Navštíveno 1466x

Řeším problém s notebookem a docházejí mi nápady.Jednoho dne jsem si pustil na notebooku před spaním film a všechno fungovalo jako vždycky.Ráno jdu do práce tak notebook vypnu a vytahnu ho z nabíjecky.Přijdu domů pustím internet a videa bez zvuku a ani ve windowsech nejde nic přehrát.Píše to jen že není nainstalované žádné zvukové zařízení. Když najedu myší na ikonku reproduktoru co se nachází vpravo dole u hodin,je tam napsáno že nejsou připojeny žádné reproduktory ani sluchátka. Po připojení sluchátek se nic neděje. Ještě mě napadlo to připojit k televizi přes hdmi kabel a tam zvuk hraje naprosto bez problémů. V BIOSu se nic se zvukem nedá nastavit,ovladače jsem přeinstaloval a přeinstaloval jsem i systém. Zvuk stejnak nejde. Notebook je Acer Aspire 5740g a systém mám Windows 7. Nenapadá někoho co ještě vyzkoušet? Už jsem vážně bez nápadu. Díky Kuchta
ještě zkus připojit sluchátka, jestli to přes ně hraje, pokud ano, hledal bych příčinu v konektoru sluchátek, je možný, že se potento :-(
mrknout do BIOSu, jestli to zarizeni neni zakazane...?