Navštíveno 2185x

Zdravim. Chci se zeptat. Mam v planu se tam o vikendu vydat na vylet. Nasel jsem nekake agentury na prodej listku a rezervace. Je to opravdu potreba nebo se muzu normalne sebrat a jet tam. Kdo ma zkusenosti auze poradit. Pojedu z Prahy a autem na cng tak jestli nekdo nevi i o stanicich po ceste. Diky moc za info

06.01.2014, 14:19 |
hawai Co vím, tak koupíš normálně na místě tam, parkoviště přímo tam je zdarma

06.01.2014, 14:20 |
Conan Před dvěma / třemi lety jsme jeli rovnou, je to prostě aquapark, takže normální vstup jako všude jinde. Případný přenocování řešíš tuším rovnou u kasy, kde bejvá i česky mluvící obsluha ;-)
S CNG neporadím.

06.01.2014, 14:29 |
nome | Upraveno: 2014-01-06 14:29:40
ten google to je věc :-)
tady máš seznamy čerpaček v Evrope
[ Link ]
To si umim taky najit. Ja jen jestli nema nekdo zkusenost
prijedes,zaparkujes (zadarmo) zaplatis vstup popripade pronajem stanu chatky nebo co chces ( da se chrapat i na plazi na lehatkach) a pri odjezdu te zase skasnou. i kdyz spis na te plazi tak ti tam kazdy dalsi den v tusim 3:00 rano pripoctou 10E.
no to máš odvahu tam jet na víkend...

06.01.2014, 19:24 |
Lufas taky jsme nad tim premysleli a po tom co jsem procetl tak je fakt lepsi v tydnu...
Za mne jednou a naposled, nic mne tam nenadchlo, ano, je to zajimavy, projit si to, zaplavat, OK, ale na pazi studenej pisek, sotva si kam lehnout, takze vickrat uz ne...
kolega tam strávil s rodinou týden , v poho :-)
byl jsem tam asi před 2 lety a už bych tam nikdy nejel...
Nechápu ani lidi, co jsou ochotný tam zůstat přes noc.
Po 4 hodinách jsme to tam s přítelkou znechuceně zabalili. Na můj vkus tam byl hroznej hluk / bordel / neuklizeno...
nad tím píske sem právě přemýšlel. Normál na pláži je to právě fajn lehnout si na vyhřátý písek (pokud teda už není moc rozpálenej) ale tady když je to v hangáru je to divný. Jak je to tam vůbec s teplotou? je tam něco co imituje teplo od slunka?
Nic tam slunko neiimituje, já osobně nemusím moc teplo, ale tam mi prostě byla i tak zima, rozhodně jsem si to představoval jinak a jsem na tom stejně jako Tykeev, já to zabalil myslím ještě dřív. To si raději zajedu do Altenberku, 4 E na 2 hodky, tepla voda, venkovni bazen, bublinky, pohoda
ja tam byl zezacatku, kdyz jeste udrzovali vzduch na 28C a uz mi tam pres noc byla docela zima.
ted je tam vzduch myslim 25C...

07.01.2014, 11:18 |
gizmi Tak ja tam trebas nebyl, ale nevidim jediny duvod, proc tam jet :) Mraky lidi na jednom miste, smradek, bordel, hluk a draho. Pripomina mi to parodii na dovolenou jako tenkrat. (Chorvatsko s basou, rizkama a na pytlikovych hnusech, Bulharsko ve stanu). Jak napsal Johanik - lepsi vyrazit nekam do Nemeckych lazni, vyblbnout se s deckama 4hod na toboganech, vybublat se v ruznych bazenech, po ceste velky nakup, a nejlepe pred tim jeste navstivit nejakou pametihodnost.
všechno je v pohodě, ale ten řvoucí páv nebo co to tam běhá za opeřenou slepici a celou noc tam řve :-)))
Byl jsem tam tenhle vikend autem na LPG :). Zitra behem dne muzu napsat svy postrehy,jestli chces...
Tak jednou za 5 let je to ok. Ja to cekal lepsi.
byl jsem tam před 5ti rokama a stačilo, nafouknutá reklamní bublina...zlatej Marienbád :-)nebo Annaberk