Navštíveno 3360x

06.01.2014, 17:59 |
Jezaa Ahoj,
kamarádovi přestal fungovat centrál. Když jsme se na to mrkli, tak jsme zjistili, že je rozsypaný kompresor. Cena nového je kolem 13 000 Kč. To nepřipadalo v úvahu, tak jsme obvolali pár inzerátu ND a zjistili, že je celkem problém ho sehnat. Tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo náhodou o něčem nevíte, nebo jestli někdo náhodou nemáte :)
Předem dík Martin
Myslis to ze je rozsypanej uvnitr? utrhany ty pacicky unitr toho systemu? :)
Typicka bolest. Tyhle centraly se nastesti nemusi kupovat cele, musel by jsi prekodovak dalkove ovladani.
Takze staci sehnat pouze ten moturek. Jukni na aukro. Obcas tam jsou okolo 500,- za ks a vice.
PS: nemusi to byt primo z A4 :)
Jeste radeji by bylo lepsi napsat o jaky model auta se presne jezda, protoze A4 se dela uz hooodne pekne dlouho :)

06.01.2014, 20:14 |
Jezaa Presňe tak jak pišeš. Rozsypany pacičky uvnitř kompresoru. Jinak se se jedna se o A4 r.v. 98. Jak jsem ted procital internet, tak jsem koukal, ze tyhle systemy na to dost trpěj. Děkuji ti za radu, zkusim pohledat samotnej motorek :-)

06.01.2014, 20:50 |
TROY jak vypadá ten centrál? to bude hodně podobný jako g3 apod ;) a přitom tu jednotku koupíš jetou za 500
mám z G3 ten kompíček co je vzadu v blatníku i s polystyrenovým obalem za 500,- si to vezmi ...
kdysi-kdysi jsem dával odskoky na G3 a tohle šlo ven, nic tomu není a nebylo. Jen to leží así 6 let v garáži.
audi a4 b5,takze ten picus v kufru je fakt trolli prdel,davej bacha je vic druhu, urco mrkni na audi klub.tam nejaky budou
hlavne menit jenom ten kompresor, popripadne si ho upravis, to je burt ze ma malinko jinej tvar :)
Tu elektroniku kolem nej musis zachovat. A az ti prijde jinej, tak nez ho tam namontujes, tak ho rozdelej a podivej se na nej, jak vypada, popripadne ho profoukni a procisti :)

09.01.2014, 23:08 |
Jezaa | Upraveno: 2014-01-09 23:10:01
Děkuji Vám za rady. Jinak s tim předěláním to je určite nejjednodušší. Teď záleží jak se kámoš rozhodne. Určitě nebude od věci se do něj kouknout. Hlavně aby nebyl vysypanej jako ten co jsme vyndaly :-D. Do elektroniky sahat urco nebudem, pac by nám to pak nefungovalo vůbec. ;-)