Navštíveno 5699x

30.12.2013, 07:36 |
Lubak Koukal jsem na netu a nic moc nenašel, může někdo poradit kam na oběd s prckem v Mladé Boleslavi?
Jídlo žádné speciality spíš něco klasického.
Hypernova, nyní Ahold obchodní centrum směr Jičín, je tam restaurace a pekařství u Bláhů, takový český fast fond ale stojí za to, vaří hodně dobre, maji slušný vyber, můžeš si sednout kam chceš je tam i hřiště pro prcka
v MB docela nic výběr na tak velké město. Záleží na kuchyni a nebo prostředí?
Napadá mě čínská restaurace pod bývalým Májem, je to na rohu u parkoviště naproti hlavnímu vchodu do nemocnice - Tř. Václava Klementa 1223, jde se tam do patra a mají tam super dětský koutek.
Možná by nebylo od věci sjet kousek za MB do Nepřevázky, na statek. Možná špatná není ani Rozvoj, tam je to po rekonstrukci hezký, ale nevím, zda tam něco mají pro děti. No a nebo pizzerie u Bartoše - ofiko název Pizzeri Nostra - Na Radouči 1309.
A nebo zajít někam na oběd jen jídlo a pak s prckem do minizoo na rohu ul. Jaselská x Havlíčkova. Tam se dá posedět a dát čaj, horkou lázenskou oplatku, zkouknout tam hady, nějaké dravce, kozy, ryby, kanáry :-) Má to tam na starosti Dům dětí a mládeže. Jo a i hračky tam jsou, chodil jsem tam dost často a vždy úspěch :-)
Bondi centrum..a rovnou se mrknout do muzea Škoda..

30.12.2013, 13:12 |
Bingi Já když jedu občas kolem MB tak zajíždím sem:
[ Link ] můžu vřele doporučit.
Nedávno jsme byly v Rozvoji a docela slušný. Jak jídlo tak obsluha v pohodě.
kolik vůbec je prckovi? Zda je třeba dětstká židlička a nebo stačí normální židle a tak...

30.12.2013, 15:15 |
Lu82 Steak House u Kauflandu, El Nino na Radoučí, Nostra, nebo 20km od Boleslavi směr Praha je koliba 4 kameny

30.12.2013, 16:20 |
Lubak Diky nakonec jsme byli v pizzerce v Olympii a spokojenost.detsky koutek kousek a ve 4 letech se mu muzeum zamlouvalo -))
potrefena husa nad muzeem Skoda

30.12.2013, 20:39 |
Lubak Potrefené husy jsem si všiml když jsem příjížděli
tady jedna z muzea

30.12.2013, 21:46 |
Lu82 v potrefeny huse jsme byli vloni s manželkou a ani jedno jidlo nebylo dobry, třeba měl kuchař špatnej den, nevím ale od te doby už sem tam víckrat nejedl a jíst nehodlám
uz nejakej patek ma husu asi novej majitel,a asi dobry pac taxikem tam svazim celkem dost lidi.jinak je dobrej kebab v bondy,na ptacky nem nem cinska,v kosmanosech pictures.a zarucene ne ceska kuchyne v bondy
jooo, kebab pro prcka ideální jídlo :-D
pak kousek od MB je vesnicka Boseň, kde je velice dobra restaurace na urovni. Jen ty ceny jsou trochu mimo. Ale kdo chce zkusit neco jineho, proc ne :)

31.12.2013, 19:24 |
Lubak Tak kebab pro 4 lete dite fakt ne -)))
Jo zapomel jsem napsat jeji nazev - Agarden.
[ Link ] Muzu doporucit.
vsak sem nerekl ze musi nutne jist kebab,maj i zeleninove pokrmy,jinak treba smak v kosmanosech taky ujde i kdyz cenove trosku drazsi,za me pomer cena~jidlo tak rozvoj a hyperka ceska kuchyne.

