Navštíveno 3162x

No jestli tohle neni fake...
Tak to me ..... uz :D

proč by to měl být fake, naprosto normální obrázek, kradou všechno, co jen jde...

03.01.2014, 17:58 |
Tuner#2 | Upraveno: 2014-01-03 17:58:57
Tahle fotka je starší snad než internet sám :))
no jelikož je tam už "nová" verze pol. auta, tak to by internet musel bejt tak z roku 2008-2009 :-D

03.01.2014, 18:17 |
bafis on se Tuner moc ve škodovkach neorientuje :D
Bylo to obrazně řečeno, ale minimálně 2 - 3 roky stará záležitost to je kdy to proběhlo...
Tady odrolujte dolů:
[ Link ] Moc daleko od pravdy jsem nebyl, fotka vložena 9.června 2011
A sakra, moje údaje, tak to jsem asi "obrazně" starší jak PC :-D
Registrace: 2005-09-15 10:43:46
tady bude pár lidí starších než jejich vlastní matky :)
To mi pripomina jak nas kdysi v patek vecer organi zastavili a my s kamosem na ramenou znacku ZAKAZ VJEZDU.
Jojo tenkrat jsme po chlastu delali besne veci :-D

03.01.2014, 21:07 |
dalio Ostrava - Dům Energetiky :)

03.01.2014, 23:35 |
Kesam :-)
v Ostravě je všechno možné

04.01.2014, 11:32 |
gizmi Koukam ze vybaveni nekradou jen cikani a proste nechapu. Ikdyz jsem se opil jak hovado, tak jsem nikdy nenicil a nekradl majetek statu (asi jina vychova). Kazdopadne tri pribehy nejen pro Plzenaky:
1. 4 roky zpet jsem "nabiral" cikana, ktery na Borech odmontoval primo ze silnice cca 10 poklopu. Tenkrat se vse stihlo pres noc ve spolupraci s dalsima institucema zaridit tak, ze se nikomu nic nestalo
2. 3 roky zpet jsem "nabiral" ve sve lokalite pana, ktery si jel nakoupit do kramu koberec a chtel zaparkovat na parkingu u byvale Normy (tuneri znaji ze srazu). Nejaky hovado tam ale odmontovalo asi 12 poklopu a chudak duchodce do toho spadl (byla zima a vsude snih a roztate louze). Mozna bych nasel jeste nekde fotku, ale ta felda mela komplet KO napravu, kola, pneu a sedela na znicenem narazniku a vane :( Panovi bylo do place a me nasledne cekal mesic telefonatu, protoze kanalizace ruce pryc (to at se stara mesto), mesto ruce pryc (pozemek neni nas), majitel pozemku ruce pryc (ja ho pronajimam kramkum), kramky ruce pryc (mame to jen v najmu, tohle hradit nebudeme). Nastesti se mesto umoudrilo a sjednalo napravu. Ale trvalo to (tuneri asi pamatuji, ze tam dlouho byl zataras montovany ve spolupraci s mestakama - tak to byla ma prace :) )
3. babicka jezdila v 126p maluchovi (od nova, sportovni sedacky, webasto, predelany na start klickem, atd atd) a v noci ji vola sousedka, ze ji auto stoji v krizovatce. Mela malem infarkt, ale auto odvezla na misto stani. Dalsi noc telefon a to same, ale navic utrzeny naraznik, utrzeny nadechy na kufru a zniceny zrcatko. Dalsi noc v 1 rano slysi randal a banda "deti" kolem jejiho auta. Volala 158 a nastesti hlidka prijela opravdu rychle. Sebehla dolu a tam 5 studentu VS (budouci lekari) z koleji naproti a ze se omlouvaji, ale ze maji tezka studia a tak se vecer snazi bavit. To ze auto odnesou do krizovatky a nekoho to muze stat zivot - to asi nikoho nenapadlo (asi podobna vychova jako BATMAN). Babicka je (nekdy bohuzel) az moc verici, takze je nechala pustit a jako ten blbec si opravy uhradila (me to rekla pozde). Kazdopadne pochopim srandicky, ale co je moc, to je moc. Dalsi den mela za steracem naskubane kopretiny, ale co na plat, oprava stala randal :(

04.01.2014, 11:37 |
gizmi a jeste me napadl dodatek (asi bych taky nasel fotku mobilem).. jednoho dne jsem delal stouru v byvale cihelne na Lochaci, kde jsem jednou uz odhalil primitivni varnu drog a kde bydlela spousta problemovych lidi. To co jsem nasel, to me opravdu hlava nebrala. Stanove mestecko uprostred jedne z budov, kde byl udelany funkcni krb, gril z voziku na nakup, atd atd...ale nad tim vsim klasicka strecha, kterou defakto NIC nedrzelo, protoze hlavni nosny sloup stihli opracovat tak, ze proste nebyl (uvnitr bylo zelezo). Ta strecha (spis zbytek) drzela jen silou vule a materialu spoju cihel :D Zkratka hlavni nosniky odpracovany :D
gizmi: ono to není o výchově, je to prostě dané přírodou, někdo je klidný ve střízlivém stavu, ale v opilosti je agresivní, někdo zase neukecaný/ukecaný, smutný/veselý a to prostě není výchovou. Spíš jde o to, že lidi, ačkoliv to vědí, jak na ně alkohol např. funguje, se ho nevyvarují v takové míře, kdy to na ně jde ta změna... Jo a znám dost lidí, kteří jsou slušný, slušně vychovaný, ale když se nalejou, jsou to prasata, dementi, že to nemá obdoby...
jinak ty tvé příběhy nějak nechápu souvislosti, hlavně s tím druhým :-D a dodatkem :-D To je skoro jako bych tu popisoval, že jsem jednou vytáhl ze sněhu zapadlého vozíčkáře a dotáhl ho domů a ani mi nepoděkoval :-D

04.01.2014, 16:39 |
gizmi HIGHTOWER: první, druhý a dodatek jsou k tématu "sbíráme cokoliv" do srotu a je nám jedno, jaké to má následky. To mi k tematu pomerne prijde. Ale pokud se ozve jeste nekdo jiny, tak to smazu a omlouvam se..
u nás ochránil často vyvracené značky "nátěr" grafitovou vazelínou :-)))))
fakt to funguje
jj, dost se mazali vazelínou i ty bílé plastové patníky u silnice mezi vesnicema, kde se dělali prázdninové diskotéky, to taky fungovalo ;-)