Navštíveno 1860x

Je tu dost lidí co se orientuje tak se ptám ....
Favorité jsou Samsung Galaxi S 3 nebo Huawei Ascend P6.
Kterej z nich? Samsung se mi líbí, měl jsem S2 a spokojenost na Huawei se mi líbí neotřelej design a individualita ale jinak o tom nic nevím - radte :-)
Recenze jsem čet a vychází to tak na stejno .
Tezko vic k tomu napsat :)
Snad jedine kdo mel oba dva v ruce a mel moznost porovnani :)
S3 už se asi nevyplatí kupovat. Za ty peníze si vem tady z bazaru od Kamila měsíc starou S4 a budeš to mít o hodně lepší ;)
z techto dvou bych vzal asi Nexus 5 :D
Přišetři a kup ten NExus 5

06.01.2014, 08:44 |
jp1 taky koukám po telefonu a zaujal mě Sony Xperia Z, skvělá výbava, slušná cena a vodě i prachu odolný, máte někdo zkušenost? Jinak taky přemýšlím o S3, hlavně kvůli ceně....

06.01.2014, 09:26 |
Bucci Z je starý... aktuální je Z1 a za pár tejdnů bude Z2...
co mě spíš láká je Xiaomi Mi3, případně menší Mi2S
Z1 jsem měl a asi bych do toho nešel.Vadí mi,že to má tu tlačítkovou lištu na displeji a tak ti to zabírá z 5" displeje dost místa a jde zprůhlednit snad jen po rootnutí.Ale dílenský zpracování super!Displej nic moc oproti S4.Z2 bych asi už bral nebo i tu Xiaomi Mi3

06.01.2014, 10:24 |
TROY ono i to Zetko není vubec marný
u toho huaweie bych se bál tý tlouštky - hrozí zlomení
Huawei P6 a tlouška je v pohodě, je to pevnější konstrukce jak u S III a tu mám a za 1,5 roku bez jediného problému, zlomení nehrozí, pokud člověk není blbec. P6 má kolega, dobrý stroj, sice trochu ostré hrany, nevím zda všechny, ale má k tomu v balení obvodobé gumové pouzdro, takže tím se to neguje. Inf. dioda je dos malá a bliká pomalu, tak 1x za 4 s, což je o ničem, tak dlouho na to koukat. U S III jsem si neskutečně zvykl na inf. diodu, která se dá hodně nastavit a vím,že bych se bez ní už neobešel, často netřeba tel. probouzet a vím, co se děje a zda je to nutné či ne.
P6 mi nesedí přehozené klávesnice - zpět a menu, ono se to nezdá, ale zvykat si docela nic moc příjemné. Navíc má jen software tlačítka, což zase je o zvyku, mě vyhovuje hardwarové home jako u S III. Zatím větší postřehy nemám.
Hightower - díky, přínosný příspěvek ... Objednal jsem P6 u místního mobil guru :-D

06.01.2014, 20:13 |
jp1 kdo je místí guru? na kolik vyšel? jestli to není tajné...
Místní guru je "the one and only" H.E.R.O.
mam cca 4dny Huawei Ascend P6. a zatim spokojenost, jen me trvalo si zvyknout na menu a na trochu jinci ovladani... rozmyslel jsem se mezi S3 a timto a vyhral huawei :-)
takze flame co sem zalozil vysel naprazdno? :(
hightower: me na P6 blika dioda cca 1.5 sec :-)
Je možné, že se to dá nějak nastavit a záleží na aplikaci, ale jemu to blikolo fakt děsně pomalu, rychlejší bylo zapnout displej :-)

06.01.2014, 21:58 |
Drtič Taky mam p6 a zatim celkem spokojenost. Baterka pri plnem vyuziti cca 6 hodin, normal pouzivani dva dny. Paradne tenky,ale az moc. Mam ho radeji v obale,co je uj baleni. Jinak na to,ze je to ctyrjadro,tak bych cekal malicko lepsi rychlost. Ale celkove zatim nej tel,co jsem mel.
Kdyz mas sms nebo zm.hovor tak blika co 1.5sec a kdyz ma stav baterie pod 10%tak blika co 4sec jinak rychlost je fajn a celkove je lepsi nez s3...jsem spokojen...
Já mám Xperii SP a jsem ještě spokojenější :))