19.03.2014, 15:18 |
Losky Jinak v Olympii u Bláhů mají jídlo docela dobré, to ano, ale hygiena pokaždé velké zklamání. Včera jsem tam byl potřetí a naposledy.
Dali jsme si 2x Vídeň a po cestování od stolu ke stolu, který je aspoň trošku čistý jsme si sedli a koukáme na šlehačku a byla prostě zdrclá (mraky drobných hrudek a nakyslost). Mladá to šla vrátit a ta pinda, že je to normální, že to dávají od rána a nikomu to nevadilo a nazdar. Mladá se nerada s někým dohaduje, tak to přinesla a tak nějak jsme to vypili (já už vymýšlel, že tam půjdu a pak jí přinesu šlehačku z vedlejší kavárny), aby p...a věděla, jak vypadá šlehačka.
Pak už jsem to radši neřešil. Koukáme na staršího pána, co vypadává hotovky jak je opřený o pult vysoký asi 1m a prostředníčkem levé ruky se před náma rejpe až v krku (asi kus masa od oběda:)). Přišel pár a objednali si svíčkovou. Borec si vzal gumovou rukavici na pravou ruku a levou, kterou se rejpal až v krku jim nandával knedlíky.
Je mi jasný, že se dějí horší věci, ale před hosty se takhle hrabat v hubě a pak jinejm nandávat tou samou rukou jídlo je fakt humus a neměl by si to takhle na veřejnosti dovolit.
Pokaždé když jsme tam byli, tak u zákusků byly mladé holky a pohoda, teď tam byla asi druhá parta a fakt síla. Zvláště ty upatlané stoly, hlavně když se tři kopou do prdele a žvatlají tam.

19.03.2014, 15:25 |
Losky Obdoba když jsme na rychlo skočili na oběd k Hymrům na Staré město. Objednali jsme si jídlo, kofoly a pohoda. Madam mi pak nesla jídlo a já vůl jsem omylem převrhl asi tři deci kofoly, která se rozlila po celém stole, na mě i na zem. Frajerka mi dala jídlo kousek vedle a já doufal, že šla pro nějaký hadr či ubrousky.
A nic, madam už nepřišla až když jsme dávali najevo, že chceme platit. Vše prostě umatlaný atd.
Nemůžu si pomoct, ale poslední dobou kamkoliv jdeme na jídlo či kafe, tak mi připadá, že host je až na posledním místě.
Naopak mě mile nedávno překvapila "knajpa" v Horním Maršově. Prostě typická vesnická hospoda se štamgasty. Dali jsme si Úpický řízek s knedlíkem. Jídlo dobré, porce veliká, cena 75 Kč za porci a prostě na hostinským bylo vidět, že je rád, že člověk přišel najedl se a byl spokojenej. Utratili jsme asi 250 Kč se vším a člověk má i radost, že ušetřil a nebyl tam jako nějaký další "otrava"

19.03.2014, 15:27 |
swep Já sem byl předevčírem ve Zlaté Kovadlině a dobrý.
Zlatá Kovadlina - jednou jsem tam byl s kamarádkou, sedli jsme si, 2 pinglové na nás koukali, 5 min. a nikdo si nás nevšímal, tak jsme čekali ještě chvíli, když jsem viděl, že lidem, co přišli po nás, přinesli hned jídelák, tak jsme odešli a v životě jsem tam už nešel a aní nepůjdu.

19.03.2014, 15:39 |
swep Zajímavé, já sem tam neměl zatím problém.

19.03.2014, 15:56 |
Losky Kovadlina vypadá pěkně, tam jsme ještě nebyli. Ani jsem nevěděl, že tam něco takového je:)
Nejsem žádný gurmán, ale když je to dražší, tak by to mělo mít úroveň a člověk se cítit dobře.
Asi před měsícem jsme byli v Bejzmentu. Je to taky na Starém městě. Jde se asi 20 m uličkou až k baru a barman nás za tu cestu asi 3x zdravil:))) Až jsem si říkal, jestli je to ten samej:) Obsluha výborná, pořád si nás všímal, omlouval jsem, že bude ladit rádio atd atd:))) Dali jsme dva burgery z bizona šli jsme. Sice jeden hamburger stál asi 260 Kč bez přílohy, takže docela raketa, ale bylo to fakt dobrý a když jsem viděl, jak se barman snaží atd, tak mě to vůbec nemrzelo tam ty prachy nechat.
Mě potěší i chleba se škvarkama, když je dobrej a je mi jedno, jestli stojí 30 či 100 Kč. Na podzim jsme šli na Sněžku, na Růžohorkách jsme si dali dva chlebáky, kus 50 a prostě luxus. Dal bych i jednou tolik:)

