupíš jetou za 500
o 07.01.2014, 08:48 | MazliG
mám z G3 ten kompíček co je vzadu v blatníku i s polystyrenovým obalem za 500,- si to vezmi ...

kdysi-kdysi jsem dával odskoky na G3 a tohle šlo ven, nic tomu není a nebylo. Jen to leží así 6 let v garáži.
o 08.01.2014, 06:15 | spek3d
audi a4 b5,takze ten picus v kufru je fakt trolli prdel,davej bacha je vic druhu, urco mrkni na audi klub.tam nejaky budou
o 08.01.2014, 21:02 | Knightey-
hlavne menit jenom ten kompresor, popripadne si ho upravis, to je burt ze ma malinko jinej tvar :)
Tu elektroniku kolem nej musis zachovat. A az ti prijde jinej, tak nez ho tam namontujes, tak ho rozdelej a podivej se na nej, jak vypada, popripadne ho profoukni a procisti :)
o 09.01.2014, 23:08 | Jezaa | Upraveno: 2014-01-09 23:10:01
Děkuji Vám za rady. Jinak s tim předěláním to je určite nejjednodušší. Teď záleží jak se kámoš rozhodne. Určitě nebude od věci se do něj kouknout. Hlavně aby nebyl vysypanej jako ten co jsme vyndaly :-D. Do elektroniky sahat urco nebudem, pac by nám to pak nefungovalo vůbec. ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1641 sekund.