Navštíveno 1814x

Po aktualizaci na ios 7.0.4 a stáhnutí itunes 11.1.3 přestal iphone s itunes komunikovat. Po připojení telefonu přes kabel k pc vždy vyskočí hláška viz. foto. Co jsem to probíral s Herem zde z fora hláška znamená chybu ve Windows XP. Divné je že tento problém setrvává jak na pc v práci tak na obou noteebocích doma. Napadlo mě že by verze ios 7.0.4 co je teď v iphone nekomunikovala s xpčkama? Je fakt že je mám ve všech pc. Zkoušel sem i stáhnout starší itunes 11.1.1 ale žádná změna. Pak už mě napadá jen downgradovat ios v iphone. Což nevím jak toho docílit.

Je to blbě čitelný takže: iTunes se nemohou k tomuto iPhonu připojit. Vyskytla se neznámá chyba (0xE8000003)
Super ale nějak nerozumim tomuhle:
Otvorte Nastavenia priečinka a aktivujte možnosť “Zobraziť skryté súbory a priečinky”
Otvorte priečinok “C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple”
v all useres nemám Application Data\Apple”
Tak bohužel chyba stále přetrvává.
Udělal jsem tedy dle návodu:
- v průzkumníku zapnul zobrazování zkrytých souborů
- v C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Apple vymazal složku Lockdown
a zkusil připojit neprve ke starému itunes 11.1.1 nešlo stáhnul sem znovu nejnovější itunes 11.1.3 a problém stále stejnej.. :(
tak pak jedine doporucim tu chybu dal googlit a procitat

30.12.2013, 09:51 |
petis Máš XPčka vid?
Když jsem upgradoval na iOS7 tak to hlásilo stejnou, nebo podobnou chybu. Pomohlo až novej NTB S Win8 (jsem nasranej jak svina, nemužu si na ně zvyknout:-))
jo co sem se dočetl v komentářích pod návodem je to problém všech co maj ios7 a win xp. Prostě se to spolu nebaví, nejde to a nepojede to. Takže mrdat iphone opravdu nebudu kupovat tři nové stroje kvuli kompatibilitě s iphone. Tedy dávám k prodeji iphone 4s :)
Tak jelikož je to jen 16gb verze a je lehce do banánu tak za 5tis. :)

jinak je uplně rovnej jenom z boku vypadá jak okurka :)
ty vole co to je :D to sem nikdy nevidel :D co se mu stalo vis? co k nemu mas?
vim kmarad co sem ho od něj kupoval a co ho kupoval novej se ožral a praštil s nim o roh stolu. Kupodivu se mu nic nestalo jen se ohnul lehce ten kovovej rám ale skla se od něj malinko odlepily. Ani nepraskly. Proto je z boku takhle trochu přihlej ale jinak je rovnej :) Mám ho přes rok a 100% spokojenost, nebejt problému s itunes tak to neřešim. Nemám k němu nic. Jen nabíječku a kabel k pc. Nic víc k životu nepotřebuješ a ani iphone ne :))

30.12.2013, 23:29 |
EAST Zdarec, telefon bych vzal. Zrovna se pritelkyni pokazil :-( pisni mne na mail svuj tel. a domluvime predani. Mej se ;-)
Zdar. Lehce sem tu na vás zapomněl. Do jednoho PC sem doma nacpal win 8 a je klid. Jelikož nechci jiné sračky s androidem tak si iphone ještě nějakou chvíli nechám než se mi bude chtít utrácet za pětku :)