19.03.2014, 16:03 |
swep Pod Věží to je peklo, ze začátku to tam bylo docela dobré, velké porce a celkem i rychlost, ale teď jídla docela málo a obsluha sice dost komunikativní, ale ta doba co to trvá je fakt peklo, na oběd tak hodinu si musíš vyhradit. Ale je to taková burgerárna, takže na večer si tam zajít proč ne - vlastně vím proč ne, toči tam černou horu.
Husa docela dobrý standard, jinak ještě občas zajdu na pivo do Metrixu - malý bar kousek za nemocnicí o ulici výš než je bar U Vočka (vedle záchytky). Ale je to jen bar, nevaří tam.
Jinak ještě kebab na autobusáku, prostředí nic moc ale zatím sem se vždy dobře najedl - až teda na to že se tam kouří a je to dost cítit.

19.03.2014, 16:05 |
Losky Kebab je dobrej, jen mi tam dost vadí, že tam bývá dost lidí, zvláště omladiny, kteří nevědí co, tak vymetají celé Bondy:)

19.03.2014, 16:09 |
swep Celkem špatný co se týče kuchyně je dlouhodobě Rožátov. U Hymrů je to taková 4. cenová, Hotel Trumf mívá své záchvěvy, ale jinak špatný, co zatím nezklamalo je Start - tam je vzadu teď relativně nově nekuřácká část a vaří solidně - sice stále ta samá jídla (vesměs hodně těžká jídla)
Rozvoj je v pohodě - tam to mám rád, jen to mám z ruky.
No a U dvou sloupů jsem fyzicky ještě nebyl, ale párkrát jsme si nechali z tama jídlo dovézt a musím říct, že na to jakou to má pověst a cenovou hladinu, tak ty rozvoz jídla teda dost slabé.

19.03.2014, 16:18 |
Losky Do Startu mrkneme. Rozvoj je docela dobrej a taky tam chodím docela rád. Nenadchne to, ale ani neurazí a spíš kladný názor ke všemu. No, když to máš takhle sběhlé, tak mi ještě poraď ohledně pronájmu garáže a je to super:)))))))

19.03.2014, 16:23 |
swep Jo chlape, kdybych o nějaké rozumné garáži věděl, tak už tam jsem nakvérovaný. Kolega koupil dvougaráž u hlavního nádraží, občas jsou nějaké na prodej ale většinou u Akumy - což je hodně z ruky - přes celé město, nebo u Astonky - což je blíž, ale cena tomu odpovídá - kolem 150-250 tis. - což za garáž fakt nedám. Takže fakt nevím, jednu dobu jsem to hodně sledoval a pronájem kolem 1000 korun na měsíc, ale to mi taky přijde dost - když zvážím, že to neplatíš do své garáže, ale jako nájem.
Nevím jaké je řešení a taky mě to štve, takže s tímhle neporadím, nevím jak.

19.03.2014, 16:31 |
Losky Já jsem tento týden volal asi na 4, Tesco a U penzionu a cena 1200,-, ale bohužel vše už pryč...:( Není to málo, ale garáže v parkovacích domech stojí cca 250t a u Akumy nechci:(
Nevim zda tu někdo na jídlo zmínil Steak House u Kauflandu, ted tam pravidelně chodíme asi 2 měsíce na obědy a občasné večeře a musím říct ze je to nej co v bolce vůbec je, skvělý jídelní lístek obsluha čistota a pokaždé jiné jídlo, ja snad nikdy nevidel nic stejného, hotova za 79 a polévka včetně pečiva 20 kacek, porce jako kráva a hlavně poctivé jídlo nikoliv z prášku , polévka je polévka a ne obarvené voda

19.03.2014, 17:33 |
Losky Steak znám akorát tak z akcí z práce (bowling, alkohol:)) Každopádně určitě zkusíme. Jen ta černota okolo je děs...